Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 210
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 315
  • Sofia
Абе, хора, мн се напрягам. Т. нар. бутон "искам за бъда забравен" предполагам е активен? Колко точно време трябва чакам да дойде кода за потвърждение? Пуснете ме да си ходя, моля.
Процедурата включва изискване на уникален идентификационен код (което сте направили на 23.08.2024 г.), а  за да продължите процедурата, е необходимо да въведете уникалния идентификационен код във Вашия профил (което не сте).
Процедурата по подаване на искането не е завършена. На имейл адреса Ви, сега отново е препратен код за потвърждение.
След като въведете кода и приключите процедурата по искането “Да бъда забравен”, то ще бъде разгледано и при допустимост - изпълнено в рамките на законово определения срок до 30 календарни дни след подаване на заявката.

...
Въпрос: коя е темата, в която мога да питам програмисти за софтуерно решение?
Може да стартирате нова тема в "Компютри и черна техника".

# 18 316
Може да стартирате нова тема в "Компютри и черна техника".
В такъв случай, може ли да ми преместите темата:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1687074

# 18 317
Здравейте! Какви са условията за платена реклама?

# 18 318
  • Sofia
Здравейте! Какви са условията за платена реклама?
Здравейте,
Имате лично съобщение.

# 18 319
  • Под сянката на разлистените кактуси
Потребителка ме тормози и обижда на лични, започна с политическите ми възгледи, сега вече е и професионално и лично. Досега за 14 години в този форум не ми се беше случвало

# 18 320
Блокирайте получаването на лични съобщения от конкретния профил.

# 18 321
Как да изляза от пълната версия. Много странен изглед има форума. Досега не ми се е получавало.

# 18 322
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като минете на мобилната
https://m.bg-mamma.com/

# 18 323
Има ли някакъв шанс ЛС да се следят от админите и без каквото и да е докладване, да носи санкция споделената там информация?

# 18 324
  • Sofia
Не.
Това е лична кореспонденция между потребители, аналогична на имейлите.
Имате възможност да забраните получаването на ЛС от един, повече или всички потребители.

# 18 325
  • София
Т.е, ако някой си позволява на лично съобщение да обижда други потребители, за модератори и администратори това е приемливо и няма да има санкции за обиждащия?

# 18 326
  • София
Искате да имат достъп до личните съобщения?

# 18 327
  • София
Който се чувства обиден, винаги може да сигнализира модератор и реакция ще има според преценката.
Но да ни четат ЛС няма да е етично.

# 18 328
  • София
Искате да имат достъп до личните съобщения?

Не, разбира се, но след като потребител докладва нещо подобно и желае да прати кореспонденцията до модоретор да бъдат взети мерки, а не да се казва - блокирайте го.

# 18 329
  • Sofia
... не да се казва - блокирайте го.

Ами, "блокирайте го" е най-логичният отговор. Вярвам, не сме в детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт