Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 501
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 600
Аз не живея в България, но рекламата ми излиза непрекъснато. Много натрапчиво и неприятно.

# 18 601
Може ли линк към актуалната тема за бързи кулинарни въпроси?

# 18 602
Може ли линк към актуалната тема за бързи кулинарни въпроси?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1710891.new#new

# 18 603
  • оттам, откъдето започва България
Във връзка с играта Лов на коледни подаръци, необходимо ли е при всяко откриване на рекламата на вода Михалково, GROHE и BeAdora да пишем коментар. Thinking Така и не ми стана ясно досега. Питам, тъй като, ако не пиша коментар, а само кликна върху рекламата, не знам дали се отчита, че съм я открила.
Да, сега видях, че и вторият етап е започнал. Много ще ми е полезно да отговорите.

# 18 604
  • Буркина Фасо
прочети общите условия на играта. всичко е описано.

# 18 605
Няма общи условия. Има условия, които всеки може да чете със собствен прочит. Smirk
Всеки ден търсим подаръци, всеки ден ги откриваме, всеки ден ли ще пишем едно и също?

# 18 606
  • Буркина Фасо
ти търси ли ги общите условия?
за Михалково - https://www.bg-mamma.com/?topic=1709959

# 18 607
Може би е това?
Скрит текст:
     С поставяне на активна отметка за приемане на Общите условия на определеното за това място и публикуване на отговор, се счита, че Потребителят:
3.1. Приема настоящите Общи условия на Играта, съгласен е с тях, както и че е уведомен, че ще бъде изключен от участие в Играта при неспазването на настоящите Общи условия;
3.2. Се регистрира като “Участник” в Играта. Регистрацията се извършва само веднъж с публикуването на първия конкретен писмен отговор. Последващи публикувани отговори и/или други публикации (отговори, мнения, текстове, изображения и пр.) в темата не се считат за нови регистрации в Играта.

Ами за какво са тогава ежедневните задявки да търсим? Thinking

# 18 608
Вероятно защото няма да е никакво търсене ако стоят все на едно и също място. Един път намерят ли се в първия ден, вече никой няма да разцъква да ги търси, каквато очевидно е целта на цялото нещо.

# 18 609
  • Буркина Фасо
Може би е това?
Скрит текст:
     С поставяне на активна отметка за приемане на Общите условия на определеното за това място и публикуване на отговор, се счита, че Потребителят:
3.1. Приема настоящите Общи условия на Играта, съгласен е с тях, както и че е уведомен, че ще бъде изключен от участие в Играта при неспазването на настоящите Общи условия;
3.2. Се регистрира като “Участник” в Играта. Регистрацията се извършва само веднъж с публикуването на първия конкретен писмен отговор. Последващи публикувани отговори и/или други публикации (отговори, мнения, текстове, изображения и пр.) в темата не се считат за нови регистрации в Играта.

търсенето е едно, регистрацията съвсем друго. никой не те кара да се регистрираш всекидневно.
питаш за едно и отговора го има в ОУ

# 18 610
  • Телиш/Плевен
Те са за тези, които не са успели да ги открият първия ден или не са видели жокерите предния ден.

# 18 611
Каква е целта на ограничението на лайковете?

И аз това се питам. Отдавна не бях влизала във форума и неприятно ме изненада това ограничение.

# 18 612
  • Телиш/Плевен
Етап 2 продължава, отново ли ще пишем отговор на въпроса от етап 1?
Да, ако искаш да увеличиш шанса си да спечелиш. Пише го в темата за лова на подаръци:
Скрит текст:
Иначе и един коментар е достатъчен.

# 18 613
  • София
Здравейте!

Тъй като темата е за въпроси към модераторите, бих искала да попитам с какво Sleek нарушаваше правилата на форума и кое беше опасното в неговите постове.

Ще се радвам, ако има отговор с какво не се е съобразил и с какво е застрашил потребителите и политиките на форума.

# 18 614
  • Бургас
Има ли обща тема за Благотворителност?
Такава,която да е само с този вид инициативи?
Искам да дам гласност на тази! Пуснах я вече в няколко теми из форума.
добро дело и реших да го споделя с вас!🍀

Общи условия

Активация на акаунт