Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 123
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 950
От известно време не успявам да видя цели доста от постовете. От няколко реда мнение виждам първите 1-2 реда, останалите са закрити от бяло поле и отдолу са дадени уголемени опциите за цитиране (иконата с кавички) и пр. Успявам да видя цялото мнение единствено, ако натисна да го цитирам, малко преди да цитира.

А някои мнения въобще даже не ги виждам. Тук е моето, ама и чужди не виждам:

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:10 от кукумицинка

# 13 951
Здравейте,
Исках да задам въпрос към Петя Георгиева, от кампанията "Специалистите говорят", но виждам че последно е отговорила на въпрос на 10.08.2021 г. След това има зададен въпрос от друг потребител, на 24.08.2021 г., но до момента няма отговор.
Дали ще продължава да отговаря на въпроси този специалист?
Благодаря предварително за съдействието!
Да напомня за въпроса си.

# 13 952
Бихте ли разчистили темата за Сблъсъка от истериите на Андерс?
Благодаря!

# 13 953
И като разчистят, след месец пак някой ще се връзва да му помага.
Нека си стоят писанията му.

# 13 954
Как е възможно да публикувам поста си и цял параграф от него да липсва!?!? Какво става с този форум!?!

Извинявам се за многобройните препинателни знаци, но се изнервих - като редактирам си виждам целия ферман, като публикувам изчезва цял параграф от него? И така 4-5 пъти, никаква логика не виждам!

# 13 955
  • Варна
От половин час се опитвам да кача снимка и не става.

# 13 956
Теми нали не се трият???
Цял ден пишем на един, който се чуди как да изкарва пари- и, греда, изтрита темата.

# 13 957
Агент, отвори да редактираш, но не пипай нищо, а натисни "запази". Така "невидимата" редакция ще стане видима. Grinning От тази тема научих този трик.

# 13 958
  • Велико Търново
Но това пък е някакъв бъг сигурно, защото преди не беше така. Резултатът след редактиране си се виждаше веднага.

# 13 959
Аз пак да кажа, много трудно виждам постовете. Направо се изтощавам, докато успея да ги отворя. Само при мен ли е проблемът?

# 13 960
  • Испания
От три дни при редактиране трябва да се кликва до припадък "редактирай", "запази", "редактирай" и пак "запази" и "редактирай" до припадък, за да се публикува редакцията.

Кошмарно е!

# 13 961
  • Велико Търново
Ако се редактира през "Бърза редакция" (моливчето долу вдясно на полето на публикацията), този проблем го няма.
Ако след редакция през бутон "Редактирай" или през горното "моливче" не се вижда резултатът, влезте през "Бърза редакция" и натиснете "Запази", даже и без да сте правили нищо. Тогава вече се вижда редактираният пост.

# 13 962
  • Испания
Допреди три дни всичко беше наред. Нямам време да се занимавам с гимнастика, за да направя най-обикновена редакция.

Постът с проблема е отправен към модераторите и администраторите, не към потребителите.

# 13 963
  • Варна
Периодично се появява този проблем, не е от три дни. Едва ли ще направят нещо. И на мен ми се е случвало, влизам в профила си и мнението ми е редактирано. Гледам в темата - не е. Не знам как се вижда от другите. Неприятно е, факт.

# 13 964
Искам да попитам, с какво наруших правилата, че ми изтрихте мнението в темата "Онлайн консултация с логопед"?

Общи условия

Активация на акаунт