Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 251
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 455
От темата са премахнати не само Ваши постове.

# 16 456
От темата са премахнати не само Ваши постове.

Разликата е, че аз не обиждам.
Не отговорихте на въпроса ми как да попитам дали потребителя има различно мнение, без това да нарушава добрия тон?

ПП: Когато сложа същия текст, но с премахнатото изречение "Вие какво, имате различно мнение ли?" защо отново бива изтрито?

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 07:36 от bubanka

# 16 457
Ако желаете да публикувате пост, публикувате текста му, а не скрийншот на изтрития пост с червена лента за корекция. Коментари на модерацията, които не са в тази тема, също се изтриват.

# 16 458
# 16 459
Ако желаете да публикувате пост, публикувате текста му, а не скрийншот на изтрития пост с червена лента за корекция. Коментари на модерацията, които не са в тази тема, също се изтриват.

На мен ми беше важно потребителите, с които водех разговор да разберат защо спрях да пиша в темата - това, че триете всичко написано от мен.
Правило да не публикувам изображения няма.
ПП: Трети път ви питам,  как да попитам дали потребителя има различно мнение, без това да нарушава добрия тон и да не ме наказвате?

# 16 460
  • Sofia
За нас е важно да спазвате правилата на форума и добрия тон, да се отнасяте с уважение към потребителите, които пишат в темата Ви и да се съобразите с отговорите и насоките, които вече Ви бяха дадени.
Как ще реализирате това, е въпрос на личен избор.
Ако не успеете, публикациите биват премахнати.

# 16 461
  • Бургас
Пиша тук защото не можах да намеря подходяща тема /място.
При търсене има проблем.
След въвеждане на 3 символа извежда грешка: Cannot read properties of undefined (reading 'unix').
Десктоп, браузър - хромиум.
Търсенето с мобилната версия няма проблем.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 20:08 от MeMyselfI

# 16 462
  • Sofia
При търсене има проблем.
Благодаря за сигнала!

# 16 463
Има ли проблем с търсенето във форума?
Като изписвам дума за търсене, на кирилица и латиница (в случая киндъл и kindle ), ми излизат няколко поредни съобщения с този текст:
Цитат
Cannot read properties of undefined (reading 'unix')

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 23:43 от Diorela

# 16 464
Не могат да се качват снимки - нито от компютър, нито от URL адрес.

# 16 465
Навярно се дискутирали този въпрос,но все пак държа да сигнализирам за проблем с качването на снимки в темата за покупки и празни опаковки (Красива Мама)
Снимката зарежда,а в полето за съобщения не излиза нищо,следователно и логично,когато тръгна да публикувам съобщението казва,че то е празно.
Пробвах както с въвеждане на изображения с URL адрес,така и с опцията "прикачи от компютър".

От няколко дни е така,но тази сутрин успях да приложа снимки в Покупките.Вмомента отново не работи.
Този бъг при мен ли е само,не разбирам...
Благодаря.

# 16 466
  • София
Току-що пуснах снимки от компютъра през Мозила.

# 16 467
Аз съм с Chrome и никога не съм имала проблеми с изображенията.Това е новост от последните 2-3 дни.
Пробвах всякакви картинки,приложения от компютъра .. досадно ми е вече.
Сутринта някак си успях,сега отново не се получава.

# 16 468
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бихте ли наглеждали последните двамца - https://www.bg-mamma.com/?topic=76041.615
Особено единият явно си проси белята.
Другият може просто да си пробва профилна снимка.

# 16 469
Защо ми е изтрит въпроса в кралската тема, с който питам кой е забранил на Меган да носи цветни дрехи? Кой от модераторите ще се обоснове? Има ли обида или нещо друго? Каква е причината?
Очаквам до минута и другият ми съвсем невинен коментар да бъде бъде изтрит.
Едит
Вече е изтрит.
Призовавам модераторите да почнат да модерират, а не само да трият. Така и баба знае.
Не е честно заради кофти коментар на един потребител, да се затрие цялата поредица от отговори, които са последвали.
Виждате ли логика в това ви действие? Обидно е!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 18:15 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт