KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Наште додаха Laughing

Гърбината е на Улуч Б.  Grinning

Тука са разпознати само Орхан и Улуч.

За усмивката на Бергюша и модните очила на КенЮ, нищо не моа да кажа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:37 от g_georgieva08

# 421
Във ФБ са писали: "Не разбирам защо сценаристките карат човек, който се смее така хубаво, да плаче толкова много".  Grinning Grinning Grinning

# 422
Във ФБ са писали: "Не разбирам защо сценаристките карат човек, който се смее така хубаво, да плаче толкова много".  Grinning Grinning Grinning

Щото завиждат.  Laughing Laughing Laughing

# 423
ЗдравейтИИИИ! Hug Hug Hug
Снощи нета беше отврат,пък и не знам защо трудно влизах в мамата Thinking Та се наложи сега да изгледам скоростно епизода.Разбира се най ми хареса сона hahahaдето са двете гълъбета.Е тоя път Фера ми скъса сърцето.Много истинско беше бре!!!!Тя реве и аз по нея,голЕм рев му ударих! Sad Батю беше съпорт в тая сцена,ама и той беше на шест!Аферин и на двамата и на байчо Улуч,разбира се.Много хубава сцена,истинска,вълнуваща! smile3501 Изгледах я няколко пъти и все ме стягаше за гърлото!
А онова връткавото ашуфте ми скри шапката направо.Как ги умъртви и двамата Моала и Ведат,безцеремонно и спокойно.Оооох ,какво възмездие искам за нея,ама няма кой да ме чуе!Първо Батю да научи за всичко,което направи и да я подметне,ама да не й даде на земята да стъпи,докато е все още жива!За МС нямам  коментар.Май с веждестия скоро ще има айралък, стресна се от МС и че му изпълнява поръчките.Много ми хареса Джиджиното.Съобразително и истински приятел.Кефя й се много.А Фера има нужда сега от нея.Та тя горката е съвсем сама,и Махир го няма до нея,само с един откачен баща убиец!Чудя се как ще излезе Махир от затвора???!!! newsm78

# 424
Чудя се как ще излезе Махир от затвора???!!! newsm78

Вишоми,  Hug ей, тоз въпрос ме човърка от сутринта.

Ако избяга - нещо, което не е невъзможно.  Grinning  Колко време ще успее да се крие навън и същевременно да помага на Фериде?! Да поеме НБ вината? Дали ще повярват? А пък и да повярват, дъртия катил няма да стои мирен. Да го освободят за добро поведение. Абсурд! Да го помилват.  Как? Как се питам и аз?  Whistling

# 425
Чудя се как ще излезе Махир от затвора???!!! newsm78

Вишоми,  Hug ей, тоз въпрос ме човърка от сутринта.

Ако избяга - нещо, което не е невъзможно.  Grinning  Колко време ще успее да се крие навън и същевременно да помага на Фериде?! Да поеме НБ вината? Дали ще повярват? А пък и да повярват, дъртия катил няма да стои мирен. Да го освободят за добро поведение. Абсурд! Да го помилват.  Как? Как се питам и аз?  Whistling
Сега се сещам,че Ердал аби отиде при Сеис и Илкнур и каза,че Илкнур трябва да свидетелства на дурушмата на Махир,дето е убил оня катил Сеит и Сеис каза,че да,ще отиде след като е необходимо на Махир.Може би на това заседание ще стане нещо.Но пък Батю получи тия 15 години дето простреля МС,уж де,та не знам.Дали Фера няма да извика и НБ,за да каже истината за стрелбата срещу МС????Ама пък как МС ще си промени показанията и ще се отметне???Иииич не ми се вярва!Дали няма да изкарат някакъв незнаен свидетел newsm78  и  да принудят МС да каже истината за стрелбата.Но така ще излезе,че той е лъжесвидетелствал на първото заседание...Не ми се вярва! #CrazyНе знам,изчерпах се!Все таки Махир ще излезе оттам!Той сега е като разярен лъв в клетка.Фера е в беда,а той не е до нея! ooooh! ooooh!

# 426
Признавам си, че хич не си падам по такъв начин на показване на мъка. С много рев, сополи, крещене.  newsm43 Признавам и обаче на Бергита играта и емоцията.  Peace Кен снощи беше в поддържаща роля, но да излиза вече от тоя ризорт. Не знам как.  newsm78 Но да е за дълго и да са в тандем Кака и Батю!  Heart Eyes

# 427
Много възли по въжето.  ooooh! Че ще излезе Махир е ясно, спор няма.  Peace Ама кЪк? Ще кажете, като на филм.  Grinning И това е така.  Peace И все пак...    Whistling  

# 428

Като Ферита от влака - на магия.

# 429
# 430
Наште додаха Laughing

Гърбината е на Улуч Б.  Grinning

Тука са разпознати само Орхан и Улуч.

За усмивката на Бергюша и модните очила на КенЮ, нищо не моа да кажа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Супер!  Hug Не се написани много! Усмивките се виждат!  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 431
Тези снимки ли бяха бомбата на драскащата по фотографии?  newsm78 Mr. Green

# 432

Вий , съмнявате ли се в СуперБатЮ

Joy Joy Joy Joy

# 433
Признавам си, че хич не си падам по такъв начин на показване на мъка. С много рев, сополи, крещене.  
Обаче,Селф,ако новината за смъртта на един от най-близките ти хора те удари изневиделица като с чук,реакцията е неуправляема и не се виждаш отстрани,а преживяваш сам,не виждаш нищо наоколо и никак,ама никак не ти пука как изглеждаш отстрани!  Sad  

За по-нетърпеливите,които поназнайват руски! hahaha

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 15:04 от vichom

# 434
Така е, Вишомиджим!  Hug Но аз съм за по обраните емоции. По английски.  bowuu Wink
Ясно ми е, че това е турско дизи само казвам мнение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт