Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 539
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 585
Моля да ми преместите темата в раздела, в който трябва да бъде, че май не е за в "На пазар"... Rolling Eyes

https://bg-mam.ma/t/1709945
Въпросът ви е добавен към актуалната тема за сметките: https://bg-mam.ma/p/1595839/48867083

# 18 586
Здравейте, мога ли да публикувам тема анонимно и ако да, как?

# 18 587
Цитат
21. Без злоупотреба с функцията "Публикувай като Анонимен"
Функцията ""Публикувай като Анонимен"" е достъпна само в ограничен брой групи, предполагащи споделяне на по-чувствително съдържание (напр. Проблемно забременяване, Рискова бременност, Осиновители и осиновени, Родители, отглеждащи сами децата си, Родители, преживели загуба, Здравословни проблеми и профилактика, Семейни отношения)

Не се толерира прекомерното и неоправдано използване на функцията "публикувай като анонимен" (използването на функцията е оправдано при публикуване на чувствителни или здравни данни, споделяне на лична чувствителна информация като личен опит или казус, споделяне на много личен проблем).
Нарушаването на това правило може да доведе и до премахване на направените "като анонимен" публикации.
Не се допуска злоупотребяването с функцията "публикувай като анонимен" и използването ѝ за заяждане, обиди, за публикуване на множество мнения, симулирайки отговори от различни потребители, подвеждане, заблуждение, измама и нарушаване на някое от другите правила за ползване на платформата.

Не можете да публикувате тема като анонимен, можете само да коментирате във вече публикувана. Функцията е достъпна само в пълната версия на форума. За да я използвате на телефона си, от мобилната трябва да минете на пълната чрез бутона най-долу на страницата. Преди всеки пост слагате отметка за анонимно публикуване.

# 18 588
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има ли някакво разумно обяснение защо темата с новогодишната игра на изворна вода Михалково е заключена? Как точно се "ловува" в заключена тема?

# 18 589
Мисля, че всеки ден са различни игри и теми и са валидни само един ден. Пишеше го май някъде в условията.

# 18 590
Напротив, в общите условия на тази игра пише, че е валидна от 25.11 до 4.12.
Впрочем току що махнаха катинара, но все още при опит да се публикува изписва, че е заключена.
......
П.П. Катинарът пак се появи. Какво точно става? На първа страница го няма, но на 13-та си е там.

# 18 591
Има ли някакво разумно обяснение защо темата с новогодишната игра на изворна вода Михалково е заключена? Как точно се "ловува" в заключена тема?
Аз там вчера влязох, но тази за баните не открих.🤷🏻♀

# 18 592
Изпиши Банята 47 и ще излезе. С тази търсачка е абсурд да откриеш темата, която ти трябва.

# 18 593
  • София
Аз си чакам коледните късметчета. 😊

# 18 594
Пускат ги около Никулден.

# 18 595
  • София
Тези реклами, снимка слагам най-долу, смятам за прекалено агресивни и моля за мерки. Появяват се малко след като е заредена страницата, и когато вече съм предприел действие с нея - скролвам надолу, доотварям дълъг текст или скрит такъв. Така всеки път излизам от форума и посещавам други сайтове на съответните рекламодатели, които по никой начин не искам да правя и в сто процента от случаите не представлява интерес за мен.
Разбирам необходимостта от реклама, такава непречеща има редовно между постовете без да създава каквито и да е неудобства.

# 18 596
затварям и още на първото скролване се връща пак- вече  отчита клик, и ме праща в сайта на рекламодателя
връщам се, скролвам без да мисля( защото логиката сочи, че не се явява повече), но нееее- там е, и пак ме пренасочва към същуя сайт, само дето е друг продукт ( с друг вкус)
оттам, заключавам, че бг мамма са го генерирали един вид двоен , този рекламен прозорец

# 18 597
И аз се оплаквах от тези реклами, особено през тел. мн трудно се затварят и излизат постоянно

# 18 598
Аз не затварям бг-мама, почти не я виждам тази реклама, но ми направи впечатление докато бях извън България за няколко дни, имаше такова агресивно появяване на точно тази реклама. Прибрах се в Бг и всичко си е нормално с форума. Така че май не са бг-мама виновниците, ами гугъл адсенс или какъвто рекламодател ползват.

# 18 599
Каква е целта на ограничението на лайковете?

Общи условия

Активация на акаунт