Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 786
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 015
А тези изскачащи реклами са толкова досадни, че …Сложете по-голям бутон и място, за да се затварят лесно, че на ден по не знам колко пъти се ядосвам с тях.В някакъв момент се оказвам с десетки отворени страници в бекграунда.Трия, връщам.Даже не ги поглеждам от яд.

# 18 016
# 18 017
Разбирам какво стои зад това със забраната за лайкване, но не е ли малко прекалено? Аз не съм бот, нито пък злоупотребявам, но след половин ден липса от форума започвам да чета няколко теми с по над 100 непрочетени поста и е съвсем нормално да харесам поне 30% от тях. И да лайквам по няколко пъти в минута. Но какво става - харесвам няколко неща и после хоп, лимитът ми изчерпан и не мога вече да харесвам даже и особено ценни постове.  Днес впрочем за пръв път ми се случва - цъквам и...нищо.

# 18 018
Абе, хора, няма лимит на лайковете! Лайквам си колкото си искам, просто бавно реагира бутонът, за десети пъти го пиша като заговорите за това лайкване. Ако го натиснеш и веднага продължиш надолу не се отразява лайкването, но ако изчакаш, палчето става синьо и е отразен "лайкът.

# 18 019
Има лимит.
Има го и момента на бавното затопляне на палеца в синьо, но ако не си влизал дълго време и опиташ наред да лайкнеш мнението на потребители, облекли в думи твоите мисли, изведнъж  баш както си караш по инерция, ентусиазмът ти засича. Ако щеш сто пъти щракай с мишка или пръст.
Аз го установих в темата за Ергена.

# 18 020
Ами и аз там го установих, нямам коментар, който да съм искала да лайкна и да не съм успяла. А там доста си пишехме и си лайквахме по време на сезона.

# 18 021
  • София
Точно тук бе обяснено от висшестоящите, че има лимит - ако нацъкаш не знам колко си палеца за кратко време, функцията спира да работи за някакъв период.

# 18 022
Абе, хора, няма лимит на лайковете! Лайквам си колкото си искам, просто бавно реагира бутонът, за десети пъти го пиша като заговорите за това лайкване. Ако го натиснеш и веднага продължиш надолу не се отразява лайкването, но ако изчакаш, палчето става синьо и е отразен "лайкът.

Пробвах, чаках, не е това. Или е лимит, или е бъг. Ето на, сега пак мога.

# 18 023
  • софия
Лимит е. Сега съм заинтригувана от една тема, в която сутринта имаше доста отговори, и като влязох започнах да лайквам. В един момент вече не можех. Трябваше да мине време преди отново да мога, където и да било.

# 18 024
Има лимит на време и лайкове.
Татти го обясни вече няколко пъти.

# 18 025
  • Пловдив

Пробвах, чаках, не е това. Или е лимит, или е бъг. Ето на, сега пак мога.
Определен брой лайкове, за определено време. Като мине достатъчно време се рестартира.

# 18 026
Има лимит на време и лайкове.
Татти го обясни вече няколко пъти.

Знам, и затова апелирам за много злободневните теми със стотици публикации на ден да не важи. Иначе имаме голямо изкривяване в оценяването на мненията.

# 18 027
Не беше към теб обяснението , за Диа е, иначе   апелираме за бутон “like” , a “Полезно” да е за други цели и Татти каза, че се обмисля такава промяна.

# 18 028
Не беше към теб обяснението , за Диа е, иначе   апелираме за бутон “like” , a “Полезно” да е за други цели и Татти каза, че се обмисля такава промяна.

Те в началото казваха, че ще върнат старите емотикони, но после спряха и да отговарят и сега вече никой не пита Wink

# 18 029
  • Немция
Моля, заключете темата.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1638182
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт