Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 482
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 375
  • София
Тази търсачка никога, ама никога не ми е вършила работа. Честно казано - търся в гугъл.
Та - кога ще оправите търсачката?

# 12 376
  • Агент под прикритие
Търсачката беше референция към правило, което го има в доста форуми, а именно да търсиш, преди да пишеш, защото вече може някой да го е разисквал в тема. Тоест, не създавай тема, ако вече има такава.
Това обаче не виждам какво общо има с отписването от тема, в която вече си писал, защото за да пишеш в дадена тема, значи вероятно вече един вид си намерил това, за което искаш да пишеш...

# 12 377
Търсачката беше референция към правило, което го има в доста форуми, а именно да търсиш, преди да пишеш, защото вече може някой да го е разисквал в тема. Тоест, не създавай тема, ако вече има такава.
Това обаче не виждам какво общо има с отписването от тема, в която вече си писал, защото за да пишеш в дадена тема, значи вероятно вече един вид си намерил това, за което искаш да пишеш...

С търсачката можеш да намериш много други неща, освен теми за прах за пране и в кой магазин е тази седмица хляба на 80 стотинки. Както и с написването на ключови думи, могат да бъдат намерени коментари на администратори и модератори, напътстващи как да се отпише човек от която и да е тема.

# 12 378
А дали има в търсачката отговор как да оправим проблема с новите отговори?
Благодаря на Убиецът. Ще се поразтърся...

# 12 379
Как да се отпиша от дадена тема?
Спиране на известия за нови отговори от теми с Ваше участие

Имайте предвид, че ако след това влезете отново във въпросната тема, известията се активират и пак трябва да се спрат със стъпките, посочени в линка.

# 12 380
Тази тема може да се заключи: https://www.bg-mamma.com/?topic=1282687

# 12 381
При мен всичко е ок. И винаги е било. Мобилна и от лаптоп

# 12 382
Отново идвам с въпрос за темата "Често срещани правописни грешки". Защо сте изтрили моя пост, а сте оставили този на потребителя Жребче?

Ще те улесня, като насоча вниманието ти към истински важната причина, която ти пропусна да подчертаеш.

Според мен решението за сливане в една дума "вкъщи" в правилно, тъй като "в къщи" е в множествено число (дори когато се е отнасяло за една къща) и не се съчетава добре при изрази като: "за в къщи", "от в къщи" и прочее. Така се избягва и объркването от израза "хора в къщи", което в миналото би могло да се тълкува и като "хора в две или повече къщи", и като "хора у дома".
Значи моят е неприемлив, а неговият е съвсем в реда на нещата?

# 12 383
  • Немция
Моля, заключете тази тема! Благодаря! Simple Smile

# 12 384
# 12 385
Този /Тази се е е регистрирал/а преди няма и 30 минути а вече има тема ? Това е много съмнително .

# 12 386
  • Sofia
Вече, при опит за пускане на последователен пост, ми се изписва: "Вие сте автор на последното мнение в тази тема. Ако желаете да го допълните, използвайте функцията за редактиране на последното съобщение." – интересува ме, това уведомление излиза ли, ако се опитам да пусна нов пост, след като са минали 24 ч. от публикуването на предишното ми мнение? Надявам се, че не е било допуснато подобно безумие...

# 12 387
Оф, аз помислих, че оправят оня бъг с новите отговори, то се пускат нови модификации.

А това за последователните постове бе най-тежкото нарушение тук.

# 12 388
Цитат
това уведомление излиза ли, ако се опитам да пусна нов пост, след като са минали 24 ч. от публикуването на предишното ми мнение?

Не.
Но досега можех да си направя пост и да чакам някой да публикува. Сега този нов надпис се появява още като натисна "отговорИ", та се налага да правя поста си в друга тема и там да отлежава, докато му дойде времето. Много непрактично.

# 12 389
  • Калифорния, САЩ
Здравейте. От два часа (тук е сутрин) се опитвам да отворя скрит текст в теми или да харесам мнението на даден потребител. Натискайки надписа “Покажи”  - не се случва нищо, не се отваря. Когато натисна иконката за “Харесай” автоматично отивам в началото на дадената страница и не мога да “харесам” дадено мнение. С телефон съм, ако има значение.

ДОПЪЛВАМ СЕ:

След като получих лично съобщение и не успях да го отворя от телефона - включих компютъра. Тези проблеми не са налични през версията с компютър; явно само на мобилната. Рестартирах телефон и разни, нищо не помогна.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 20:12 от ir74

Общи условия

Активация на акаунт