Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - III тема

• 174 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  bouquet
Благодаря за новата темичка!

# 16
  • на път
.....Не са ми написали нито за документи, нито за ампули. Казаха ми за вода само и изследванията, които ми подчертаха. Нищо друго. newsm78 Е, то аз по болниците си ходя с всички документи, че не знам кога какво ще ми затрябва, но ме стряска това изискване да нямаш клаустрофобия. Е, имам я #2gunfire #2gunfire #2gunfire В тръба ли те вкарват, та са го написали това?! .....

Ох *¨*morski_briz*¨*, аз ти разказвам за Софиския, а ти ще го правиш във Варна. Кайто го е правил на двете места казва, че във Варна било много по-хубаво - любезен и мил персонал, приятно място за чакане, явно и ампулите се осигуряват от тях  newsm78. А документите в софия ги искат за консултацията, която се провежда с лекар преди манипулацията. През тоалетната се минава преди да напуснеш и няма да имаш проблеми да се прибереш  Wink.

# 17
  • Варна

Ох *¨*morski_briz*¨*, аз ти разказвам за Софиския, а ти ще го правиш във Варна. Кайто го е правил на двете места казва, че във Варна било много по-хубаво - любезен и мил персонал, приятно място за чакане, явно и ампулите се осигуряват от тях  newsm78. А документите в софия ги искат за консултацията, която се провежда с лекар преди манипулацията. През тоалетната се минава преди да напуснеш и няма да имаш проблеми да се прибереш  Wink.
Няма проблем Д_Ива Hug Hug Hug, аз зная, че си от София и предположих, че пишеш за там. Не би трябвало да има разлика при вас и при нас, но .... знае ли човек.

# 18
  • на път
.....аз зная, че си от София и предположих, че пишеш за там. Не би трябвало да има разлика при вас и при нас, но .... знае ли човек.

За нещастие съм варненка живееща в София  Wink.

# 19
  • София
Момичета,ще добавя лекаря тези дни. Сега нямам време. Успех и здраве на всички! Simple Smile

# 20
Тези дни ме наболява операцията. Не съм се претоварвала, не съм вдигала тежко. Дали е нормално? Стана месец и половина, от как са ме оперирали Sad

# 21
  • Варна
Свекърва ми прави PET скенер във Варна и ако не се лъжа, искаха да си носиш и диск. Чакането може и да продължи цял ден. След това в продължение на 24 часа не трябва да си в близост до деца, заради радиоактивния изотоп, който вкарват в тялото.

# 22
  • Под гъбата
Тези дни ме наболява операцията. Не съм се претоварвала, не съм вдигала тежко. Дали е нормално? Стана месец и половина, от как са ме оперирали Sad
При мен стават шест месеца и все още ме наболява на различни места, вътрешно Sad С времето се подобряват нещата, но това едва ли е успокояващо!

# 23
  • Варна
Свекърва ми прави PET скенер във Варна и ако не се лъжа, искаха да си носиш и диск. Чакането може и да продължи цял ден. След това в продължение на 24 часа не трябва да си в близост до деца, заради радиоактивния изотоп, който вкарват в тялото.
  love001 Благодаря!

# 24
  • Varna, Bulgaria

Подкрепям на пълно coucoumelle, на 03.04. ми се беше операцията при д-р.Младенов - страхотен лекар и с прекрасен екип , оперира в онкологията в кв.Аспарухово в гр.Варна. Има кабинет и в клиника "Нова". Имам само един проблем /но той си ми е от дебелата ми глава/, че от раната ми изтича лимфа /май така беше/ и всеки ден ходя на превръзки. Дано всичко да е наред и занапред.

galietka,
и при майка имаше подобно изтичане на лимфа. При нея казаха, че е нормално понеже е по-пълна и раната ще зарастне по-трудно. Тогава личната изписа един спрей и прахче (мисля, че е подобно на Топоцин) и за около 7-9 дни се оправиха нещата. На контролния преглед Младенов каза, че вече всичко е ок.

Аз имам друг въпрос. При майка ми се оказа, че има някакво течение, което било вследствие на заздравяването на отрязаното място (доколкото разбрах), Изписа й свещички поне 10 дни да ги слага. При някой случвало ли се е?

# 25
Привет на всички!  bouquet Как сте? Аз на 13 .05.съм на преглед  и вече съм изнервена но гледам да не мисля. втора година вълните са ми почти както в началото но свикнах Whistling Обаче килограмите.....е става не мога да свикна :о:от  другият месец започвам да чакам писмо за телк както и доста от вас май:) Двете години изтекоха  и дай-Боже много още по 22 Sunglasses
Мария как е свекърва ти?
Чао на всички поздрави и много усмивки и здраве Hug Money
  Кики благодаря за теичката Hug

# 26
  • Хамбург, Германия
Гена, колко кг качи? Защо не опиташ с разделно хранене? 90-дневната диета на мен винаги ми е помагала. Аз още съм прясна след операцията- 02.04, а вече имам доста голям апетит. Иска ни се на всички да не наддаваме.... Rolling Eyes

# 27
  • Варна
Привет! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз да се отчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green минах го това чудо ПЕТ КТ. Ами не било толкова страшно, както си бях въобразила. Не ми се отрази по никакъв начин, като изключим дискомфорта от липсата на кафе и цигара. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Доктора пита дали съм добре и защо не лежа като другите, не ми ли се виело свят, не съм ли отпаднала, а аз ръмжа - искам да пушаа. И той се смее, че скоро са нямали такива луди.

Между другото за килограмите- понеже казаха, че е добре 3 дни преди изследването да съм на белтъчно-витаминна диета - протеини и зеленчуци- за три дни свалих 2 килограма. Ако я продължа тая диета, направо не ми се мисли... newsm78

# 28
  • София
Привет! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз да се отчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green минах го това чудо ПЕТ КТ. Ами не било толкова страшно, както си бях въобразила. Не ми се отрази по никакъв начин, като изключим дискомфорта от липсата на кафе и цигара. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Доктора пита дали съм добре и защо не лежа като другите, не ми ли се виело свят, не съм ли отпаднала, а аз ръмжа - искам да пушаа. И той се смее, че скоро са нямали такива луди.

Между другото за килограмите- понеже казаха, че е добре 3 дни преди изследването да съм на белтъчно-витаминна диета - протеини и зеленчуци- за три дни свалих 2 килограма. Ако я продължа тая диета, направо не ми се мисли... newsm78

Брей......... Shocked Аз също уж пробвам, ама си дебеля , та даже и двойна брадичка имам вече. newsm45 Което ми се отразява на самочувствието, че да не звучи нескромно, ни никога не съм страдала от липса на такова.. newsm47

Гена Hug Ти май си първа с ТЕЛК-а за 2013г Simple Smile После пиши. Дано да нямам аз проблеми след ядовете в Онкото.

# 29
Маринова със 20 кг. съм отгоре:( Ама нали се сещаш че аз бях бременна и родих на едно с изчистването та напълнях повече след операцията и направо ми иде да псувам като се погледна (добре че мама ме е възпитала добре) Laughing  Писах на Руми инструкторката известна в нета за която съм чувала страхотни отзиви но си мислех, че заплащането е 50-60лв Та за с ега отлагам нейната помощ а толкова много исках Thinking Тя взима 95лв и не я виня с добри резултати прави ти индивидуална програма с режим на хранене...Казах на мъжът ми да свиква да ме гледа така Flutter

Общи условия

Активация на акаунт