Бял списък за гр. Пловдив

• 584 621
  • 1 493
  •   2
Отговори
# 225
nadiagen, благодаря за отговора - нищо, че не си Мойра  Joy - пак ти благодаря много за информацията. И други ми казаха така - да отида в кабинета му и направо с него да си говоря, вместо само да стоя и да се чудя и да разпитвам тук и там..
Колкото до секциото - те повечето лекари не са привърженици на секциото по желание, но аз най-вероятно (90%) ще съм секцио по медицински причини поради наличието на доста висок диоптър и астигматизъм.

# 226
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ДОБЪР ДЕТСКИ СТОМАТОЛОГ.
ДЕТЕТО МИ ИМА ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ. ИМА КАРИЕСИ!
моля!

благодаря

DIZI, препоръчвам ти без никакви съмнения моя кум доктор Богомил Андонов. Това е най-внимателния стоматолог, при когото съм била някога. Кабинетът се намира на Джумаята - малко нагоре към стария град след магазин Петра. Ако се интересуваш - пиши ми , за да ти дам телефон.

# 227
благодаря Ви за телефона

# 228
  • Пловдив
А някой да е раждал със секцио при д-р Топалова?

# 229
Privet na vsi4ki v tozi forum.Az ikam da vpi6a v Belija spisak zjaloto otdelenie na konservativna ginekologija vav VMI Plovdiv, kato zapo4na s Prof.Mil4ev,Doz.Pehlivanov,D-r Pan4eva, D-r Ivan4eva,D-r Amaliev i vsi4ki rabote6ti tam. Kato iskam da im izkaja zjalata si blagodarnost kam tjah.Povjarvaite mi tova sa nai dobrite spezialisti, blagodarenie na tjah sam jiva, i se radvam na 2godi6nijat mi sin i na saprugat mi. BLAGODARJA VI DOBRI HORA!!!!!!!!!!!

# 230
Mediali,

много благодаря за инфото за докторите от ВМИ. Насочила съм се на там , когато дойде момента и твоя постинг ми даде надежда, че съм направила правилен избор.

# 231
Аз гласувам с две ръце за д-р Бабаков! Добре, че най - накрая попаднах на страхотен лекар. Никъде не съм срещала такова отношение към пациентките. Най - краткия преглед при него трае към 30 мин., внимателен е и отговаря на всички въпроси.

# 232
Искам да включа в белия списък един много добър ендокринолог - д-р Мечкаров   /тел. 0888945187/, страхотен специалист е - поне аз съм му много благодарна. Откакто той ме лекува успях да забременея, макар и да се оказа извънматочна - факт е че пролактина ми е ок и вече имам овулация. М/удругото д-р Бабаков ме изпрати при него и допреди 2 седмици и аз споделях мнението че е чудесен гинеколог, но не мога да простя пропуска му да забележи извънматочната бременност на прегледа седмица преди да се наложи операциятя заради пръсване на тръбата и съответно кръвоизлив! А че е внимателен и кабинета е чистичък и приятен -  спор няма, освен това ме прегледа по спешност след като му звъннах около 20ч в петък вечер и ме закара до Весела за операцията. Може би беше прекалено рано и затова не е видял, но все пак ще потърся друг гинеколог,  което е и всъщност причината да попадна на този форум. И зада съм напълно честна ще добавя само, че преди около 4 год. излекува бялото ми течение, макар вече много други специалисти да ми бяха казали че е хронично и невъзможно.

# 233
Аз гласувам с две ръце за д-р Бабаков! Добре, че най - накрая попаднах на страхотен лекар. Никъде не съм срещала такова отношение към пациентките. Най - краткия преглед при него трае към 30 мин., внимателен е и отговаря на всички въпроси.

Напълно подкрепям това мнение - и аз ходя при него , макар че ми е малко далече...

# 234
Ами...да се присъединя към благодарностите и добрите си впечатления от гинеколозите на ВМИ /отделенията на Пещерско шосе/.
Аз "лош" в смисъл на некомпетентен лекар не забелязах 17 дена там!!! Постъпих 2-3 месец от бременността с кървене и ми правиха всякакви изследвания, гледаха ме на цветен видеозон и не ме изписаха, докато не се увериха, че са ме закрепили!  Hug
Специално д-р Елена Димитрова    bouquet  bouquet се вдигна от дома си в 11 вечерта заради моя проблем, въпреки че за пръв път ме бе видяла същия ден!
Тя е винаги много спокойна, вдъхваща увереност и коректна. Има огромен опит и винаги дава разумни съвети. Сега тя следи бременността ми, надявам се с нейна помощ да родя едно здраво бебе през март!

# 235
С две ръце гласувам за д-р Кръшков.   bouquet newsm26 newsm74 newsm74.
Родих при него - много земен човек и страхотен специалист, специализирал е в Щатите и Англия. Вече не е в Окръжна, защото се събраха светилата от големите болници и си направиха тяхна клиника на Пещерско шосе.
Ако някой иска телефона на д-р Кръшков да пише на лични

# 236
Здравейте Пловдивчанки!
Първо да честитя именния ден на всички които го празнуват...а и на останалите-да пожелая много здраве и късмет!
И сега, с риск вече да стана досадна но да попитам пак,за що годе нормален педиатър в района на Кичук Париж-живеем до парка на Белите брези.
Казвам пак,защото вече съм питала кой ли не/ и тук по темите/ и наживо съм анкетирала доста от мамите/не само форумски/ ....но нещо немога да намеря човек който да си гледа работата като лекар,....а не да ни третира като клиенти..След всичките  изисквания на които бях решила да отговаря на този етап вече останаха само-да има отношение към децата,да мога да разчитам на него в случай на нужда и поне да провежда консултациите както си му е реда/да си води документацията както трябва/,и да дава направленията когато се полагат.....И да е сравнително наблизо до нас...защото с двете деца не всякога мога да отида по-надалеч.
Още веднъж се извинявам,но наистина ми е голям проблем...така,че приемам предложения-може и на лични....
Предварително благодаря!

# 237
Хайде да попитам и аз, ако някой може да ми препоръча добър педиатър някъде из Гагарин (пък може и да е някъде из Кършияка). Благодаря ви предварително

# 238
Хайде да попитам и аз, ако някой може да ми препоръча добър педиатър някъде из Гагарин (пък може и да е някъде из Кършияка). Благодаря ви предварително
Нашата лична лекарка е на ул.Ибър,работи в център Медисити, Боряна Джарова (педиатър), много компетентна лекарка, която следи и прилага новостите в медицината.

# 239
Точно в този район има страхотна лекарка педиатър,казва се д-р Кръстева,до колкото знам работи в "Недежда",почти всички мои приятелки са записани при нея,но за жалост ми е много далеч,иначе до сега да съм се записала 100 пъти.Работи със здравната каса,със сигурност няма да съжаляваш ако се запишеш при нея.

Общи условия

Активация на акаунт