Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 089
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 19 305
В полето на браузъра напишете m. преди bg-mamma да стане m.bg-mamma.com

# 19 306

Проблемът ми е, че си влизам директно през гугъл, а не през браузър. Как да го оправя директно през гугъл?

# 19 307
  • София
Дай назад, назад и пак така, докато те върне в мобилната.

# 19 308
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Olimpic, просто кликни върху този линк
https://m.bg-mamma.com/

# 19 309

Проблемът ми е, че си влизам директно през гугъл, а не през браузър. Как да го оправя директно през гугъл?
При мен се оправя като отворя 1-2 теми в мобилна през браузър. После и директно през гугъл вече е мобилната.
А докато е пълна версия през гугъл, ако натисна линк m.bg-... ,то автоматично ми го маха "м"-то и пак отваря пълната версия.

# 19 310
  • Sofia
И при мен не става с добавяне на m. отпред.
Трябва да се връщам назад, за да мога да  влезна пак в мобилната версия.

# 19 311
руснак ли модерира "Политиката в България"? Споменаването на веенето на чужди знамена на националния ни празник се затрива за секунди. Или вече руските знамена са нашите национални знамена?

# 19 312
Изтрива се заради начина, по който изразявате мнението си, не заради самото Ви мнение. Ако желаете, прегледайте отново темата и ще откриете мнения, които съвпадат с Вашето.
Напомням Ви да спазвате правилата на форума, във Вашия случай по-конкретно т. 2, т. 3, т. 5, т. 7, т. 11 и т. 12. Също напомням, че обсъждането на модерацията е допустимо само в тази тема, а не там, където Ви е най-удобно.

# 19 313
Два пъти в рамките на час ми се случва да избера тема от камбанката, за да прочета новите отговори, виждам за секунда, след това ми се зарежда предходната тема, която съм чела. Като избера известията от камбанката, вече не виждам новите отговори от темата, която съм избрала, докато не пише някой. Не знам дали успях да обясня добре.
Мобилна версия, хром на андроид. И в снимката се вижда версията на хром и операционната система.

# 19 314
Здравейте, има ли как всичките ми коментари в бгмама, както и чужди коментари (отговори), в които са ме тагвали, да бъдат изтрити?

# 19 315
Няма основателна причина постовете Ви да бъдат премахнати.

# 19 316
Няма основателна причина постовете Ви да бъдат премахнати.

Аз ѝ казах същото - защо ме изтрихте?

# 19 317
Темата е за въпроси към модератори и администратори и отговорът на подобен въпрос от потребител не е меродавен, защото всеки случай се разглежда поотделно.

# 19 318
Честот празник на всички жени!
Моля да уведомите този профил, че е изчерпала лимита си за получаване на ЛС, както и да й дадете съвет какво да направи, за да може да получава отново.
Благодаря!
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=774869

# 19 319

Общи условия

Активация на акаунт