Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 749
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 840
Кога ще се направи качествена търсачка? Как да търсиш във всички 'епизоди' на някоя дълга Тема? Да дава едно след друго всички срещания на ключова дума?

# 12 841
Кога ще се направи качествена търсачка? Как да търсиш във всички 'епизоди' на някоя дълга Тема? Да дава едно след друго всички срещания на ключова дума?

Тя тази търсачка с пари се прави, не с молби.

# 12 842
  • Mediterraneo
Що се занимвате с тази търсачка, като има Гугъл, който вади по- бързо и по- точно резултатите от тази на форума?!

# 12 843
Незнам дали тук е мястото, но искам да попитам от къде и как мога да си задам въпроса към другите мами

# 12 844
  • Mediterraneo
Не е тук мястото. Като начало- прочети правилата на форума, за да се ориентираш. После си намери подходящ раздел, ако е необходимо тема, в която да попиташ. Ако не откриваш подходяща тема, пускаш нова.

# 12 845
Незнам дали тук е мястото, но искам да попитам от къде и как мога да си задам въпроса към другите мами
Не ! Това е тема за подаване на сигнали , въпроси и други .

# 12 846
може тук да се пита всичко Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1286279

# 12 847
Що се занимвате с тази търсачка, като има Гугъл, който вади по- бързо и по- точно резултатите от тази на форума?!
Google намира някъде ключовата дума, но тя може да се среща в темата 20 пъти още. 
Някак си,  в темите се питат едни и същи неща, тъкмо защото хората не ползват търсачката. Никой няма време да изчете една дълга тема (например 70 продължения) - а търсачката на БГ Мама, според мен, трябва да може да прави това.

# 12 848

Лявата или дясната? Joy
И редакция

# 12 849
  • София
Мистър, спрете да ровите в сайтове с подобна тематика. Това са алгоритми и външни препратки, според търсенията, не предложение от кърмачески форум.

# 12 850
Няма нищо общо с предпочитанията ми за "ровене".

# 12 851
  • София
Има. На мен само парцали, козметика и обувки ми излизат.
Порнхъба през друг браузър Mr. Green

# 12 852
Айде пак същата песен.
Няма общо с ровенето.

# 12 853
Порнхъба през друг браузър Mr. Green
И на мен, обикновено излизат обувки, лекарства и разни такива.
Може да пробваме какво знае Гошко - отворете началната страница на тубата и пост на скрийншот

П.с. Относно хъба имам по-различни разбирани, но линка няма да отцелее тук. Падам си по пречистена от спам информация

# 12 854
Обръщам се със следния въпрос към модовете: къде и как в този форум могат да се обсъждат вредите, които продължителното дистанционно обучение нанася на децата? Това е форум за майки и деца, за техните проблеми преди всичко и вие игнорирате този въпрос и триете всеки такъв коментар във форума. Триете го от темата за ДО, от Ковид темата, къде да пишем за това? Нали не мислите, че като не се говори за този проблем и той ще изчезне? Или смятате, че това не е важно?
Не разбирам каква е целта и защо същевременно по много теми се толерират агресивни, антидетски и антиучилищни постове, наричащи децата с всякакви епитети и призоваващи те да се затворят и да не мрънкат много в настоящата ситуация.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт