Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 192
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 055
  • Варна
Публикувах тема днес и веднага след това тя изчезна. Темата не беше в противоречие с нито едно от правилата във форума. Защо се получава така? Някой друг има ли същия проблем?

# 14 056
Публикувах тема днес и веднага след това тя изчезна. Темата не беше в противоречие с нито едно от правилата във форума. Защо се получава така? Някой друг има ли същия проблем?
Теми тип проучване се публикуват само след съгласуване с администратор.

# 14 057
  • Варна
Бих искала да съгласувам с администратор тогава. Какъв е редът?

# 14 058
Бих искала да съгласувам с администратор тогава. Какъв е редът?
Пишете на администратор, за да уточните подробностите:
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=7

# 14 059
Мисля, че на тази тема мястото ѝ е в СО.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1373422

# 14 060
Защо не се вижда в мобилната версия, че поста е редактиран? Ще бъде ли някога оправено?
1 година и 5 месеца по-късно положението е същото.

# 14 061
Мобилната версия е опростена, надписът "Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 16:27 от bubanka" (примерно) се вижда само в пълната.

# 14 062
Ако цитирам част от написаното от участник в дискусия за да изразя моето съгласие с него, счита ли се това за нарушаване на правилата?

# 14 063
Ако цитирам част от написаното от участник в дискусия за да изразя моето съгласие с него, счита ли се това за нарушаване на правилата?
Ако публикувате допълнение към него, което има съдържание и изразява вашето мнение, не е нарушение.
Но не се допускат цитат без текст или с +1, +100, 1000 и т.н., "Точно", "И аз мисля така" и други "празни" постове от този тип.

Ако нямате какво да кажете, но искате да изразите съгласието си, кликнете в/у "Полезно".

# 14 064
Мобилната версия е опростена, надписът "Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 16:27 от bubanka" (примерно) се вижда само в пълната.
То пък щото много ще се усложни мобилната версия, ако присъства този надпис. Не знам защо все това оправдание се лансира за всеки кусур на мобилната версия. В другите форумите как всичко от десктоп версията е налично и в мобилната версия?
А това също ли е, защото мобилната версия е опростена?
Защо при активирана опция "Скриване на аватарите на другите потребители" в мобилната версия се показват?
За мобилната версия е много по-важно да работи, защото така се и пести интернет трафик освен основното, че не всеки иска да гледа аватари.
Защо при включена опция „Скриване на аватарите“ в новата и старата мобилна версия виждам аватарите?
Мислих си, че в новата мобилна версия този проблем ще бъде решен, но не.
Питал съм два пъти!
Преди да ми отговориш със заучената фраза, виж какво е отговорила Mamma.
...
Имате право обаче, че при избор на опция "без аватари" не би трябвало да се показват и в мобилната версия.
Ще опиша казуса и ще бъде решен при следващ ъпдейт на мобилната версия.

Кога съм питал, кога е отговорено и коя дата сме днес. Естествено все още е така, както и през 2019г.

# 14 065
Това не е "кусур", а реално опростяване.
И да, все още няма следващ ъпдейт, който да отговаря на Вашите лични желания и представи за опостена версия.

# 14 066
  • Велики Преслав
Извинете, но защо ми беше изтрит поста в темата за перални при положение, че не беше заядлив нито спам?
Исках да кажа,  че постоянно има разногласия и попитах потребителка за уплътнението на пералнята.
С какво наруших правилата, че е изтрит?

# 14 067
Възможно ли е темата за изборите да продължи да съществува (под настоящата си или друга форма) въпреки наближаването на вота? Известно ми е, че според правилата на форума тези теми се заключват. В конкретната тема, обаче, се заформи приятна/цивилизована дискусия в последните седмици. Би било хубаво, ако има вариант да продължим да коментираме (в същия дух) предстоящите събития.

# 14 068
  • Sofia
Извинете, но защо ми беше изтрит поста в темата за перални...
За пореден път си позволявате да коментирате участниците в темата, да правите квалификации на самата тема и да влизате в персонални спорове.
Възможно ли е темата за изборите да продължи да съществува...
Не. С откриване на предизборната кампания темата се заключва.

# 14 069
  • Велики Преслав
Нямал съм намерение да се заяждам. Даже не съм класифицирал нищо. Просто казах, че мислим различно. Не съм
спорил дори с потребителката.

П.С съжелявам, ако е изглеждало като спор, говорихме за пералня АЕГ, която къса дрехи. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт