Помощ за избор на лаптоп

• 148 768
  • 1 528
  •   1
Отговори
# 225
Мерси за съвета Innocent а това Linux (bootable) на Ейсъра, не му ли е проблем, че съм чувала /не знам до колко е вярно де/, че понякога правили проблеми, когато им сложиш Уиндоус....
 а и ако си го взема "нелицензиран" за 20-30лв, каква ще е разликата с този от 200
Няма да има никакви проблеми.
Няма разлика.

# 226
  • Варна
Благодаря за бързите отговори Innocent много ми помогнахте

# 227
Какъв е тоя "нелицензиран" за 20-30 лв? Simple Smile И аз да си взема...

# 228
  • Варна
от един познат, който от поне 6-7 години ми оправя компютъра като му стане нещо  Smiley

# 229
от един познат, който от поне 6-7 години ми оправя компютъра като му стане нещо  Smiley
Не лицензираните са малко кофти ,че се скапват май по-често.И май ги ловят и повече вируси.Но в БГ трудно може да се наканим да инвестираме в операционна система,ако ще ползваме лаптопа само вкъщи.Пък и всеки си има по 1 познат за 20-30лв да оправи нещата.

# 230
Не лицензираните са малко кофти ,че се скапват май по-често.И май ги ловят и повече вируси.
Нищо подобно.

# 231
Че като ще взимате пиратски софтуер, по-добре безплатно от Замундата. 20-30 лв за пиратски Уиндоус дава ли се? Grinning

# 232
Мога да предложа и друг вариант. Клонираш си някой оригинал от фирма. Аз за моя десктоп така направих. Обаче на лаптоп от новото поколение не съм пробвала. Тия дни ще пробвам. Simple Smile

# 233
  • Варна
Мога да предложа и друг вариант. Клонираш си някой оригинал от фирма. Аз за моя десктоп така направих. Обаче на лаптоп от новото поколение не съм пробвала. Тия дни ще пробвам. Simple Smile
как става този номер с клонирането Smiley

# 234
  • София

Пълна дивотия е този пост - Aко искаш чист Windows, теглиш го от сайта на MS с тяхното тулче и избираш да го запишеш като имидж. Преди да инсталираш, купуваш ключ за 5-6$ и си готова.

# 235
Ееее много свали цената. Аз имам няколко излишни OEM Pro, но за по-малко от $10 трудно се навивам.

# 236
  • София
В ибей толкова вървят.

# 237

С Акронис клонирах работен компютър с оригинален Уиндоус 7 на ссд, което добавих към домашния ми настолен, на който пък имаше инсталиран пиратски Уиндоус 7 на хард (на него при зареждане изписва, че не е лицензиран и трябва да го чакам половин час да се лоудне). Т.е., имам две едни и същи операционни системи на машината, с разликата, че единия е лицензиран и се ъпдейтва и тръгва без проблем, а другия е пиратски нелицензиран, който в даден момент изписа съобщение в долния десен ъгъл.

# 238
  • Варна
Предполагам че и аз съм с пиратски, но никога не съм го чакала толкова дълго да тръгне или да пише нещо, в който и да е ъгъл. А за ъпдейтите, то даже аз сама ги забраних, че само ми пречеха, въпреки че не трябва да го правя Sweat Smile  вече близо 2 години и нещо не съм го преинсталирала даже, а си е windows 7 home :д

# 239
А кой е по добрия вариант, да се закупи с операционна система или без. И ако е с инсталирана тя е с някакъв срок, след като той изтече ще има ли проблем да се сложи примерно друг Windows?

Общи условия

Активация на акаунт