Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 907
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 765
Тези които ти си отбелязала са в Моят избор, в Статистика са твоите.

# 18 766
Благодаря ви, не бях сигурна.
П. П. Тъй като имаше грешка в предишната ми публикация, редактирах, но си стоеше сгрешеният тект. Успях да редактирам чак от втория път (сравнително често се случва това).

# 18 767
  • Пловдив
П. П. Тъй като имаше грешка в предишната ми публикация, редактирах, но си стоеше сгрешеният тект. Успях да редактирам чак от втория път (сравнително често се случва това).
Ако пуснеш Предварителен поглед преди да публикуваш редакция обикновено се оправя.

# 18 768
Колко мнения има потребителят с най-много мнения във форума? Чисто от любопитство. Видях потребител с над 71хил. Има ли някой с повече?

# 18 769
Преди време имаше проблем с мненията и на много хора изчезнаха постове ли, брояча ли се прецака, ама се намалиха мненията.
Та не е много сигурно.

# 18 770
# 18 771
  • Сливен
Здравейте. Спечелих награда от играта "Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!"
В правилата пише, че :
в рамките на 10 (десет) работни дни от изтичане на крайния срок обозначен в темата за предоставяне на данни за доставка на Наградата. Този начин за получаване на Наградата е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България.
Това означава, че до 11.12 включително, чакат данни на спечелилите и от 11.12 се смятат тези 10 дни или от 06.12,когато съм предоставила данни. Благодаря.

# 18 772
Скрит текст:

Ако пуснеш Предварителен поглед преди да публикуваш редакция обикновено се оправя.
Възможно е, но нямам такъв навик. Особено пък от телефона

# 18 773
Точно от телефона тройно внимание трябва, там я аз съм писала накоя съседна буква, я който пък дава на редактора да му се меси в писането...Joy Точно от него винаги само с преглед първо.

# 18 774
Да, от телефона големи глупости може да излязат, затова винаги преглед.

# 18 775
Ако работи прегледът обаче, защото при мен отдавна НЕ работи (iPhone, Хром).

# 18 776
Ако работи прегледът обаче, защото при мен отдавна НЕ работи (iPhone, Хром).
Пробвай да натиснеш втори път "преглед", при мен само така работи от доста време.

# 18 777
Да, от телефона големи глупости може да излязат, затова винаги преглед.
Нямам такъв навик по принцип и не смятам да го променям, защото редактирането във форума не работи понякога.🙂 Т.е. не ми пречи да редактирам дадена публикация, а това, че редакцията не е видима за околните. Дори и с преглед, пак човек може да не види нещо и после да се наложи да редактира. Та проблемът ми е с това, че понякога се налага да редактирам публукация по два-три пъти, за да го отрази форумът.
Натка, трябва внимание от телефона и внимавам.😅 Но реално и при преглед е възможно да не видя допусната печатна грешка, а да я видя чак след публикуване...

# 18 778
при мен, натискам преглед и не се случва нищо- върти, върти...
от край време е така

# 18 779
  • Mediterraneo
Тази сутрин шрифтът на форума през мобилната версия е значително намален. Ако увелича шрифта през настройките на телефона, се увеличава навсякъде,но не и тук. Нещо аз ли съм бутнала и има ли начин да го оправя? Даже с очила трудно чета. Ето за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт