Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 799
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 000
На тази тема вместо новите отговори ми отваря първия пост на последната страница:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1652293.msg48112184#new

На други теми - не.

# 18 001
На тази тема вместо новите отговори ми отваря първия пост на последната страница:

На други теми - не.
Същото е и на мен от вчера.

# 18 002
Здравейте може ли да изтриете в тази тема:
постове 2599 и 2607/стр. 174
Изпуснах времето за редакция, а вече е заключена. Благодаря!

# 18 003
този бъг, който ни праща вечно на първи пост на страницата, кога ще го оправите?
минаха вече няколко дни, колко хора се оплакаха...

# 18 004
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
този бъг, който ни праща вечно на първи пост на страницата, кога ще го оправите?

не съм от модераторите и администраторите, но забелязах, че ме праща на първа страница когато постът, който търся е изтрит.
не знам дали стана ясно Flushed - ако имам съобщение за един нов пост в темата, а той междувременно е изтрит, когато натисна да видя какво е писано ме връща в началото на темата.

# 18 005

не съм от модераторите и администраторите, но забелязах, че ме праща на първа страница когато постът, който търся е изтрит.
не знам дали стана ясно Flushed - ако имам съобщение за един нов пост в темата, а той междувременно е изтрит, когато натисна да видя какво е писано ме връща в началото на темата.
това ще да е още една -отделна екстра

# 18 006
  • в сърцето на един мъж...
И на мен ми прави впечатление, че когато е изтрит новия пост, тогава форумът връща в началото на страницата.

# 18 007
И на мен ми прави впечатление, че когато е изтрит новия пост, тогава форумът връща в началото на страницата.
може и да има подобно нещо, но има и още нещо...
пиша в теми, в които не е трито, и вчера цял ден чета по 10тина пъти и прелиствам....

# 18 008
може и да има подобно нещо, но има и още нещо...
пиша в теми, в които не е трито, и вчера цял ден чета по 10тина пъти и прелиствам....

Ами не знам има ли друго, на мен днес ми се случва поне за 4ти път в една и съща тема. Получавам известие от форума, отварям, съответно ме праща на първи пост на страницата, а не на нов пост. Та по това съдя, че има трито

# 18 009
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Единият път влизах при 27 непрочетени отговора (разположени на 3 страници), а другия - при 11 (разположени на две страници). Все ме пращаше в началото на последната страница. Темите са такива, че няма кой и какво да трие.

# 18 010
Може, Профи, не споря, аз само споделям какво наблюдавам.

# 18 011
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз не споря. Отбелязвам, че явно се случва при различни ситуации.

# 18 012
И аз не споря. Отбелязвам, че явно се случва при различни ситуации.

Не че ще стане ясно има ли проблем, какъв е и ще го оправят ли, ама ние да си кажем.

# 18 013
На мен вчера ми даваше всички нови отговори като непрочетени отново и отново.

# 18 014
В мобилна версия излиза често реклама върху бутоните под последния пост. Не могат да се ползват и да се публикува нов отговор.

Общи условия

Активация на акаунт