Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 837
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 720
Искам да попитам, някой има следния проблем?
   Като напиша поста и го публикувам, имам само от половината написано.
    Питам за да разбера дали проблема е само в мен.

В теб е.
Даже и сега не ти излиза правилно текста.

# 12 721
Моля модератор да заключи, благодаря!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1282905.new#new

# 12 722
Мога ли да публикувам като анонимен от мобилната версия и как става?

# 12 723
  • София
Знам, че е коментирано, но не намирам отговора в темата, за това, моля, да ми кажете как да се отпиша от тема, на която не съм натискала камбаната за следване, но преди много време съм публикувала в нея? Към момента не представлява интерес за мен и не бих искала да получавам известия.

# 12 724
Здравейте,
Не мога да получавам лични съобщения - намерих в настройките една опция, дадох и да ги разреши, но въпреки това не получавам. Моля, за съвет как да ги оправя, като преди време получавах и не съм ги забранявала умишлено?

# 12 725
  • Варна
Възможно ли е да ти е пълна кутията?

# 12 726
Не ми е пълна кутията - няма нищо в нея.  Sad

# 12 727
  • Mediterraneo
А откъде знаеш, че не можеш да получаваш, някой ти каза ли?

# 12 728
Пратих ти...виж виждаш ли го.

# 12 729
  • Sofia
Здравейте,
Не мога да получавам лични съобщения

Според настройките Ви в момента няма причина да не можете да получавате лични съобщения.

# 12 730
Вече получавам лични - благодаря на всички за помощта! Simple Smile
Получих теста на teta75, а преди това ми казаха, че не мога да.

Хубав ден!

# 12 731
Почитаеми администратори, как го виждате това с игрите ви? Тези визирам
https://m.bg-mamma.com/?action=bgmamma18&utm_source=menu_sid … ampaign=bgmamma18

Как един потребител може да следи в коя от 18-те подтеми е публикуван вече победител, тоест играта е свършила? И съответно му тече дъъългия срок от два дена да ви върне инфо, ако е сред изтеглените?

Да цъкам всеки ден на всяка игра, после пак да цъкам на последната й страница и така минимум 36 пъти ли?

Вероятно съм недостатъчно умна, но ми убягва скритата цел на това изключение, да не мога да следя точно тези 18 темички...каква ли е?

Отделно от това е много разхвърляно и лошо направена тази страница - то цитат, пък после друга писанки, някакви цифри разхвърляни между тях и изобщо е ужасно! Неприятно, дразнещо и затормозяващо за очите и мозъка. Луд ставаш..така простичко ще го кажа.

Извинявам се, знам че е доброволно участието там, но давам обратна връзка, че на мен като потребител, не ми харесва това, че камбаната там не работи.

# 12 732
  • Вестерос
Така е, съгласна съм, единственият вариант е да следиш темата за игри и томболи, там някоя добра душа публикува победителите.

....

Мисля, че има проблем с мобилната версия. Като искам да пиша мнение, известно време не ми се появява курсора, а редовно само си е написало [ b] [/b] [ i] [/i] и т.н., което трябва да изтрия след като чакам отново да ми се появи курсора. Много е дразнещо. Бави.

Други форуми не ми бавят, не е проблемът в устройството ми.

# 12 733
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тете, това е като адвент календар. Simple Smile не знам защо му се сърдиш, търсенето на точното прозорче е част от играта.
а другото - на първа страница обиковено пише кога свършва играта и на коя дата ще се публикуват победителите. Wink

тифани, при мен става така, когато бързам. вместо да натисна прозорчето за писане, натискам лентата с инструменти. и точно [ b] [/b] [ i] [/i] се активират. Simple Smile курсора е между тях, но обикновено не ми е нужно подчертаване или курсив.

# 12 734
  • Варна
По-скоро полето зарежда бавно. И на мен ми се е случвало да се появят тези б-та и и-та и изобщо не е защото ги натискам погрешка... Просто полето за писане се отваря, аз кликвам в прозореца, то мисли, мисли и след 5 секунди подскача надолу, а на мястото където е бил курсорът се появяват въпросните бутони и се оказва, че тях съм натиснала, нищо че ги е нямало.... Тоя въпрос е многократно повдиган тук, но коментар никакъв няма.

Общи условия

Активация на акаунт