KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 165

Батю няма какво да се хаби да извезва възглавничките. Съкилийниците го обгрижват като султански син.  Joy

-------------------

Косенце, благодаря за снимка. Докато Елмирка се натутка, ти я изпревари.  Grinning

# 166

Ами той Махир трябва да е излязъл на свобода, щом като през деня ходи в чай бахчето. И май с колата си. Ако не се лъжа тази първата на снимката е неговата.

# 167

Тук Батю малко е успокоил нервата.В мин.епизод щеше да сдави чалгаджията,а сега го е оставил на уше да му пее! hahaha

# 168

Ами той Махир трябва да е излязъл на свобода, щом като през деня ходи в чай бахчето. И май с колата си. Ако не се лъжа тази първата на снимката е неговата.

А зад неговата трябва да е колата на Фериде  Peace
в коментарите на турски се среща  АВ  newsm78 сигурно това е проловутото " атеш ве барут"  Joy

# 169

А зад неговата трябва да е колата на Фериде  Peace
в коментарите на турски се среща  АВ  newsm78 сигурно това е проловутото " атеш ве барут"  Joy

Да, питат Елмира имало ли АВ.

Тя отговори: Доколкото ми е известно, няма как да има "атеш и балут" точно в чай бахчето.  Joy Joy

# 170

Тук Батю малко е успокоил нервата.В мин.епизод щеше да сдави чалгаджията,а сега го е оставил на уше да му пее! hahaha

Инструмента е оцелял, певеца също...бавно вървим към ремисия  hahaha

# 171
С бебето, бебето да видим какво ще стане. Тази Айтен от едно се откачи, за друго се закачи.

# 172
# 173
С бебето, бебето да видим какво ще стане. Тази Айтен от едно се откачи, за друго се закачи.

Ох, тях изобщо не ги мисля. Ще го намерят накрая бебето. Неджо ще се размине без наказание и ще си живее като примерен съпруг и баща.

# 174

Е как да не се ядосваш сега, беркенче, а? Съдба!  Whistling Ама не страдай много, сестро,  Heart Eyes всичко с времето си  Wink знаиш ли колко много чакахме и ние с косето докато се уредим.  Laughing

Скрит текст:

това сигорно е ново мен ми изтекоха очите от гледане из Истанбул нийде го нямаше тцтцтц.. иначе снимката кърти мивки Страшен е Shocked Heart Eyes Hug

# 175

Ново е това рекламно пано. Тук се акцентира на телефона.

Но и караваните им са оборудвани с Вестел. Не вярвам да е заради Кенан. Просто хората си държат на родното производство.

# 176

Today at set

нашата маса  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 177
Джиджи, не те познах, сестро!  Shocked

Днес преди обяд се рових в хулиганската академия за нещо и попаднах на един коментар на босото-косе  Heart Eyes

ще цитирам по памет... " зрителка на турска драма с много сълзи, умря от смях"  Joy Joy Joy

ХулиганитИ, довечера ни предстои скръбна сериия с погребение и много рев.  Sad Молим ви сЪ да не се излагаме пред случайно преминаващи в темата с хилотене и майтапи!  Crossing Arms  Wink

Аз съм, бе. Затова съм се скрехнала така, и азе разчитам на мойто да ме вкарва от време на време у релси, ако попрекалявам.

# 178
Ау колежке , много си скръбна  hug

иначе чок сме си добре на снимката с Кен  Hug Heart Eyes

# 179
  • София
Айде,Хулиганки приятно гледане и от мен.
Да видим и поредния Шедьовър  на СЦ тази вечер,ще има и сълзи,като я знам Берг,тези трогателните сцени как и идват отръки,ще подсмърчам и аз с нея

Общи условия

Активация на акаунт