Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 353
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 440
Изтича днес по-късно.

# 16 441
  • на чист въздух
Защо не мога да качвам снимки? Дава ми отказани разрешения

# 16 442
Защо ми изчезват темите от Родители във Варна

# 16 443
  • Стара Загора
Здравейте,
моля кажете как да се отпиша от група.
Благодаря!

# 16 444
  • софия
От десктоп версия.

* от теми, които се следят

* от теми, в които е писано

# 16 445
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Питането е как да се отпише от група, а не от тема.

Впрочем трите чертички вдясно, които се появяват в списъка "Моите групи", не са активни. А би трябвало отписването да може да става от там.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 10:50 от profi_1

# 16 446
# 16 447
Защо ми изчезват темите от Родители във Варна
Темата ви е преместена в правилния раздел. Моля, не дублирайте.

# 16 448
  • София
Как мога да сигнализирам за потребител, който налага тормоз и обиден език в личната кореспонденция. Вече е сигнализиран в темите, но това продължава чрез лични съобщения?

# 16 449
  • Sofia
Може да ограничите получаването на лични съобщения от въпросния потребител и при желание да изпратите визираните обидни съобщения на произволен модератор.

# 16 450
Привет! Моля за съдействие от админ или модератор. В бебешка група присъства профил, който системно и целенасочено обижда и тормози както в самата група, така и на лични съобщения сипе обиди към голяма част от участниците без основание.
Прикачвам скрийншот за пример на съобщенията към мен, дамата си пише сама, не смятам изобшо да я удостоявам с отговор, но вече не се търпи. Темата е ( https://m.bg-mamma.com/?topic=1529814.msg46419097#new )

# 16 451
  • Сливен
Добър вечер. Надявам се най-накрая да предприемете мерки, в темата за Спойлери. Не знам колко потребители и колко често трябва да докладваме и пишем тук, че темата се е превърнала в Тема2 за ЕРГЕНЪТ. Надявам се наистина, да вземете мерки. Хубава вечер.

# 16 452
Здравейте!
Няколко поста вече ми изчезват в тема, която създадох. Моля посочете ми нарушавам ли правило, за което не знам или каква може да е причината. Това е последното ми изчезнало мнение.

# 16 453
"Вие какво, имате някакво различно мнение ли?" и подобни Ваши изречения от предишни постове не отговарят на добрия тон. Моля, спазвайте правилата на форума.

# 16 454
"Вие какво, имате някакво различно мнение ли?" и подобни Ваши изречения от предишни постове не отговарят на добрия тон. Моля, спазвайте правилата на форума.

Моля дайте ми пример как да попитам дали потребителя има различно мнение, без това да нарушава добрия тон.
Пиша на "вие", пиша "моля", наистина не разбирам ако това е неприлично държание защо коментарите на спамещите и обиждащи потребители стоят в темата.

Общи условия

Активация на акаунт