Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 706
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 610
  • SF
А тема номер 1 не беше изписана. Просто някой пусна номер 2, докато се пишеше в номер 1. Попита ме, отказах, но си я пусна. Няма нещо като дублиране на теми, така ли?

# 17 611
Тема #1 е надвишила допустимия брой страници и не е отбелязана като седмична или месечна в заглавието.

# 17 612
Възможно ли е правилото за редакция да не важи за първи пост в тема?
Изключително неуважително е да се изтрие предмета на цялата дискусия - това обезсмисля всички дадени след това отговори, които понякога не са никак малко. В повечето случаи авторите не са доволни от получените отговори, но тогава могат просто да помолят за заключване на темата, а не да зачеркват грубо усилията на хората, които са били така любезни да вземат отношение.

# 17 613
  • Sofia
Възможно ли е правилото за редакция да не важи за първи пост в тема?
Изключително неуважително е да се изтрие предмета на цялата дискусия - това обезсмисля всички дадени след това отговори, които понякога не са никак малко. В повечето случаи авторите не са доволни от получените отговори, но тогава могат просто да помолят за заключване на темата, а не да зачеркват грубо усилията на хората, които са били така любезни да вземат отношение.
Съжалявам, но няма как да отсеем подобни автори и теми.
Често в теми се налагат корекции, дооформяне, редакция на тагове и изображения и авторите трябва да имат възможност да го правят.
Ако някой реши да си самоосакати темата, може да го направи и на втората минута.
Такива автори си понасят последствията, но сте прави и съм го писал неведнъж. По този начин се  демонстрира абсолютно неуважение към аудиторията като цяло и конкретно към потребителите, които са се ангажирали да изкажат мнение по темата.

# 17 614
# 17 615
Защо правилото за неподклаждане на спорове и заяждане не важат за определени потребители в кралската?

# 17 616
  • Sofia
Правилото важи за всички.
Оплакващите се от него, най-често го нарушават.
Не смятам за нужна поредна дискусия за визираната тема.

# 17 617
От много време ми излиза следното съобщение, когато искам да капа снимка:
Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

На какво се дължи и мога ли да го оправя някак?

# 17 618
Като получа нотификация за нов отговор в тема и вляза да прочета, се оказва, че има цяла страница нови мнения, но на мен ми се отваря при последните 2-3 мнения като нови. Връщайки се страница назад, се оказва, че също са непрочетени мнения. Като го забелязах за пръв път вчера, реших, че аз нещо не съм догледала, но днес в още две теми се случи същото. Моля да проверите защо е така.

# 17 619
И при мен се получава така.

# 17 620
  • София
И при мен. Отначало мислех, че аз не съм догледала нещо, но не.

# 17 621
И при мен. Споделям за този проблем минимум за втори път тук.

# 17 622
Самоцитирам се, защото опцията все още не работи
Опцията преглед преди публикуване не работи при мен - Хром на iPhone.

# 17 623
Здравейте, не намирам опция за корекция на мнение.

# 17 624
Горе вдясно на поста има редактирай. Поне от компютър е така.

Общи условия

Активация на акаунт