Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 468
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 165
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Cntrl + 0 натиснати едновременно?
Нула, не О

# 18 166
  • Стара Загора
Благодаря, оправих го.

# 18 167
  • Sofia
Първо, написала съм псевдоанкета, а не анкета, и все още е там.
Второ, тази "нова функция" няма как да отделя въпроси и отговори, каквито не са задавани в темата. Явно нечий скапан изкуствен интелект си прави компилации от чужди малоумщини в нета и ги изсипва където свари. Ами не желая да е в темата, чийто автор съм, тъй като пуснатото от "новата функция" не кореспондира с обективната действителност и въвежда потребителите в заблуждение.
Отново моля модераторите да разкарат това си недоносче от там.
Тук е анонсът за тази функционалност.
Както е описано "Текстовете на обобщените въпроси и отговори са генерирани автоматично на база споделените мнения в темата." Разполагате с палец надолу и нагоре, за да оцените адекватността на всяка двойка. Така качественото съдържание ще се задържи, а останалото ще отпадне.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 20:08 от Tatti

# 18 168
Ето, че има как да се напишат две мнения от един потребител,  едно след друго, без да са минали 24ч..Няколко пъти писах за този бъг. https://m.bg-mamma.com/?topic=902321.msg48334426#new

# 18 169

Има ли начин, когато вече си отговорил на анкета, тя повече да не ти се появява - пак и отново и още и безкрай?

# 18 170
  • Sofia
...
Има ли начин, когато вече си отговорил на анкета, тя повече да не ти се появява - пак и отново и още и безкрай?
Модалът с покана за попълване на анкетата е настроен да се показва 1 път на 12 часа, максимум общо 4 пъти (т.е. до 2 пъти на денонощие за 2 дни). Това е валидно за един потребител/браузер/устройство и ако от браузъра не се изтриват бисквитките.
Ето, че има как да се напишат две мнения от един потребител,  едно след друго, без да са минали 24ч....
Не сме трърдяли, че не може. Писал съм, че може да се случи при определени условия. Това, което "работи" в момента не е абсолютна забрана, а превантивна мярка.

# 18 171
Не видях отговори ли се нещо на въпроса за досадните и огромни реклами, които изскачат при всяко кликване и пречат на четенето. Има ли начин да се отървем от тях и как?
Благодаря!

# 18 172
  • Sofia
За да можем да разберем, какво имате предвид под "досадните и огромни реклами, които изскачат при всяко кликване", моля за указване на устройство, браузър, версия на сайта и прикачен скрийншот.
От дълго време няма промяна и увеличение в полетата и видовете рекламни формати.
Като брой, вид и разположение те са съобразени с изискванията на IAB и Google.

# 18 173
  • European Union
Аз прикачих скрийншот няколко поста нагоре. Със Сафари съм.

# 18 174
За да можем да разберем, какво имате предвид под "досадните и огромни реклами, които изскачат при всяко кликване", моля за указване на устройство, браузър, версия на сайта и прикачен скрийншот.
От дълго време няма промяна и увеличение в полетата и видовете рекламни формати.
Рекламите закриват постовете и те стават нечетими.Не съм сигурна дали мога да изпратя скрийншот, ако не се справя, ще помоля някого. Но е факт, че и други потребители имат този проблем, той не е маловажен и става досаден. Години наред сме тук предимно за обмен на информация, за взаимопомощ и да, дори за забавление, но не като главно основание. Много от нас са авторитети в определени области без да преувеличавам, имена, към чиито постове се насочва внимание на хиляди потребители и съвсем безвъзмездно даряват време и ценни познания. И в един момент, да ти се "разкъса" потока на разсъждения, е досадно, съгласете се. Не всеки успява да формулира в какво е проблемът, но моля, тествайте, диагностицирайте. Проблем има, и то сериозен.

# 18 175
Ще се опитам да отговоря, но предупреждавам, че "устройството" пред компютъра е почти русо, нищо не разбира и е един прост ползвател, за което моля да ме извините 🥴
Оказа се, че проблемът се проявява единствено при таблета. При телефон и настолен компютър - не.
Браузър - Google Chrome.
Рекламата изскача при всяко отваряне на нова страница или нов отговор и изцяло закрива по един-два поста. При махането ѝ остава бяло поле.
Версия на сайта - нормална (пълна?).

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 20:53 от птица

# 18 176
  • София
Здравейте! Отписах се от групата отдавна, но продължавам да получавам известия. Какво мога да направя, за да ги спра?

# 18 177
Коя група? В тази теме се обяснява през 2 страници как се спира получаването на известия от конкретна тема.

# 18 178
  • София
Коя група? В тази теме се обяснява през 2 страници как се спира получаването на известия от конкретна тема.

От тази. Не следя, натиснала съм бутона отдавна, но още ми идват известия

# 18 179
Ако не беше такава сложнотия с поредица от стъпки през телефон и просто се цъкваше един бутон "отследвай", нямаше всеки втори да пита през 2 реда. Сега ще скочат хора да казват как не е сложно, но честотата на този въпрос сам говори.

Общи условия

Активация на акаунт