Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 398
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 890
Здравейте,от къде мога да променя настройката за всеки отговор в тема,която следя или участвам да получавам e-mail?

# 13 891
Минавате от мобилната на пълната версия с бутона най-долу на страницата върху черната лента.
Профил - настройки - имейл известяване - запомни.

# 13 892
Искам да попитам администраторите/модераторите с какво писането от един профил на двама човека, вероятно мъж и жена (съдя по коренно раазличния начин на изразяване и самоопределянето в мъжки и женски род), е полезно за форума, освен да създава предпоставки за недоразумения и конфликти?
Пример за това е потребител/потребители  niljaniljo.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 21:23 от petiaivanov

# 13 893
Здравейте,
Имам нужда от помощ с качването на снимки от мобилната версия.
При натискане на синия бутон "Прикачи от устройство" не се случва нищо и не мога да прикача снимка.
Предполагам, че проблемът е моя телевизор😀

# 13 894
  • София
Threemafan.
причината, може да е в браузъра.
Виж ТУК - показала съм един добър браузър - опитай с него.
 Или с този Microsoft Edge

И двата са като Хром, но много по-добри.

# 13 895
Проблемът е в Амазон или форума. На втори и трети опит става. Трябва малко упорство

# 13 896
  • Шотландия
Има ли начин да се отпиша от следенето на теми, в които някога съм писала? Махам следенето от камбанката под/над темата, но например темата за изборите непрекъснато ми излиза в камбаната горе при всеки нов отговор.  Много е активна,  а аз не искам повече да я следя. Помощ?

# 13 897
  • София
*Мила* ,

От пълната врсия, влизаш в следени теми
Срещу всяка тема има КАМБАНКА, която, не знам защо трябва да е скрита и да се показва само когато движиш курсора по реда на който е темата.

ето

# 13 898
  • Германия
Мила, скоро се борих със същото, ако не влезеш където ти е показала Mari_Mar, но избираш нови отговори и от там не изтреиш темата с иконата за кошче, нищо не става, пак ти се появява темата, когато има нови отговори.

# 13 899
Искам да се отпиша от теми, които не знам как съм започнала да следя. Вероятно по грешка. Никога не натискам "Следи", още повече в теми, в които съм писала и е напълно безсмислено да го правя.
Обаче искам да продължавам да ги чета.
Какво мога да направя?

# 13 900
  • София
Искам да се отпиша от теми, които не знам как съм започнала да следя. Вероятно по грешка. Никога не натискам "Следи", още повече в теми, в които съм писала и е напълно безсмислено да го правя.
Обаче искам да продължавам да ги чета.
Какво мога да направя?
Влизаш в тях, през ИНКОГНИТО таб, без да се вписваш в профила си.

# 13 901
Под следени теми се има предвид не само да ги следиш - може да си писала коментар в тях или да си коментирала друга тема, която впоследствие е слята с темата Х, което автоматично ти включва 'следенето".

# 13 902
Май точно така е станало. Много внимавам да не натискам бутона.

# 13 903
Щом влизаш да четеш, пак се записваш.
Затова не ви се получава отписването.
Отпишеш ли се веднъж, край, не отваряш повече.

# 13 904
От няколко дни ми свети "писъмцето" за лично съобщение, което вече съм прочела. Рефрешвах, влизах, излизах и няма и няма, свети си там точицата и това е. Може ли да се направи нещо?

Общи условия

Активация на акаунт