Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 540
  • 19 781
  •   3
Отговори
# 16 410
Не можете.
Изпратете ми на лс линк към поста.

# 16 411
Не можете.
Изпратете ми на лс линк към поста.
И какво ще направите? Каква е политиката?
Аз бях помолила за редакция на два мои по-стари поста, но вместо това ми ги изтриха.

# 16 412
Модераторът/администраторът преценява дали да изтрие или редактира според това каква е информацията в поста и дали постът има отговори, колко и какви. Изтриването е в много редки случаи.

# 16 413
  • Сливен
Здравейте,Моля да бъдат изтрити някои от моите коментари,свързани с абв-пощата ми и Инстаграм,тъй като успях едното да възстановя,а другото не.Аз съм и "докладвала" и съм написала причината.

# 16 414
  • Вестерос
Moля, да пиннете тази тема

Да заключите предната.

А в новата да преместите пост 1 на Елора като  4-ти да е.

# 16 415
  • Мюнхен
Пиша тук с ясното съзнание, че мога да отнеса бан заради това, че поставям модерацията под въпрос. Ясно ми е и че не е лесно да се модерира форум с такова количество потребители. Обаче...много бих се радвала някой от екипа да ми обясни на какъв принцип се случва модерацията в темите за "Ергенът".

Потребителката vermillion21 систематично си позволява да определя участничка в предаването като "курва". Прилагам и скрийншот в скрит текст, за да се види какво имам предвид.
Скрит текст:

Макар и да споделям антипатиите към въпросната участничка, все пак смятам, че въпросната потребителка систематично нарушава правилата на форума, но не ѝ е наложено наказание - продължава да пише. Бе наложено такова обаче на потребители, които ѝ опонират рационално и учтиво. Други - включително и аз, предпочетохме да коментираме в друга затворена общност, където да се пази добрият тон.

Предвид интереса към предаването и вероятния трафик, генериран към форума, смятам, че е в общ интерес темата да е приятна за четене от широката публика. Не е ли време да се предупреди или директно блокира от публикуване потребителка, която систематично използва форума като излаз на злобата си?

# 16 416
  • София
Има нов бъг, който е адски неприятен, особено за пускащите теми.
Преди го нямаше, от скоро е.

Значи пускам нова тема и слагам корица/тапет.
НО ако след това прикача снимка след като тапета е качен (да кажем при редакция на пусната тема или на предварителен изглед) то тя заменя автоматично мястото като корица и в повечето случаи не ми дава корекция. Трябва да пускам темата отново. А ако е направена и анкета става истински мармалад.
Моля, оправете го. Не би трябвало това което е за корица да има нещо общо с това което е в поста/мнението. И преди не беше така.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:47 от Diavolo

# 16 417
Благодарим за сигнала!

# 16 418
И на мен ми се случи преди няколко дни. Снимката на корицата се заменяше с последно публикуваната снимка в първи пост.

# 16 419
  • Вестерос
Има нов бъг, който е адски неприятен, особено за пускащите теми.
Преди го нямаше, от скоро е.

Значи пускам нова тема и слагам корица/тапет.
НО ако след това прикача снимка след като тапета е качен (да кажем при редакция на пусната тема или на предварителен изглед) то тя заменя автоматично мястото като корица и в повечето случаи не ми дава корекция. Трябва да пускам темата отново. А ако е направена и анкета става истински мармалад.
Моля, оправете го. Не би трябвало това което е за корица да има нещо общо с това което е в поста/мнението. И преди не беше така.

Скрит текст:

И аз го забелязах, ужасно е, сигурно пет пъти поправях като пусках новата тема. Също Ако е гиф не зарежда до край при прекачване, а стои и цикли. Като го затворя, гледам се е прикачило.

# 16 420
  • София
Как може да се блокира потребител?

# 16 421
Никак. Само получаване на ЛС може.

# 16 422
Как може да се блокира потребител?
Можете да блокирате получаването на лични съобщения от конкретен потребител: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497553

# 16 423
Извинявам се предварително, ако въпросът ми е глупав, но все още не съм опознала всички функции на сайта, и търся преки пътища. Горе при камбанката, където излизат новите отговори в темите и палчетата, мога ли да селектирам по някакъв начин и да виждам само отговорите, без палчетата? И има ли друго място, откъдето мога да виждам само отговорите по темите, без да трябва да следя тема по тема? Благодаря!

# 16 424
Има. От трите чертички вляво, Нови отговори и Следени теми.

Общи условия

Активация на акаунт