Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 466
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 13 515
Кое е изтриването на кеша?
Изтрива се кеша на браузъра, който използвате. Пишете кой от многото ползвате, за да ви се помогне.

# 13 516
Изтрива се кеша на браузъра, който използвате. Пишете кой от многото ползвате, за да ви се помогне.

Ако може и на мен - ползвам Хром, не виждам откъде се изтрива кеша и опциите не работят при мен

# 13 517
За новите опции в мобилната версия ли става дума или за десктоп версията?

# 13 518
  • София
Скрит текст:

Ако може и на мен - ползвам Хром, не виждам откъде се изтрива кеша и опциите не работят при мен
ТОВА Е ИЗЧИСТВАНЕ НА ЗАПАЗЕНИТЕ ПРИ СЪРФИРАНЕТО ДАННИ - история, бисквитки...
 но, без запазените ПАРОЛИ

# 13 519
Благодаря! Изтрих, но няма ефект. Всъщност изобщо нищо не ми излиза като натисна трите точки. Само при мен ли е проблемът?

# 13 520
Всъщност не, сега пробвах и аз от мобилната версия и трите точки отстрани на всяка тема не са активни, а оня ден бяха.

# 13 521
  • Испания
Опцията за спиране на известия за нови теми не работи вече трети ден.

Досега никога не съм имала проблем да се отпиша от следене на нови теми или нови отговори. Не съм питала тук нищо по този въпрос, защото се вижда какво трябва да се прави.

И след изчистването на кеша функцията не работи.

# 13 522
Не работи и при мен. Хром. Мобилна версия.

# 13 523
  • София
Със или без ичистване - не работи от няколко дни и това е.

# 13 524
И при мен не работи, нито от PC, нито от телефона.

# 13 525
Не мога да спра следването на дадена тема. Нито от пълна, нито от мобилна версия.
Защо така? Само при мен ли е?

# 13 526
  • София
Здравейте, аз също съм със същия проблем като горните потребители. Искам да спра да виждам известията за някой теми, махнала съм следването, писала съм в тях, но не мога да ги изтрия. Тази функция отпаднала ли е или има проблем?

# 13 527
Забелязвате ли стария проблем,който имаше преди време :при отваряне първо на харесано мнение,новите отговори от тази тема изчезват?Само при мен ли е така?
Иначе новите функции и при мен не бачкат.

# 13 528
# 13 529

Общи условия

Активация на акаунт