Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 426
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 425
Има. От трите чертички вляво, Нови отговори и Следени теми.

Много благодаря!

# 16 426
Успях да прикача шапка на темата сигурно от 15 път. Излизаше постоянно това съобщение за грешка

# 16 427
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аман от този бъг.

Е не съм автор на последното мнение! Всякакви опити да си цитирам пост от първа страница, за да го подготвя за пускане на следващата тема, удрят на камък.

# 16 428
Когато потребител е с БАН, може ли да отговаря на лични съобщения?

# 16 429
  • Вестерос
Не

# 16 430
  • София
Системата приема един гиф, но не приема друг със същата големина. Това ми се е случвало и друг път. Поне 5, 6 пъти през последните няколко месеца.

Грешка 1827

# 16 431
Това ми излезе за няколко минути вместо форума, "Unable to load Themes/default/index.template.php!" Оправи се, но го споменавам защото през това време сайтовете дето проверяват дали уебстраница работи казваха, че бг-мама работи и се чудех дали е само проблем с достъп от някои места.

# 16 432
  • Sofia
Това ми излезе за няколко минути вместо форума, "Unable to load Themes/default/index.template.php!" Оправи се, но го споменавам защото през това време сайтовете дето проверяват дали уебстраница работи казваха, че бг-мама работи и се чудех дали е само проблем с достъп от някои места.
Да. Съжалявам, предизвикано беше.

# 16 433
Здравейте!
Много моля, да проверите... Не мога да вляза в никоя от темите на "Красива мама". Нищо не съм променял в настройки, пещросто нямам обяснение! Извинете и благодаря! Показва това:

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 19:09 от Magda Dimitrova

# 16 434
Здравейте!
Много моля, да проверите...

Би трябвало вече всичко да е наред. Отговорих и на личното Ви съобщение.

# 16 435
Nikolaya9 Този потребител ръси линкове из темите.

# 16 436
Nikolaya9 Този потребител ръси линкове из темите.
И аз го видях, че е коментирал в темата за Звездните компромати и го докладвах.

# 16 437
  • Вестерос
В темата за Спойлери от реалити предавания е изтрит мой коментар със сигурен спойлер, който споделих. Без оффтопик, само спойлер!

Вече се преминават всякакви граници от някои модератори.

# 16 438
Благодарим за сигналите!

В темата за Спойлери от реалити предавания е изтрит мой коментар със сигурен спойлер, който споделих. Без оффтопик, само спойлер!

Вече се преминават всякакви граници от някои модератори.
Публикации, в които се обсъжда модерацията се премахват. Ако имате въпроси, можете да ги задавате тук или на ЛС на модератор по избор, не в темите.

# 16 439
  • Луната
На Kaliq2014 вече е изтекъл БАН-а, но все още не може да пише във форума. Може ли да проверите? Благодаря от нейно име!

Общи условия

Активация на акаунт