Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 271
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 210
видях по- горе,що - годе видима страница , макар и закрита на 2/3 от реклама
ето моята как е  - практически нищо не виждам , с андроид съм

При мен тази реклама се затвяра без проблем от хиксчето ѝ. И форума се вижда нормално. С много стара версия на Андроид съм, през Хром.

# 18 211
  • Sofia
...
При мен тази реклама се затвяра без проблем от хиксчето ѝ. И форума се вижда нормално. С много стара версия на Андроид съм, през Хром.
Това е клиентска кампания. Форматът е такъв и позволява затваряне на прозореца с рекламата.
Направени са някои настройки и би трябвало проблемът със закриването на съдържание при таблети и ползването на мобилна версия да е отпаднал.

# 18 212
Не е отпаднал. Когато натисна хиксчето, рекламата се маха, но стои същото каре и закрива по същия начин, само че е бяло и пак пречи да се чете. Все пак влизам във форума, за да чета мнения, реклами мога да видя навсякъде.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 14:50 от Poni69

# 18 213
Искам да попитам дали има начин, когато се прави цитат, той да попада, където е маркерът за писане в момента (преди беше така), а не най-отдолу на поста, т.е. след написаното, ако има такова?

# 18 214
Не е отпаднал проблемът с рекламите. Рекламата се затваря с Х, но се появява бяло поле върху поста и върху част от следващия. И не се чете нищо от един пост и началото на следващия.

# 18 215
  • Разпиляна във въображението
Да, проблемът с рекламата е неприятен. В другите сайтове изчезва, тук пречи.

# 18 216
  • European Union
Още стои проблемът с рекламите, но има леко подобрение. Сега последният ред от първото мнение се вижда наполовина. Авторът на второто мнение все още не се вижда.

# 18 217
  • Далечният изток
Ами затворете я, има Х горе вдясно.

# 18 218
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рекламата и да се затвори, не се затваря рекламното поле.

# 18 219

Защо давате съвети, без да сте прочели? Едва ли на някой няма да му дойде наум да натисне хиксчето.

# 18 220
  • Далечният изток

Защо давате съвети, без да сте прочели? Едва ли на някой няма да му дойде наум да натисне хиксчето.
Дали не съм прочела?! Прочела съм. Даже и видях скрийншота.
Точно тази съфорумка къде е написала, че е затворила рекламата?!
Да каже като е затворила рекламата какво се случва, дали остава бяло поле или постовете се виждат нормално. И скрийншот да направи, да видим!

# 18 221
Ако се затваряше рекламата, едва ли толкова хора щяхме да се оплакваме. Няколко пъти писахме, че при затваряне на рекламата постът остава скрит зад бяло поле.

# 18 222
  • Далечният изток
Знам. Лично аз също писах за този проблем. Той е от много, много отдавна. Но по-горе друга съфорумка писа, че при нея се затваря рекламата, след което се виждат нормално мненията. Затова казах да затвори с хикса и да видим при нея дали ще се вижда. Имам предвид Кети В, хора. Нейния пост коментирам.

# 18 223
  • Разпиляна във въображението
При мен не се скрива полето и остава невъзможно да се чете мнението и просто се отказвам.

# 18 224
Това с рекламата е дразнещо! Подкрепям. Скрива текстове. Направете го в началната страница да се отваря. Разбирам, че има нужда от финансова подкрепа, но....

Общи условия

Активация на акаунт