Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 720
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 18 810
  • Down south
+1

Надявам се да успеят да го коригират.
Мисля, че преди месеци имаше подобен проблем, беше изключително досадно.

# 18 811
Май е само проблем с Chrome и то само при някои потребили, защото при мен отново шрифтът е нормален.

Може някой да пробва това. И по-точно да отвори десктоп версията, а след това да мине отново на мобилната.
При мен стана така.
Отиваш първо гугъл/ хром апп, следва проверяваш отметнат ли е настолен сайт, ако не слагаш отметка, рефреш и  затваряш аппа.  Отиваш в мобилното апп на мамата и отново рефреш, готово. Всичко си работи нормално вече.

Ако не стане, това:
https://bg-mam.ma/p/840351/47564896

# 18 812
  • Варненска клюкарка
Ами проблемът не е само на Хром, при мен и с Опера на 2 телефона изглежда все така. Нищо не сработва, рестарт, рефреш, чистене на кеш, влизане и излизане от профил, преход от мобилна на настолна версия - нищо! Увеличението на шрифта от хром пък ми носи други "радости"- местене на текста ляво и дясно....
Съвета на Данифин го минах още през лятото когато пак излезе същия проблем- не помогна, но поне на другия телефон нямах проблем, а сега и двата така.Много неприятно.

# 18 813
Като ви чета, единственото което ми  хрумва е да имате проблем заради не качени нови ъпдейти на андроида версията и на браузър приложенията. Аз от лятото повече нямам проблеми. Проверихте ли да ли сте с последните такива?

# 18 814
# 18 815
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Искам да измърморя, че е адски дразнещо в темите с коледните игри да е пълно с постове на потребители, в чиито профили няма нищо друго освен постове от теми с игри с награди. 100, 200, 300 поста и всичките са само от такива теми. Т.е. акаунтът е регистриран само с тази цел. Не, че това не е позволено, но, модове и админи, проверявате ли ги дали не са втори, трети, ен-ти акаунт на някой редовен потребител?
Аман от такива калинки!

# 18 816
Относно шрифта:
Аз нямам проблеми, на Chrome последна версия, Android 9.
Пробвах и с този браузър - https://play.google.com/store/apps/details?id=mark.via.gp
Там също всичко е ок, само отворих една страница, без да се логвам.
Може да го пробвате, всичко на всичко при мене след инсталацията заема само 15 мегабайта, буквално 3 песни все едно Simple Smile

# 18 817
  • Mediterraneo
Абе, хора, не искам да сменям браузър и да нося от сто реки вода, защото проблеми има САМО с форума. Знам колко увеличава Хром шрифта, ама я пробвайте за форума как изглежда увеличение дори от 120, всичко е едно върху друго, текстът се мести. С всичките юзър френдли функционалности и новости, нещо такова прави ужасно впечатление. И никой от модераторите не взема отношение, явно не е важно, че при една шепа хора има проблем.

# 18 818
А, поне моето споменаване на браузър беше по-скоро информация към екипа, за да имат предвид къде специфично се появява проблемът. Все от някъде трябва да тръгнат за целта.
Аз също не бих си и помислила да си сменям предпочитания браузър заради един сайт. По-скоро рязко бих намалила посещенията му докато го оправят, ако стане така Grinning

# 18 819
Не смятам, че е необходимо да се изреждаме всички да пишем тук за проблема. Проблем има и въпросът е дали се работи по отстраняването му?
Благодаря предварително за отговора!

# 18 820
Аз този път нямам проблем със шрифта. На хром съм, но телефона ми е стар модел шиоми на повече от четири години и може това да е причината.

# 18 821
  • Mediterraneo
И моят телефон е стар модел Xiaomi на повече от 4 години. Не е важно кой какъв модел телефон ползва или какъв браузър. Важното е, че се трият постове, а така и никой не отговори работи ли се по проблема.

# 18 822
При мен е проблем на телефон и на два таблета самсунг /различни модели/. На телефона не мога да се мъча. На таблетите е пълната версия. Шрифта на темите е добре. Проблем са мненията.  Пипах настройките. Ако увелича само на този сайт/настолен е/ в някои моменти режи от мненията, антетките са огромни.... спирам да си ръчкам настройките.
Просто пишете дали проблема е при вас и кога очаквате, че може да се оправи.

# 18 823
  • Варненска клюкарка
Не смятам, че е необходимо да се изреждаме всички да пишем тук за проблема. Проблем има и въпросът е дали се работи по отстраняването му?
Благодаря предварително за отговора!
А според мен е необходимо, иначе кой ще обърне внимане на нашия проблем?
По-скоро не е необходимо да си изброяваме модела и марксата на техниката, нещата трябва да сработват за всички. Вкъщи най-стария телефон е на ММ и на него всичко си изглежда нормално. И трите на които пробвах все Самсунг, от нов до 6-7 годишен, та не е в това пролема.

# 18 824
  • София
Предадено е за проблемите.

Общи условия

Активация на акаунт