Бял списък за гр. Пловдив

• 591 214
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 210
Карагозян 2 градска е добър, но винаги иска пари - твърда тарифа 300 лв. независимо секцио или нормално (с изключение чвно на 1 момиче писало малко по-горе което сигурно е единственото неплащало:))
Аз съм раждала при него и не ми е искал пари-за първото ми дете,преди две и половина години.

# 211
  • Пловдив
Д-р Перчев - хирург от Първа поликлинака на Понеделник пазара.

# 212
Търся си добър гинеколог. От скоро със съпруга ми се преместихме тук в Пловдив и не сме добре запознати със здравните заведения. А аз имам проблем с ПКЯ. Бях при д-р Ели Илиева на преглед, но изчетох доста неща за нея в черния списък и сега честно да си кажа ме е страх да отида на втори преглед. Гледам че силно се препоръчва клиника Торакс и вече почти се навих да отида там на преглед, но кажете дали имат прием в събота, защото през седмицата ми е малко трудничко да отида?
Иначе подобно на много напатили хора имам страх от ходене по доктори защото и в моето семейство сме имали какви ли не проблеми от неграмотни намеси. Та затова реших да попитам тук. Предварително благодаря на всички за помощта. Simple Smile

# 213
Torax работи и в Събота и неделя, но цените са 50% по-високи.

# 214
Торакс е правилния избор, стига финансово да можеш да си го позволиш.

# 215
Torax работи и в Събота и неделя, но цените са 50% по-високи.

Не е 50%, а 100 %. Ходих и не съжалявам, заслужаваше си парите (за събота говоря)

# 216
Аз бях миналата неделя и вместо 18 лв, платих 27лв. което е с 50% повече.

# 217
Зависи от типа изследване и въобще...зависи си Simple Smile
Но пък няма никакво значение, важното е, че си даваш парите и знаеш какво получаваш и грам не съжаляваш, да не говорим че в ръцете на тези лекари от Торакс бих си оставила живота без да се замисля даже.

# 218
Отдавна се каня да препоръчам в тази тема д-р Васил Даскалов от „Торакс” – ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ЧОВЕК! Пациентка съм му от повече от 2 години – за това време съм ходила поне 50 пъти и няма преглед, който да е продължил по-малко от половин час. Обяснява всичко, отговаря на всички въпроси, тактичен и коректен.
Смятам също, че АГК "Торакс" е най-добрата в Пловдив (да не кажа в Южна България). Разполагат с модерна апаратура, в това число с единствения в Пловдив 3Д ултразвук – с висока разделителна способност и цветен доплер.
важното е, че си даваш парите и знаеш какво получаваш и грам не съжаляваш, да не говорим че в ръцете на тези лекари от Торакс бих си оставила живота без да се замисля даже.

Та, на въпроса ти, Джулка:
Не знам дали знаеш, но работното им време е от 8.00 до 20.00 часа – спазва се стриктно. Аз не живея в Пловдив и неведнъж ми се е случвало да ходя към 18.30 - 19.00 часа.
Даже май вечер е по-удобното време, защото по всяка вероятност няма да чакаш. В последно време се е увеличил доста напливът от желаещи да бъдат прегледани в клиниката и на болшинството пациентки, които ходят през деня, им се налага да чакат доста, защото на всяка една от тях се обръща нужното внимание, без значение колко време ще отнеме това.

# 219
Много благодаря за помощта Simple Smile

# 220
Алерголог за Пловдив?

Педиатърът ни изпраща при д-р Маркова (Окръжна Б-ца) или  д-р Евтимова или д-р Бакалова
Някой да има впечатления за някоя от тях. Чудя се при кого да запиша час.

Водих сина си/беше на 1 г.4 м/при Маркова  в Окръжна болница.Пушеше цигари през цялото време и никаква работа не свърши с алергията на сина ми. #2gunfire

# 221
Мойра, искам да попитам дали имаше предварителна уговорка с Крумов или просто се падна при него, защото и на мен при предстои да раждам скоро (и то най-вероятно секцио) и засега съм се спряла на ВМИ.........
А съм чувала доста добри отзиви за него............
Всъщност, щом секциото е планирано и имаш право да си избереш екип, някой знае ли колко струва това във ВМИ?
Благодаря предварително!

# 222
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ДОБЪР ДЕТСКИ СТОМАТОЛОГ.
ДЕТЕТО МИ ИМА ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ. ИМА КАРИЕСИ!
моля!

благодаря

# 223
Много, много съм доволна от д-р Спас Патишанов - акушер-гинеколог. Безпогрешно познава пола на бебето и прекрасен лекар. Работи в "Сана" със Здравната каса и в Окръжна болница.
Телефона му е: 0898 923747
Аз се записах за понеделник при него, защото за Делев нямаше свободни часове скоро. Сега като прочетох мнението съм по-спокойна вече, нищо не бях чувала за него преди. Той на каква възраст е? Къде е работил преди. Сега е в "Сана" съвсем случайно попаднах на него. Дай повече инфо, моля!

# 224
  • Пловдив
Мойра, искам да попитам дали имаше предварителна уговорка с Крумов или просто се падна при него, защото и на мен при предстои да раждам скоро (и то най-вероятно секцио) и засега съм се спряла на ВМИ.........
А съм чувала доста добри отзиви за него............
Всъщност, щом секциото е планирано и имаш право да си избереш екип, някой знае ли колко струва това във ВМИ?
Благодаря предварително!

Не съм Мойра, но аз също раждах при д-р Крумов и съм страшно доволна. По принцип той е привърженик на нормалното раждане, но най-добре отиди в частния му кабинет и си направи уговорка. За цени не мога да ти кажа.
Дано съм ти била полезна и леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт