Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 069
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 590
Защо не пуснеш ти, няма.

# 16 591
  • Euskal Herria
От около седмица имам проблем с качването на снимки. От компютър мога да прикача, но ако сложа линк на снимка от страница, не става. По никакъв начин не реагира - нито да изпише, че е невъзможно, нито някаква друга индикация.
Положението си е същото. По-рано трябваше да качим снимката на външен сайт/страница, за да я публикуваме във форума. А сега - само от компютър или телефон може да се прикачи.

# 16 592
  • София
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮,
Скрит текст:
При мен се получи и по двата начина
 линка поставен в мнението с BB кода
Код:
  [img width=188 height=188]https://cdn.bg-mamma.com/p5Gl/O4tyT.jpg[/img] 

а ето GIF 0 изчакай да се зареди, за да видиш как се получи през прозореца за качване

Забелязах, че ако преместиш курсора извън полето с линка и натиснеш ЕНТЕР, не качава снимка.

А можеш ли да поставиш тук само линка на изображението - да не би да е формат, който не може да се качи във форума.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 00:00 от Mari_Mar

# 16 593
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може ли да се докладва модератор за ексцесии в модераторската тема?
чисто теоретично питане.

# 16 594
Много се трие в темата, аз също спрях да пиша там по тази причина. И едни и същи неща се повтаряяяяят до безкрай, като латерна. Едно и също, едно и също..сто пъти.

Искам да попитам има ли тема в която се обсъжда състоянието на морето ни след взрива на язовира Нова Каховка?
Въпросът ми е към модератор.
Благодаря.

Вече има тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1568282

# 16 595
Здравейте, през годините няколко пъти съм правила опит да се отпиша от следенето на тази тема, очевидно неуспешни Simple Smile Помня, че начините граничеха с невъзможното, но все пак да питам, има ли достъпен начин, от който мога да се възползвам и повече да не следя какво се пише тук (да не ме известява в камбанката)? Благодаря Heart

# 16 596
  • София
И аз не мога да се от пиша от една тема. Влезнах да я разгледам и сега на всеки нов отговор ме известява. Не видях кошче, за да се отпиша.

# 16 597
# 16 598
# 16 599
Здравейте,

Прегледах правилата и темите, но не намирам нищо за публикуване на лекарства. Тъй като не искам да нарушавам правилата, а имам останали лекарства, които могат да са полезни на някоя дама, мога ли да публикувам тема или коментар с вида, бройката и от къде са закупени?

Известно ми е, че търговията с лекарства не е редна, но това са останали такива от опаковка, използвана от мен и не става въпрос за търговия.

Поздрави!

# 16 600
Забраната не е упомената изрично в правилата на форума, защото разпространяването на лекарства в България е допустимо само в аптечната мрежа. По тази причина във форума не се допускат обяви за подаряване, купуване, продаване или размяна на лекарствени средства, независимо дали се отпускат само по лекарско предписание или могат да бъдат закупени без рецепта.

# 16 601

Благодаря, но темата не излиза в списъка със следени теми и даже излиза в списъка с темите, които не следя.
Не може ли да ме премахнете от тази тема за модераторите и толкова. Благодаря.

# 16 602
  • Далечният изток
Не в "Следени", а в "Нови отговори" - там кошчето и повече не влизаш тук.

# 16 603
  • оттам, откъдето започва България
При всяко влизане в профила ми излиза покана от БГ мама за анкета.
След като потвърдя, че искам да я попълня, ми излиза този надпис:

"Има проблеми с някои от въведените данни в анкетата. Ще намерите въпросите с грешки по-долу.. моля, следвайте инструкциите, приложени към всеки въпрос.
ERROR: SE-04 Variable 'BGM' already completed with value 'bgml-118902434132332-1638963489025' for list='0'"

# 16 604
  • Sofia
Вероятно браузърът Ви е кеширал некоректно част от информацията.
Изчистването на бисквитките би трябвало да реши проблема.

Общи условия

Активация на акаунт