Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 833
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 040
На всяка тема реклама закрива част от последния пост най-долу на всяка страница, както и бутоните за отговор, без да има начин да се скрие, заобиколи или махне. При мен е от няколко дни на мобилна версия.

# 14 041
  • Пловдив
Одеве потребителка беше пуснала тема за антигенен тест, която само прочетох. По-късно темата явно е слята с тази за сблъсъка с коронавируса и отново ми се активираха известията за нея. Донякъде разбирам при преместен отговор да се включва отново известяването, но само при прочитане на тема преди сливането й е прекалено...

# 14 042
Постоянно ми се случва и на мен, много е досадно. Да не отвори човек тема да прочете.

# 14 043
  • Испания
В анкетата към 💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021) има проблем. Не може да се гласува за първата опция. Дава грешка. Ето видео:

Проблемът е от днес. Вчера можеше да се гласува нормално.

И в друга тема / 🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 3 - и по света/ става същото - не може да се гласува с първата опция.

В 🎤 Гласът на България - сезон 8 - също.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 14:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 14 044
Във  Фермата 7 е същото с анкетата

# 14 045
Благодарим за сигналите!

# 14 046
  • София
Моля да изтриете мнение 2131 в темата за Лидл. Погрешно съм се цитирала.
Благодаря!

# 14 047
Моля да изтриете мнение 2131 в темата за Лидл. Погрешно съм се цитирала.
Благодаря!
Amiamo, Tsugumi_, моля, за такива сигнали, използвайте "Информирай модератор". Ако междувременно е модерирано друго нарушение в същата тема, номерацията се променя.

# 14 048
Извинете, че отново съм аз! Не мога да гласувам, в любима моя тема: "Парфюм и размисли и страсти". Успях да публикувам въпрос, не го намирам... Опитах да отговоря на въпроса на Densi, за есенните парфюми, отново се появи "Грешка". Освен това, от вчера, не получавам известия за новите публикации, а получава, за всяка. Толкова харесвам това, МОЛЯ ВИ, помогнете ми! Благодаря!

# 14 049
Има нова тема, да не се опитвате да пишете в старата? Thinking

# 14 050
Здравейте,
Исках да задам въпрос към Петя Георгиева, от кампанията "Специалистите говорят", но виждам че последно е отговорила на въпрос на 10.08.2021 г. След това има зададен въпрос от друг потребител, на 24.08.2021 г., но до момента няма отговор.
Дали ще продължава да отговаря на въпроси този специалист?
Благодаря предварително за съдействието!
Да напомня за въпроса си.
За трети път ще попитам и ще помоля да получа отговор този път.
В първия пост, с визитката на Петя Георгиева, пише, че ще отговаря на нашите въпроси всеки последен четвъртък от месеца. Последно е отговорила на въпрос на 10.08.2021 г. След това има два въпроса към нея без отговор. Един на 24.08.2021 и един на 28.09.2021 г. Последният четвъртък на август е 26.08.2021 г., а последния четвъртък на септември - 30.09.2021 г. Въпреки това отговори на зададените вече въпроси няма.
Ако Петя Георгиева няма повече възможност да отговаря на въпроси, по-добре заключете темата. Не е коректно към нас, потребителите.

Допълвам се. Не е коректно и да задавам два пъти въпрос и никой да не си направи труда да ми върне отговор. Поне да бяхте писали, че ще проверите, а аз дори и такъв отговор не получих.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:08 от Minnie.Mouse

# 14 051
  • Mars Hotel
Moже ли някой да разчисти темата за Страшките? От вчера всеки се отчита там кога е извадил банкова карта на децата си...

# 14 052
Може ли да коментирате този пост, защо не е премахнат.
Дамата с фриволен изказ как е осведомена за качеството на дрехите в гардероба?

# 14 053
Скрит текст:
Независимо дали става дума за техника, дрехи или друга стока, дефектните бройки/партиди са факт и при най-добрите/скъпи марки. Коментарът е именно за тях, а не за вашите дрехи.

# 14 054
Скрит текст:
Независимо дали става дума за техника, дрехи или друга стока, дефектните бройки/партиди са факт и при най-добрите/скъпи марки. Коментарът е именно за тях, а не за вашите дрехи.
Коментарът е адресиран към дрехите/гардероба на потребител и едва ли всички са с визираното  и най-вече предполагаемо качество, още по-малко пък се събират в една пералня като килограми. Оплакванията едва ли са от инцидентен случай, което е видимо от поста.
Все пак ви благодаря за отговора. Ясно!

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:24 от niljaniljo

Общи условия

Активация на акаунт