Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 833
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 025
Не е ли малко прекалено да излизат две еднакви реклами,една под друга? За това говоря:

# 14 026
Здравейте! Бих искала да променя екранното си име. Влизам през профила си във фейсбук , т.е. нямам парола вход. Опитах през "забравена парола" , но не получавам е-мейл . Моля за съвет! Благодаря!

# 14 027
Здравейте! Бих искала да променя екранното си име. Влизам през профила си във фейсбук , т.е. нямам парола вход. Опитах през "забравена парола" , но не получавам е-мейл . Моля за съвет! Благодаря!
Заповядайте: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533

# 14 028
Заповядайте: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533
Стигам до тук :

Парола нямам , защото влизам чрез фейсбук профила си.

# 14 029
Ще се свържем с вас на ЛС.

# 14 030
Кошчетата не се виждат, само с движение на курсора се появяват. При първата тема Кауфланд вдясно. Кликвате на кошчето и вече сте отписана.

Благодаря! Ще пробвам през лаптопа. Досега само от телефона, макар и да опитах с настолна версия, може да има разлика ако вляза от компютър. 🤔

# 14 031
  • Велико Търново
katia_13, и през мобилно устройство може - виж стъпка 3 в скрития текст.

# 14 032
Половин час слава му стига на този, зачистете го, моля!

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=703790;sa=showPosts;a=all;start=15

# 14 033
  • София
Защо ми е изтрит поста темата за перилните препарати и омекотители? Какво толкова написах, с не съгласието си, че препаратите за бяло и за цветно са все едно и също, както твърди конкретна потребителка (същата която съветва хората да си перат цветните дрехи с прах за бяло и нищо нямало да им стане)?

# 14 034
Напишете същото, но без заяждането с потребителката заради което е изтрит постът Ви.

# 14 035
  • София
Не съгласието с мнението на потребител от кога се третира като заяждане и ако е така защо тогава се толерират потребители (като им се оставят постовете)? Или и този пост ще изтриете?

# 14 036
  • Ямбол
Последните няколко страници на селската тема са пълен спам плюс доста обиди към лекарското съсловие.

# 14 037
  • София
Леко прекалявате с рекламите. Не мога да си видя новите отговори, не мога да мина на нова страница, не мога да избера лични. На каквото и да кликна се появява реклама.
Продължава драмата с рекламите. Отварят ми се в нов прозорец, където и да кликна.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 12:00 от Reunion

# 14 038
Здравейте, може ли потребител да оспорва наложено предупреждение от модератор? Имам предвид няколко изтрити мои поста от един модератор, в една и съща тема, с който явно имаме различна гледна точка (което не прави моята неправилна или провокативна). Имам предвид, че публикуван от мен клип, заснет с участието на Мегън Маркъл е изтрит с обвинението, че е правокация и съм с последно предупреждение /преди това беше спам и забравих вече какво/. Така че, каквото и да публикувам в последствие, същия този модератор може въз основа личните си пристрастия и очевидното му несъгласие с моята гледна точка, може да напише, че е спам или правокация и да ме банне. Та въпросът ми е : мога ли да оспоря "последно предупреждение", с уговорката, че имам копие на публикувано то от мен?

# 14 039
Здравейте, може ли потребител да оспорва наложено предупреждение от модератор? Имам предвид няколко изтрити мои поста от един модератор, в една и съща тема, с който явно имаме различна гледна точка (което не прави моята неправилна или провокативна). Имам предвид, че публикуван от мен клип, заснет с участието на Мегън Маркъл е изтрит с обвинението, че е правокация и съм с последно предупреждение /преди това беше спам и забравих вече какво/. Така че, каквото и да публикувам в последствие, същия този модератор може въз основа личните си пристрастия и очевидното му несъгласие с моята гледна точка, може да напише, че е спам или правокация и да ме банне. Та въпросът ми е : мога ли да оспоря "последно предупреждение", с уговорката, че имам копие на публикувано то от мен?
Да. Можете:

Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с някой от Администраторите.
Ако Администраторът счете, че потребителят е бил предупреден неуместно (от Модератор), то Модераторското предупреждение може бъде отменено.
Последната дума имат Администраторите.
https://www.bg-mamma.com/?topic=23714

Общи условия

Активация на акаунт