Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 494
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 575
Добър ден!
Коя е активната тема в която можеш да зададеш въпрос по правен казус и да получиш отговор от адвокат?

# 16 576
  • Буркина Фасо
Добър ден!
Коя е активната тема в която можеш да зададеш въпрос по правен казус и да получиш отговор от адвокат?
пробвай тук - https://www.bg-mamma.com/?topic=1395196.msg46563949#new

# 16 577
  • София
Имам въпрос и ще го задам тук, защото съм убеден, че не е важен само за мен - случващото се в Украйна вълнува пишещите във форума /и не само, форумът не е изключение/, но в темата по въпроса няма как да водиш разговор без едни 7-10% да търсят постоянни конфронтации с теб. Ще бъде ли проблем да се направи отделна тема, където да се обсъждат събитията без да е нужно одобрението на въпросните 7-10% от потребителите?

# 16 578
Една тема е достатъчна за всички, желаещи да споделят мнението си за случващото се в Украйна.

# 16 579
Има ли тема за марката Ойшо?

# 16 580
И аз търсих, но няма, както няма и за Junona, но пък има тема - „Нови придобивки в гардероба”, та си мисля, че в нея може да се обсъжда какво сме купили и от къде.

# 16 581
Има тема за българските брандове, а най-общи въпроси се обсъждат в темата за модните консултации..

# 16 582
Ойшо май не е български бранд... иначе теми за мода има достатъчно, но тази марка малко се обсъжда, а е доста търсена, и специфична заради рядкото партниране за отстъпки и клубни членства. Но аз намерих каквото ме вълнуваше в темата за промоционални кодове 🍀

# 16 583
Junona имах предвид.
Ако все имате нужда от информация, можете да пуснете тема за марката.

# 16 584
Oysho е марка на Inditex. Има обща за всички марки/магазини.
Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

# 16 585
  • Euskal Herria
От около седмица имам проблем с качването на снимки. От компютър мога да прикача, но ако сложа линк на снимка от страница, не става. По никакъв начин не реагира - нито да изпише, че е невъзможно, нито някаква друга индикация.

# 16 586
  • София
Mr. Smith от Политическата тема (автор на настоящата тема) с бан ли е? Сменил си е екранното име на нещо доста.. странно.

# 16 587
Здравейте, имам въпрос Simple Smile Прави ми силно впечатление как в темата за "Ергенът" се трият коментари, които са си изцяло по темата - т.е. засягат участници в предаването, а също така не излизат от добрия тон. Забелязвам силна тенденция в това да се чистят неугодни за Ергенът и победителката коментари, а да се оставят такива за други хора покрай продукцията. Има ли логично и неконспиративно обяснение на ситуацията?

# 16 588
Много се трие в темата, аз също спрях да пиша там по тази причина. И едни и същи неща се повтаряяяяят до безкрай, като латерна. Едно и също, едно и също..сто пъти.

Искам да попитам има ли тема в която се обсъжда състоянието на морето ни след взрива на язовира Нова Каховка?
Въпросът ми е към модератор.
Благодаря.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 19:23 от teta75

# 16 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Много се трие в темата, аз също спрях да пиша там по тази причина. И едни и същи неща се повтаряяяяят до безкрай, като латерна. Едно и също, едно и също..сто пъти.
Искам да попитам има ли тема в която се обсъжда състоянието на морето ни след взрива на язовира Нова Каховка?

по-добре тук https://www.moew.government.bg/bg/nyama-danni-za-zamursyavane-v- … herno-more-15156/

Общи условия

Активация на акаунт