Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 122
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 935
  • Испания
От сутринта има проблем с прикачването на снимки. Появяват се точките, мисли, мисли и... нищо не измисля.

Тази снимка успях да я кача в тема на петия път.

С Chrome съм.

# 13 936
Не знам как да публикувам мнение в Красива мама като Анонимен. Кликам на Допълнителни опции, но не се появява функцията "пубикувай като аниномен".
Може ли помощ?

# 13 937
В "Красива мама" не е достъпна функция "Анонимен".
Постът Ви може да бъде анонимен в следните подфоруми:
- Проблемно забременяване
- Рискова бременност
- Осиновители и осиновени
- Родители, отглеждащи сами децата си
- Родители, преживели загуба
- Здравословни проблеми и профилактика
- Семейни отношения

# 13 938
Аз минах на пълна версия, в здравословни проблеми и профилактика - във всички теми там ли има опзия Анонимен? Не я виждам.

# 13 939
  • Буркина Фасо
минах през 3-4 теми.
има опция анонимен.

# 13 940
Аз минах на пълна версия, в здравословни проблеми и профилактика - във всички теми там ли има опзия Анонимен? Не я виждам.

Моля за линк и скрийншот на полето за отговор в поне една тема, в която нямате функция "Анонимен".
Пример за скрийншота:

Скрит текст:

# 13 941
  • Варна
Нищо не мога да прочета от последния пост,защото е скрит от реклама на abaut you.Tази реклама не може да се затвори.
 Някой ще ми отговори ли,дали това е нормално? Във всички теми които следя,от днес е така.Не влизам тук,за да гледам реклами,а за да си чета теми,които ме интересуват,все пак!

# 13 942

Моля за линк и скрийншот на полето за отговор в поне една тема, в която нямате функция "Анонимен".
Пример за скрийншота:

Скрит текст:

Ясно. Разбрах къде е Grinning
Много благодаря!

Аз всъщност натиснах десктоп версия, мислейки че е същото като пълната версия. И там я нямаше опцията.
Всъщност десктоп версия не е равно на пълната ли?

# 13 943
Равно е.

# 13 944
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Искам да знам, защо ми е изтрит или скрит последия пост в темата за ваксините. След като там се обсъжда всичко- и тролове и теми и антиваксъри и изобщо човешка психология. Не мисля, че съм нарушила правила.

# 13 945
Искам да знам, защо ми е изтрит или скрит последия пост в темата за ваксините. След като там се обсъжда всичко- и тролове и теми и антиваксъри и изобщо човешка психология. Не мисля, че съм нарушила правила.
Темата е за конкретна информация/новини за ваксините, отчетна за реакции, антитела, въпроси за противопоказания.
Темата не е за това кой какви постове е прочел в социалните мрежи и забавление с тях.
Ако попаднете на такива публикации, използвайте "Информирай модератор".

# 13 946
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вие ли определяте за какво да бъде темата ?
Защото винаги са се обсъждали всякакви неща, свързани с ваксини и нагласи и настроения

Държа мнението ми да бъде върнато

# 13 947
Здравейте,

В долната част на страницата на лаптоп, пълна версия на сайта, браузър хром, има реклами, които не могат да се затворят. Няма хикс или аз не го намирам къде е. Съответно не мога да ползвам нищо в долната част на страницата. За да премина на следваща страница на темата или да отговоря, трябва да се върна горе. Нямам против рекламите, но имам против, когато ми пречат да използвам форума.

# 13 948
На какъв принцип се получават известия за нови теми?Могат ли да бъдат спрени по някакъв начин ?Имам около 100 такива за триене и единствения начин е да отварям всяка тема,за да изчезне.
Има ли по-лесно решение да бъдат премахнати?

# 13 949
Спри следенето на раздела. Отвори го, в дясно от бутона за нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт