Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 726
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 530
  • София
Потребител https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=639008 е изчерпал лимита на лични съобщения
Уведомен.

# 16 531
Защо се трият избирателно постове в темата " Политиката в България"? Трият се постове с епитети за политически партии, а в същото време се оставят постове с обиди към потребитили и постове с много по-грозни обиди към политици. Тази брутална цензура и двоен стандарт не ви прави чест.

# 16 532
Някой може ли да каже кое правило на форума наруших в поста си от 14:21 в темата "Ергенът - след сезона", като призовах към спиране на грозния хейт по един творец? Мога да приложа и скрийншоти да ми посочите къде ми е грешката, за да знам за в бъдеще. Благодаря. Ако искате форумът да стане едно изцяло хейтърско поле за изява, давайте, успех.

# 16 533
Изтрили са вероятно цяла дискусия, и твоя пост с нея...тоест покрай сухото гори и мокрото, или обратно беше....
А ако други постове преди твоя стоят, ще ти кажат да ги докладваш изрично.

# 16 534
Изтрили са вероятно цяла дискусия, и твоя пост с нея...тоест покрай сухото гори и мокрото, или обратно беше....
А ако други постове преди твоя стоят, ще ти кажат да ги докладваш изрично.
Мерси, Тете, за разяснението, според мен малко постове са изтрити, не беше като дискусия точно, но нямам намерение да си губя времето да докладвам нищо, то цялата тема отдавна е за триене и заключване, така че и аз съм чао, поне си припомних защо се отказах да пиша в първите 10 теми на "Ергенът". Simple Smile

# 16 535
Преди 2-3 дни ми се наложи да ползвам търсачката. Признавам си, не ми е от любимите и в редки случаи си го позволявам. Зададох и период(в рамиките на един календарен месец на сегашната година), за да съм по- конкретна. Е, имаше доста извадени отговора от преди 4-5 години. Как става тоя номер? Или аз не я ползвам правилно, а?

# 16 536
  • Буркина Фасо
google е по-добрата търсачка за бг-мамма.  от личен опит го казвам.

# 16 537
Отговарям на лично съобщение, няколко опита, и като натисна Изпрати, ми излиза, че съм сайбър атакьорка? И сега не ми даде да закача скрийншот

# 16 538
  • Разпиляна във въображението
Забранено ли ми е да пиша в "Политиката в Бълргария"? Изписва ми, че съм блокирана.

# 16 539
Не сте блокирана от администратор или модератор, имаше временен проблем заради автоматичните защити от кибер атаки. Ако се появи отново, сигнализирайте, моля.

# 16 540
  • Разпиляна във въображението
Не сте блокирана от администратор или модератор, имаше временен проблем заради автоматичните защити от кибер атаки. Ако се появи отново, сигнализирайте, моля.

Благодаря! Защото писах в друга тема и всичко бе наред, но в "Политиката" - блок Simple Smile

# 16 541
Невъзможност за прикачване на снимка в пост.

Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна, моля опитайте по-късно.

Бях приготвила скрийншот, после се усетих, че не може да бъде прикачен Simple Smile

# 16 542
Невъзможност за прикачване на снимка в пост.

Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна, моля опитайте по-късно.

Бях приготвила скрийншот, после се усетих, че не може да бъде прикачен Simple Smile
Същото и при мен, и аз имам скрийншот. Пробвах преди около 2ч, не стана и сега пробвах с редактиране да прикача снимката към коментара, пак не стана

# 16 543
  • Sofia
Би трябвало вече да работи.

# 16 544
При мен работи, да, още преди да видя това съобщение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт