Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 444
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 225
  • European Union
Ето я затворена рекламата. Карето си стои, не се знае кой е авторът на долното мнение.

# 18 226
  • Разпиляна във въображението
Докато това ми се случваше на таблета, сега ми закри целия първи пост на клюкарската тема.

Поправям се - на всяка страница от темата върху първи пост.

# 18 227
Как се вмъква видео файл от телефона в пост?

# 18 228
От телефона не се вмъква.

# 18 229
Как се вмъква видео файл от телефона в пост?
Качваш видеото в Ютуб и с тагове video [видео]https://youtu.be/linka_na_videoto[/видео] вграждаш в пост.

# 18 230
Искам да благодаря за разрешаването на проблема с рекламните карета. Поне при мен престанаха да се появяват.

# 18 231
  • Далечният изток
Как?
Основно е оправен проблемът във форума или по някакъв специален начин?

# 18 232
Как?
Като цяло в момента няма активни поп-ъп реклами, не че са го оправили. Simple Smile Просто са спрели скрипта.

# 18 233
Как да се отпиша от темата, в която писах, но не я следя?

# 18 234
Как?

Предполагам, че е оправен, защото в мобилната версия не се появяват огромните карета и е възможна за четене. Не съм в час как може да се оправи технически такъв проблем.

# 18 235
Как да се отпиша от темата, в която писах, но не я следя?

Пост 18196, стъпка по стъпка е обяснено.
Последна точка, не отваряш повече темата, по никакъв повод.

# 18 236
  • софия
Може ли линк към правилата, където се допуска едностранна лична гледна точка и възприятия на база външен вид, чрез която се представят лаишки гледни точки за генетични обстоятелства и което демонстрира различно отношение към група потребители? Голяма работа, че са се постарали да аргументират несъгласие и дадат обяснение, представяйки официални научни и информационни източници!
Могат да се слагат етикети, да се квалифицират хора на база лични възприятия, сугестирани единствено от недоказани рузки източници, но не може да се дава информация от научни и сериозни такива?
Като триете, трийте всичко.
Ако това е политика на форума, кажете, за да не хабим усилия и време и да се знае, че нямате нищо против да не разпространяват неверни факти.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1676727.1200

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 20:04 от zvаnchе

# 18 237
Здравейте,
дали може да се публикува нова тема като старата е на 49-та страница, че след това няма да имам възможност да я направя?
Благодаря!

# 18 238
  • Sofia
Здравейте,
дали може да се публикува нова тема като старата е на 49-та страница, че след това няма да имам възможност да я направя?
Благодаря!
Да.

Като триете, трийте всичко.
Ако това е политика на форума, кажете, за да не хабим усилия и време и да се знае, че нямате нищо против да не разпространяват неверни факти.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1676727.1200
Потртебителите изказват личното си мнение, което не е повод за обиди, персонални квалификации и страници наред наводняване на темата с принципни обяснения по въпроса. Оставени са достатъчно публикации.

# 18 239
Как са всички названия на цветове с таг [колор] във форума? Изненадах се, че color=magenta e розов цвят. Пример
На принтера ми магента е червената мастилница. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:23 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт