Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 180
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 010
При мен се активират, дори когато съм се отписала преди месеци и не съм влизала там, и после бам - преместват вътре някоя тема, която просто съм отворила без дори да коментирам - и айде наново цялата глупост с прехвърляне от мобилни на стационарни версии, търсене на тъпите камбанки. Трябва вече да си правя списък с отписани теми, да не би случайно да цъкна да видя кой ми е лайкнал коментар от преди 3 години някъде и да се подпиша автоматично на някоя такава тема.
Защо просто не го изключат това нещо - само пречи.

# 14 011
Ами аз на български обясних, няколко пъти, че не трябва да се отваря повече темата. Как по-ясно да го кажа?

# 14 012
Да де, но ние искаме да я четем тази тема без да я следим.

# 14 013
Като искаш, просто не се записваш никога за следене. Четеш си я, без проблеми.

# 14 014
Някаква сержантка ми спами на ЛС, иска да ми праща снимки:

"Здравей,
Уважаеми.

Казвам се Лина Глотфелти (сержант), жена от американската армия, работеща в момента в миротворческите сили в Сирия. Избирам интерес към вас от тази платформа и бих искал да установя взаимен контакт с вас с цел и вашият отговор ще бъде високо оценен. Моля те! свържете се с мен чрез моята пощенска кутия на (linagolft@gmail.com), за да мога да ви обясня повече за намерението си да се свържа с вас и с моите снимки.
За разбирането.
Сержант Лина Глотфелти "

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=703615

# 14 015
Като искаш, просто не се записваш никога за следене. Четеш си я, без проблеми.
Никога не се записвам за следене. Става при сливане на теми, в които съм писала или случайно.

# 14 016
Рядко питам нещо, обаче, защо ми изтрихте поста от темата за минимализъм?

# 14 017
EmmaT, благодарим за сигнала.

Рядко питам нещо, обаче, защо ми изтрихте поста от темата за минимализъм?
Темата е за минимализъм. Недоимъкът и грандоманията нямат връзка с нея и това води до разводняване. Ако искате, можете да пуснете нова тема, в която да дискутирате.

# 14 018
Ако продължаваш да влизаш в темата, ще ти излизат. Отписваш се и край, не отваряш повече.
При мен не излиза кофа в страни, за да изтрия. Само, да маркирам като прочетено. А в следени я нямам. Пробвах и в мобилна и в настолна версия.

# 14 019
Кошчетата не се виждат, само с движение на курсора се появяват. При първата тема Кауфланд вдясно. Кликвате на кошчето и вече сте отписана.

# 14 020
  • Велико Търново
Кошчето се появява като се "стъпи" в полето на съответната тема в списъка с нови отговори. А списъкът с нови отговори се избира от трите водоравни черти, до които пише "МЕНЮ", в горния ляв ъгъл на екрана.
Само в настолна (пълна) версия става това, в мобилна - не. Значи през телефона задължително трябва първо да се премине на пълна - от черната лента най-долу. Това е обяснявано безброй пъти в темата.
labrex е дала скрийншот от настолната версия. Показвам нагледно за мобилно устройство:
Скрит текст:
1. Отива се на черната лента най-долу на екрана и се кликва върху "Пълна версия":

2. От Менюто се избира "Нови отговори":
-->

3. "Стъпва" се върху темата, от която искаш да се отпишеш и в дясната част на нейното поле се появява кошчето

4. Натиска се кошчето и повече в съответната тема не се влиза никога, дори и да се види кой е харесал мнение, защото всяко влизане автоматично подновява следенето на темата.

Имайки предвид т.2, следенето на тема може да се спре, само когато в нея има нов отговор.

# 14 021
Добре, но не може ли да се направи да се спира следенето и точка. Спираш - спира, пускаш - тръгва пак.
Може да искаш да си четеш темата без да я следиш. Ако искаш отново да я последваш, да става с ново натискане на следене, а не автоматично. Иначе си вързан доживотно с тази тема.

# 14 022
Здравейте, днес написах публикация в темата за парфюмни размисли и страсти, но видях, че я няма. Бихте ли пояснили защо е изтрита?

# 14 023
  • Велико Търново
papi6, явно, че не може.

# 14 024
Здравейте, днес написах публикация в темата за парфюмни размисли и страсти, но видях, че я няма. Бихте ли пояснили защо е изтрита?

Темата за оригинални парфюми, не за реплики или имитации.
Публикувайте въпроса си тук: Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

Общи условия

Активация на акаунт