KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

Но турците са по големите оплаквания и тръшкания. Никъде в турския форум не прочетох, че емоциите са им дошли в повече. Даже са почнали да си спомнят за своите майки. Кой кога я загубил.

Сълзи и сополи имаше, но не и крещене. На мен затова ми харесва работата на Улуч, защото и при сцените след взрива бяха пообрали нещата с музика и преливащи звукови ефекти.

По принцип и аз не харесвам сцени от погребения. Например снощи се разплаках на последната сцена, не на погребалните.

# 436
За съжаление не побеждава истината,а силата!  Weary
Вече съвсем се обърках.Нали разсъждавахме,че Фера уж няма да отмъщава ,а ще съди,ама неееее.Тя иска острието,силата  на борбата й да е Махир. newsm78
И така,вместо Махир да застане до Фера и да се борят заедно по закон за справедливост ,Фера застана до Махир и  призна,че светът е на силните и те управляват!Справедливостта и истината пала ги палила,предрасъдъци,които нямат никакво значение в нашия свят,за съжаление! Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 15:30 от vichom

# 437
На мене ми беше малко неестествено как Белгината опатка и  Моала и Ведат
почти без зещитна реакция от тяхня страна. newsm78 newsm78
Когато човек е в такава ситуация се бори със зъби и нокти, а не "ела Кумчо, изяш ме".

# 438
Те са били подготвени за това. Въпрос на време. Щом Ведат се е сетил да вземе доказателство /ножа/ ,да го скрие в банка /сейф/ чак, той е очаквал какво може да му се случи.

# 439
Важното е,че Махир и Фера се договориха и стават пак екип!Сега вече,когато са в абсолютно единодушие по въпросите на борбЪта,ще гледаме "бЕгай мафио,че идат" Peace
Само да вметна,че бях сбъркала думата единодушие и вместо "ш" бях написала "п".Ръцете ме сърбяха да я оставя грешна,но се посвених,като става дума за Батю и за Кака! hahaha

# 440

Само да вметна,че бях сбъркала думата единодушие и вместо "ш" бях написала "п".Ръцете ме сърбяха да я оставя грешна,но се посвених,като става дума за Батю и за Кака! hahaha

Ахахахаххаха!

Грешката е вярна, както се казва.  rotfImao rotfImao

# 441

Бележка на журналиста Месут Яр, който пише по тв теми.

Страхотен почитател съм на актьорите, които умеят да играят с очи. Разбира се езикът на тялото е много важен за един актьор.  Но очите имат ключова роля в този занаят. Мисля, че в последно време се увеличава броя на актьорите, които умеят да "говорят" с очи. Това вдига нивото на тяхното изпълнение, носи ни удоволствието от безмълвната игра. Направих списък на сериалите, в които играта с очи е най-ярка.

На първо място "Карадайъ" .  Hug Също "Парампарча", "Пойраз Кариел", "Отново любов" и "Войната на розите".

# 442
Чудя се и на Фера как мълчи за бебека???Ама пък тя не знае,че Селфиното му каза,че го е махнала!Защо Фера прави намеци???Че той си знае,че ще става баба,какво се прави на ударен??? newsm78

# 443
В "Любов и наказание" Мурат Йълдъръм също много добре се справяше с това.

# 444

Берг от снощи.

# 445
Мелике

# 446
# 447
Наште додаха Laughing

Гърбината е на Улуч Б.  Grinning

Тука са разпознати само Орхан и Улуч.

За усмивката на Бергюша и модните очила на КенЮ, нищо не моа да кажа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче Кенанчо с тази къса прическа доста по-млад ми изглежда  Heart Eyes ето в този вид на косата му най-ме   кефи ни къса ни дълга  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 18:22 от Berguzar_Kenan

# 448
явно Кенан не е бил на партито цял ден една снимка не излезна  Sad

# 449

Кенан също е бил на партито. Пишеше го в новините , които излязоха. Репортерите го преследвали, но той казал, че няма да дава интервюта посред нощите.

Общи условия

Активация на акаунт