Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 545
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 535
  • Луната
Моля, модераторите да заключат тази тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1606240

Пусната е нова!

# 17 536
  • Бургас
Най-искрено и чистосърдечно,моля модераторите,админите,собствениците на сайта,да оправят бутона ,,полезно,, ! 🙏❤️
Искам да го използвам за всички,онези постове,които ми харесват!
Моля!❤️

# 17 537
  • Sofia
Смисълът на бутона "Полезно" е дискутиран многократно.
... и предназначението му не е "харесва ми".

# 17 538
  • оттам, откъдето започва България
А предвижда ли се да има такъв бутон: Харесва ми.

# 17 539
  • Сред мелниците
Практически “полезни” са ми 2% от всички, маркирани така.
Ползвам го основно в смисъл “подкрепям” или харесвам.
А би било наистина добре да можем да отличим онези, които са ни помогнали. И евентуално това да повишава рейтинга на потребителя. Или поне да изразява нашата благодарност.
Предполагам , че не е никак лесно.
Оценявам труда на хората, които поддържат форума. Ако все пак намерят време , би било много ПОЛЕЗНО.  Simple Smile

# 17 540
Не съм сигурна, че изобщо има потребители, които не го ползват в смисъл на "харесва ми". Но дори и в този, и в онзи смисъл, е реднл да работи.

# 17 541
Не съм сигурна, че изобщо има потребители, които не го ползват в смисъл на "харесва ми". Но дори и в този, и в онзи смисъл, е реднл да работи.

Абсолютно подкрепям!

Без основателна причина ми се налага ограничение да си отбелязвам по моя преценка кои постове са ми ПОЛЕЗНИ, колко броя да си отбележа, за колко време?!?!?  И да ми се налага да чакам да изтече времевия период на ограничението? То все едно посещавам библиотека с работно време от-до!

Молбите за отделен бутон "харесва ми" не са преставали. Да подновим дискусията?

# 17 542
  • София
Да предположа ли каква е статистиката при използването на бутоните Полезно и Сподели?
Втория не съм го използвала, нямам намерение и в бъдеще да го използвам.

# 17 543
Уважавам труда, който полагате за да поддържате форума, смятам, че и повечето го оценяват, след като дълги години сме тук!  Но, смятам, че е и редно препоръките и мненията на потребителите да бъдат взимани под внимание.
 Бутон "Харесва ми" би бил много по добре от "Полезно", но тъй като има само един смятам, че е редно сами да преценим как и кога да го ползваме.
Аз си отбелязвам до къде съм чела дадена тема така, доста често не смогвам да изчета всичко. Също и не смятам за нужно да "отговарям" на всеки един, когато просто мога да му "покажа", че съм прочела мнението му.
Ето например, тук, когато съм писала по някакъв въпрос, мнението ми е било "харесвано" от вашия екип. Това за мен означава, че е видяно и евентуално ще се направи нещо по въпроса, няма нужда от отговор и надали е "полезно" във вложения от вас смисъл. Точно така процедирам и аз!
В този ред, бутона "сподели", както горе се каза, не вярвам да бъде много използван. Все пак повечето пазим някаква анонимност.

# 17 544
  • Козлодуй
Моля, бутон полезно да стане "Харесва ми" или "Подкрепям" Simple Smile

# 17 545
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля да не става.

# 17 546
Просто трябват два бутона, това е.

# 17 547
Преди последния облик на форума как пък сме го чели без бутон "Полезно"? Чак пък такава драма....

# 17 548
Да, трябва да има бутон "харесва" ми. Ако искат да оставят "полезно" ама се съмнявам, че ще се съберат и 20 души да натискат този бутон, ама за "харесва ми" има друг бутон. Масово хората дават оценки на постове, а "полезно" е доста субективно възприятие. Това което за един е полезно, за друг може да не е полезно.
За мен е странно защо след като толкова потребители искат да има бутон "харесва ми" не се уважава тяхното мнение.

# 17 549
Аз бутона "полезно" си го използвам като "лайк"

Общи условия

Активация на акаунт