Бял списък за гр. Пловдив

• 584 562
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 240
Kambanska, аз също съм от кичука до събота пазара и тия дни през декември смятам да сменя личния лекар на детето.Беше при Стоилов,но не ми харесва,имам чувството че нищо не разбира,все дрънка разни странични мохабети и все алергии му са в главата,като незнае какво друго да каже.Сега ще го сменяме с д-р Гьошева,срещу Била горе-долу се пада,похвалиха ми я едни майки.Иначе и аз незнам други в нашия район!

# 241
  • Пловдив
ПЕТИАБН, не прави тази велика грешка! Гьошева беше личен лекар на първото ми дете и ме разочарова адски. На консултациите го теглеше с памперс и дрехи и казваше: " Ами 4 и 300гр. плюс/минус 150-200гр."Един месец казваше една височина, на следващия излизаше, че бебето се е скъсило. И още 1 000 000 издънки.
Ако ти трябва само за направления и бележки за детската градина, тогава става.

# 242
  : (Е,жалко,май свястните педиатри са рядкост.Аз лекувам детето ми при хомеопат,но все пак е нужно да си има и някакъв личен лекар,ако се наложи да му преслуша гърдите и когато трябва да дава бележки и направления,поне дано затова да става тази Гьошева.Кажете мамчета от Кичука нещо повече за нея Rolling Eyes

# 243
Благодаря ви, момичета, за препоръчаните лекари!

# 244
И сега какво излезе-в Кичук Париж свестни педиатри няма ли? newsm78/или поне един,че стана декември и аз още си вися без...........добре,че децата са здрави Praynig/

# 245
Нито в черен нито в бял списък прочетох нещо за д-р Петко Матеев.
А чух за него като за специалист, който се занимава със стерилитет и даже ми беше препоръчан от джипи:thinking:
Кажете нещо за него - познато ли ви е това име?

Вече писах за него в черния списък - може и да е добър специалист, но е изключително груб при прегледите, сякаш не си живо същество. Ужасно болезнено преглежда, дори и при преглед с ехограф при  него боли зверски. Все пак уточнявам, за да не стане грешка - става въпрос за Матеев от болница "Пловдив", който работи и в частната клиника за инвитро на Пещерско шосе. newsm78

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 13:21 от berolina

# 246
 Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquetЗа джипи горещо препоръчвам [b]д-р Милена Димитрова [/b] - млада, състрадателна и компетентна. Кабинета и се намира в Прослав като завиете от ресторант "Чадърите" към квартал "Прослав", третата пресечка вдясно /вижда се една полуразрушена детска градина/. Кабинета и е в синьо-бяла постройка. Струва си да отидете до там.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
    Като УНГ специалист препоръчвам [b]д-р Иванова[/b]. Последно беше в поликлиниката на МВР до главната. Ако някой се интерисува да ми пише, мисля че има телефона й. Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
Благодаря на д-р Младенов (собственик на "Медикус Алфа") от цялото си сърце! С това искам да го включа в Белия списък. Наричам го специалист по всичко Grinning и наистина е така. Благодарение на него, след тежки усложнения след секцио сега съм жива и почти здрава (защото все още се лекувам при него). След един месец престой в Пещерска си ме изписаха с температурата, тромбофлибита и ендометрита. Отчаяна посетих Медикус Алфа и останах много приятно изненадана. Такова внимание получих и продължавам да получавам. Само за няколко дни д-р Младенов свали температурата ми и облекчи значително състоянието ми.
Благодаря ви, докторе! Прекланям се пред вашия професионализъм, човещина и разбиране. Бъдете здрав!

# 248
 Кambanska и аз съм на твоя хал. Също издирвам джи-пи педиатър в Кичука, но уви неуспешно засега. Получих няколко препоръки за лекари до Събота пазара, но аз съм до Камела и ми е далече.Направо се чудя и аз какво да правя Tired

# 249
В района на Камела повечето са при Печилкова.Кабинета и е в новата кооперация на Мафиозото.

# 250
ЗА гинеколог д-р КАРАГЬОЗАН,страхотен лекар,много спокоен,обръщати нужното внимание,водих цялятя си бременност както и раждането при него.Педиатър на сина ми е д-рГЬОШЕВА,но при нея ходим само за ваксини и направления,иначе ходим вече повече от година в частна ДК"ВЕЛА".Намирасе на ул.Любен Каравелов№4а.Абонаментът за 1 месец е 15 лв.Работят 24 часа в денонощието,без почивен ден са,при първичен преглед ходят в дома.Много съм доволна от тях.При всеки профилактичен преглед гледат за всичко,а не само тегло и ръст.Тези лекари са родени да бъдат педиатри.Синът ми харесва всичките лекарки.Ако не ви говори нищо ул.Любен Каравелов ще ви кажа,че е точно с/у входа на х-л ЛАЙПЦИГ.Отидете и вижте за какво става въпрос.

# 251
Здравейте приятели!

Айде и аз да добавя червени точки на сметката на колегите от АГ Клиника "Торакс". Доволен съм от екипа там.  Grinning

Раждахме със секцио при Д-р Васил Даскалов. Той проследи и цялата бременност. Само хубави неща мога да кажа. Гласувам за него с две ръце! Имам му пълно доверие!  Heart Eyes А по принцип съм крайно недоверчив, защото познавам нещата отвътре.  Wink

При Д-р Шехова (акушер-гинеколог) сме били, преди това, на гинекологични прегледи и също сме много доволни. Дано се възстанови напълно и никога да не я навестяват здравословни проблеми, които я извадиха за дълго от строя.

Д-р Джаров (анестезиолог) бе част от екипа при раждането. Благодарности за качественното епидурално обезболяване, за спокойствието, което внушава.

Д-р Вълчева (педиатър) бе грижовна и деликатна.

Поздрави!

# 252
Д-р Манджукова - нефролог от Окръжна болница, има кабинет и в поликлиниката на Военна болница, работи със Здравна каса. Отзивчива, добронамерана , обръща внимание на всяко оплакване своевременно.  bouquet  bouquet  bouquet

# 253

Гласувам с 2 ръце за Д-р Снежана Топалова - Акушер-гинеколог - родилен дом Весела, има и частен кабинет срещу Фламинго, в кооперацията зад градинката! И като професионалист, и като човек е мечта! Две бременности и две раждания имам при нея - първия път секциото се наложи в последния момент, нямах разкритие, втория път беше планово, но ако раждам случайно пак, друг акушер-гинеколог за мен няма! Можеш да разчиташ на нея за всичко, по всяко време! Абе, само най- най- най- добро мога да кажа за нея! Една приятелка ми я препоръча преди 8 години и оттогава само при нея ходя. Гарантирам за нея 100%! newsm10

# 254
ПЕТИАБН, не прави тази велика грешка! Гьошева беше личен лекар на първото ми дете и ме разочарова адски. На консултациите го теглеше с памперс и дрехи и казваше: " Ами 4 и 300гр. плюс/минус 150-200гр."Един месец казваше една височина, на следващия излизаше, че бебето се е скъсило. И още 1 000 000 издънки.
Ако ти трябва само за направления и бележки за детската градина, тогава става.
Гьошева беше личен лекар на цялото ни семейство,и мен ме разочарова толкова много че направо не ми си коментира #Cussing outПо същия начин и детето ми го теглеше на консултациите с дрехите,един път не го съблече да го прегледа както трябва ,и хубаво че моя позната лекарка като бебе един път го прегледа и откри че детето ми развива рахит.

Общи условия

Активация на акаунт