Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 309
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 180
Моля, отписвайте се правилно и не влизайте повече по никакъв повод в темите, от които сте отписани.
Грешките са ваши. Мен никоя тема не ме е записала отново досега.

# 18 181
Не е точно така. Аз повече от две години се опитвах да се отпиша от една тема и все не ставаше. Дори от списъка на следените отпадна, но продължаваха да ми излизат известия за нови отговори.
Последно с помощта на Лорд Сняг (пост преди 3-4 страници) май се справих, пък ще видим.
Може би зависи и от версията на сайта.
И да, после не трябва да се влиза в темата!

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 15:50 от птица

# 18 182
Коя група? В тази теме се обяснява през 2 страници как се спира получаването на известия от конкретна тема.

От тази. Не следя, натиснала съм бутона отдавна, но още ми идват известия

Съвсем наскоро имах такъв проблем, после пък обясних на друг потребител стъпките.

1. Чакаш да ти излезе в известия новината за ново съобщение или отговор в съответната тема
2. Не кликаш. Важно.
3. отиваш горе вляво на "меню". Точно до "търсене"
4. Кликаш "нови отговори"
5. има имена на темите - срещу ненужната има "кошче"
6. Кошчето се вижда като придвижиш мишката срещу съответната тема
7. Цъкаш на кошчето.
8. След минута темата изчезва и от известия
9. Не влизаш повече там. Не просто не пишеш, а не влизаш.

Знам, идиотски е направено. И аз мисля, че можеше да има бутон "спри известията", но явно е сложно. Прези3-4 дена някой се оплаква от този проблем.

# 18 183
  • София
Коя група? В тази теме се обяснява през 2 страници как се спира получаването на известия от конкретна тема.

От тази. Не следя, натиснала съм бутона отдавна, но още ми идват известия

Съвсем наскоро имах такъв проблем, после пък обясних на друг потребител стъпките.

1. Чакаш да ти излезе в известия новината за ново съобщение или отговор в съответната тема
2. Не кликаш. Важно.
3. отиваш горе вляво на "меню". Точно до "търсене"
4. Кликаш "нови отговори"
5. има имена на темите - срещу ненужната има "кошче"
6. Кошчето се вижда като придвижиш мишката срещу съответната тема
7. Цъкаш на кошчето.
8. След минута темата изчезва и от известия
9. Не влизаш повече там. Не просто не пишеш, а не влизаш.

Знам, идиотски е направено. И аз мисля, че можеше да има бутон "спри известията", но явно е сложно. Прези3-4 дена някой се оплаква от този проблем.

Много Ви благодаря за отделеното време!

# 18 184
Ами това последното е обяснено поне 100 пъти.
Нищо ново и различно не е казано.

# 18 185
Качването за снимки във форума също е кошмар.

# 18 186
Качването за снимки във форума също е кошмар.

Аз съм му намерила цаката - ако не става просто използвам клавиша "prt sc" и после снимките се качват безпроблемно.

# 18 187
Аз съм през тел. и е ужас- тромаво, бавно и с бъгове.

# 18 188
Никой не отговаря какво да правим с огромните рекламни карета, за мен форумът е нечетим. Гледам, че и други се оплакват, отговор - тцъ.

# 18 189
  • София
Poni69, има коментар на оплакването за рекламите, но и оплакващите се не са особено активни в отговорите си с посочване на това, за което е писал Tatti.

За да можем да разберем, какво имате предвид под "досадните и огромни реклами, които изскачат при всяко кликване", моля за указване на устройство, браузър, версия на сайта и прикачен скрийншот.
От дълго време няма промяна и увеличение в полетата и видовете рекламни формати.
Като брой, вид и разположение те са съобразени с изискванията на IAB и Google.

# 18 190
Може ли да кажете на потребител tonny91 да си изчисти пощата?

# 18 191
Как може да се промени потребителско име?

# 18 192
Може ли да кажете на потребител tonny91 да си изчисти пощата?

Пиша.

Как може да се промени потребителско име?

Потребителското не можете да смените, само екранното. Как да го направите: минавате от мобилната на пълната версия с бутона най-долу на страницата и следвате инструкциите: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 19:46 от bubanka

# 18 193
Poni69, има коментар на оплакването за рекламите, но и оплакващите се не са особено активни в отговорите си с посочване на това, за което е писал Tatti.

За да можем да разберем, какво имате предвид под "досадните и огромни реклами, които изскачат при всяко кликване", моля за указване на устройство, браузър, версия на сайта и прикачен скрийншот.
От дълго време няма промяна и увеличение в полетата и видовете рекламни формати.
Като брой, вид и разположение те са съобразени с изискванията на IAB и Google.

Татти ми беше написал на лични, описах проблема подробно, реакция няма. Има или няма промяна в рекламите, проблемът е налице. Не съм активна, защото предпочитам изобщо да не се занимавам с форума, за да не се боря безсмислено с огромните карета.

# 18 194
  • European Union
Ето нова снимка, от днес.
На iPad съм, със Сафари, мобилната версия.
Не се вижда последния ред от моето мнение, както и авторът и началото на следващото.

Общи условия

Активация на акаунт