Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 875
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 815
Значи не е само при мен. Проблемът продължава, много е неудобно, трябва да отворя друг браузър, за да мога да си ползвам форума както обикновено
Аз ползвам само Firefox и такъв проблем няма.
Разширението NoScript инсталирано ли е или подобно, което блокира JavaScript? Пробвах сега и при изключен JavaScript "МЕНЮ" не може да се отвори също и Търсене.

# 13 816
Нямам идея? Как да разбера? До преди наколко дни си работеше нормално всичко

# 13 817
  • Буркина Фасо
при мен всичко работи и не е спирало да работи. само с лисицата работя.
меню, търсене, нови/стари отговори, камбани ... всичко работи.

# 13 818
  • Велико Търново
mimeime, много благодаря!

# 13 819
  • Euskal Herria
Публикувах пост, който веднага редактирах. След като натиснах "Запази", постът се публикува отново в темата, но няма отразена редакцията. А в профила ми в "Публикации" се вижда редактирания.

# 13 820
  • here and now
Публикувах пост, който веднага редактирах. След като натиснах "Запази", постът се публикува отново в темата, но няма отразена редакцията. А в профила ми в "Публикации" се вижда редактирания.
Ако отвориш още веднъж за редакция, без реално да редактираш и запазиш, вече ще се вижда новия.
Писаха преди няколко страници назад за проблема и се оказа, че потребители "са му хванали цаката", ако мога така да се изразя.

# 13 821
  • Euskal Herria
Благодаря! Получи се, но едва сега се отрази редакцията.

# 13 822
Да, ама, ако отворя втори път вече редактеран пост, за да редактирам още нещо, първата редакция изчезва.

# 13 823
Добре де, какво трябва да направим тези с Мозилата, при които не работи. На прост бг език ако може, къде да влезем, какво да променим

# 13 824
Вижте в настройките на Мозила дали нямате актуализация за сваляне.

# 13 825

Пише последно издание 91.0, обновено на 11 август, може би от тогава ми е проблема

# 13 826
  • София

Пише последно издание 91.0, обновено на 11 август, може би от тогава ми е проблема

Явно не е и това. А съм с 91.0 от 10 август и менюто е активно.

# 13 827
  • Велики Преслав
Здравейте имам проблем с качването на снимки. Започва да зарежда и не спира.

# 13 828
Добре де, какво трябва да направим тези с Мозилата, при които не работи. На прост бг език ако може, къде да влезем, какво да променим
https://support.mozilla.org/bg/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
Ако се оправи, значи е от някое разширение.

# 13 829
Здравейте имам проблем с качването на снимки. Започва да зарежда и не спира.
Същото и при мен днес ✌ Телефон, Хром

Общи условия

Активация на акаунт