Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 160
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 240
Магентата не е червено. В живота този цвят най-често се нарича "цикламено". В печатарството (и принтерите) червено се получава от смесването на магента с жълто.

# 18 241
Как са всички названия на цветове с таг [колор] във форума? Изненададах се, че color=magenta e розов цвят. Пример
На принтера ми магента е червената мастилница. Simple Smile
Магентата никога не е била червена, винаги е била розово/цикламено. Cmyk/rgb са двата стандарта за печатарски цветове и за да ги "уеднаквят" сравняват цветовете помежду си - магента-червено, циан-синьо и т.н

# 18 242
Може ли някой да ми обясни каква е идеята бутон "полезно" да има лимит за определен брой ползвания и определено време след което отново можеш да го ползваш. Аз си го ползвам активно, но има периоди в които не влизам често във форума или нямам време да изчета следени от мен теми и когато намеря време и се впусна в наваксване искам да си ползвам бутона, но в един момент ядец, "бутонната" система казва "не" и това много ме дразни, та ми се иска поне да знам каква е идеята на това ограничение.

# 18 243
Здравейте, не мога да свържа с потребителя Connect1. Дава ми че кутията му е пълна и не мога да му пиша. Опитах да се свържа с админите но нещо не става. А ми е много важно да успея да се свържа. Ако някой администратор го попита за Вайбър или нещо от сорта и ми препрати координати ще съм много благодарен.

# 18 244
Не можеш ли в темата, в която пише, да му го кажеш. Виждала съм такива постове - Цеца да си разчисти ЛС!
 Модераторите нито могат да бъркат в чуждите кутии, нито да раздават телефони и вайбъри. Къде отива поверителността и защитата на личните данни тогава!

# 18 245
Точно модераторите "бъркат" в потребителските кутии. Техните съобщения пристигат дори когато е препълнена кутията, затова се пише тук, за да може модератор да уведоми човека да си разчисти кутията за да може да получи съобщение от друг потребител.

# 18 246
  • София
Здравейте, не мога да свържа с потребителя Connect1. Дава ми че кутията му е пълна и не мога да му пиша. Опитах да се свържа с админите но нещо не става. А ми е много важно да успея да се свържа. Ако някой администратор го попита за Вайбър или нещо от сорта и ми препрати координати ще съм много благодарен.
Писах му.

# 18 247
Един път в годината пиша в политическата тема и секунди след моят пост съм изтрита.
Кое правило наруших, ако може да ми отговорите?

# 18 248
Един път в годината пиша в политическата тема и секунди след моят пост съм изтрита.
Кое правило наруших, ако може да ми отговорите?
Правилата за общуване във форума. Използването на подигравателни думи и изрази, включително към цяла група хора, като "разбирай същите маскари", " народа… свикнал си е на корупцийката.. тъй на дребно или на едричко", "И народа доволЯн, и депутатина", не се допускат.

# 18 249
Проблемът с пречещите реклами май вече е решен!
Благодаря!

# 18 250
Моля, някой да ми обясни защо ми се трият мнения в темата "Медицински университет", категория "Висше образование". Очевидно доайенките от форума не търпят чуждо мнение, а като капак ме обиждат мен и дъщеря ми. Говоря за потребителката "Просто русалка". Мои постове, несъдържащи обиди, се трият, а нейни с обиди трябва изрично да моля модератор да ги изтрие. Освен, че госпожата не търпи чуждо мнение, непрекъснато ме иронизира, нагнетява напрежение и настройва потребителите срещу мен, оспорва мненията ми без представяне на никакви доказателства, макар че не е и длъжна, това е форум.

# 18 251
  • Sofia
Моля, някой да ми обясни защо ми се трият мнения в темата "Медицински университет", категория "Висше образование".
Това е форум с правила и в него всеки отговаря само за собствените си публикации.
Персоналните квалификации и пререкания се премахват.

# 18 252
  • SF
Може ли някой да ми обясни каква е идеята бутон "полезно" да има лимит за определен брой ползвания и определено време след което отново можеш да го ползваш. Аз си го ползвам активно, но има периоди в които не влизам често във форума или нямам време да изчета следени от мен теми и когато намеря време и се впусна в наваксване искам да си ползвам бутона, но в един момент ядец, "бутонната" система казва "не" и това много ме дразни, та ми се иска поне да знам каква е идеята на това ограничение.

Има много потребители, които прекаляват с употребата му. Лично си имам фенове, които лайкват всяко едно мое мнение, независимо дали искам мнение за прах за пране от дадена марка или пиша, че по време на разходка е заваляло.

# 18 253
  • София
Постоянно ми излизат по две реклами през мобилният браузър. Какво мога да направя? Извинявам се, ако е дискутирано.

# 18 254
Да помоля за малко намеса в политиката? Обърнаха го на сексуално възпитание в училищата

Общи условия

Активация на акаунт