Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - III тема

• 174 424
  • 744
  •   2
Отговори
# 90
Привет момичета! Hug  Пристигна ми писмото и на 5 юни съм на телк в онкологията в дървеница.Почти нищо не ми искат само преглед при гинеколог и от личната епикриза....Предният път Личната писа та си мисля, че за същото става въпрос.Като гледах табличката процентите варират от 60 до 90 та ще видим пък все тая по принцип:) Сега на 13 съм в онкото при Желязкова  тогава ми е записан часа за ехографа та ако някоя е на преглед казвайте да се видим Peace
Чао за сега от мен и стискайте палци Wink  bouquet

# 91
  • София /Абсурдистан
Да попитам - предстои ми лапароскопска хистеректомия поради наличие на много миоми и съответно много проблеми, които ми създават. Спряла съм се на клиника "д-р Щерев" и се чудя дали това е правилният избор. Дали някой може да сподели впечатления?

# 92
  • София
Гена, Желязкова на работа ли е вече?Аз вече почти година не дъм стъпвала там но беше болнични....Ако си сигурна, че е на работа може да дойда да се видим на 13 ти Simple Smile и да ме прегледа.

# 93
  • на път
....
Искам да попитам тези от вас на които са правили лимфна дисекция дали имат някакви неразположения в краката горе? Преди време нямах чувствителност но то отмина преди година , но от скоро получавам някакви бодежи....много неприятно!

Аз съм така с левия крак, но се свиква ....

# 94
  • Под гъбата
Ако е направена лимфна дисекция, трябва ли да е описано в епикризата?

# 95
Привет Hug  Димяни звъннах в онкологията и ми казаха , че д.р. Желязкова няма да я има до края на месеца и понеже имам записан час за ехограф от преди 6 месеца отивам и  от регистратурата ме пращат при друг доктор...така , че преглед ще има Peace Мисля този път да цъфна много много рано около 7.45    защото винаги има много много хора....а аз живея на близо и пак отивам последна  (на 10мин.пеш съм)  Та на 13 съм там Sunglasses А и не разбрах бележката която ми искат за телк от гинеколог от онкото ли трябва да е или от където и да е? Ще попитам там. Димяни ти кога минаваш телк? С Антри сме по едно и също време мисля Wink  Чао за сга и ще докладвам Crazy

# 96
  • София
Еее... Още ли я няма Sad значи ще изчакам тогава.
Гена, мисля, че трябва от Онколог бележка! Успех!

# 97
....
Искам да попитам тези от вас на които са правили лимфна дисекция дали имат някакви неразположения в краката горе? Преди време нямах чувствителност но то отмина преди година , но от скоро получавам някакви бодежи....много неприятно!

Аз съм оперирана малко преди Димяни, но не ми правиха лимфна дисекция и пак имам бодежи в ляво точно в сгъвката на крака. Оплаках се на доктора и той попита само дали е постоянно и понеже казах "Не" въпроса се приключи, но този път на контролния реши да ме изпрати на скенер и се оказа ,че няма проблеми.

# 98
Аз съм с лимфна дисекция и все още краката по точно бедрата са ми изтръпнал;и и изобщо при допир ми е много, много неприятно.От операцията са минали 2г.и половина почти.

# 99
  • София
Оф... Значи ще со търпим само да сме здравички! Не е привтно но дали е нормслно Rolling Eyes

# 100
  • Под гъбата
....

Аз съм оперирана малко преди Димяни, но не ми правиха лимфна дисекция и пак имам бодежи в ляво точно в сгъвката на крака. Оплаках се на доктора и той попита само дали е постоянно и понеже казах "Не" въпроса се приключи, но този път на контролния реши да ме изпрати на скенер и се оказа ,че няма проблеми.
Точно там имам и аз в левия крак пробождания, а не пише в епикризата и не са ми казвали ,че има лимфна дисекция Sad  

# 101
  • София
Ако има такава е редно да пише тъй като се прави хистология и на лимфите и пише дали се намира нещо в тях или не.Най- вероятно не ти е правена!

# 102
Колко време след хистеректомията тръгнахте на работа? Изморявахте ли се бързо?

# 103
Колко време след хистеректомията тръгнахте на работа? Изморявахте ли се бързо?
Всеки сам преценява , според това как се чувстваш. Аз лично въпреки , че се чувствам добре съм решила да си ползвам докрай болничните, които ми се полагат. Други след месец- два се връщат на работа.Много зависи и каква е работата.А за изморяването е нормално, но и то отминава.

# 104
Здравейте момичета.След конизация колко време ви болеше и кървихте ли?Моята не е обикновена,много материал ми е изрязан и вече 3 ден взимам обезболяващи защото не се издържа.Кървя,но не е обилно.При вас как беше?

Общи условия

Активация на акаунт