Бял списък за гр. Пловдив

• 584 453
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 255
Гинеколог - д-р Минев. Хиляди благодарности   bouquet

Педиатър - д-р Атанас Петров. Завеждащ отделението за недоносени.  Радвам се, че го открихме  Hug Страхотен лекар и човек. Прави много обстойни прегледи, не изписва силни лекарства, за да се презастрахова и не се прави на велик, когато има нужда препраща на други специалисти.

И един въпрос. Кажете добър уши-нос-гърло?

# 256
Здравейте всички,
отдавна търся начин и място да споделя благодарността си и възхищението си към един невероятен лекар и човек - дама, на която аз и цялото ми семейство дължим много и която много, много обичаме!!!
Както казах, често съм мислила за това, а сега не намирам думи, с които да изразя благодарността и признателността си към нея .... затова ще напиша тук името й и моля моят глас да се брои за 1000000000000000000000000 в нейна полза.
Казва се Др. Мария Нещерова и е неонатолог във ВМИ, перфектен специалист и невероятен човек!!!!! Синът ми я обожава и я нарича "леля Мими", дори когато усети, че се разболява сам ми казва, че иска "да отидем при леля Мими де ме излекува". Тя се грижи за него от 2месечен (от тогава живеем в Пловдив) и ми е помощ и опора. За мен тя е педиатърът, на когото имам 100% доверие!
Ако някой се интересува, мога да ви дам координати. Разбира се, на никого не пожелавам да му се налага, дано сте много здрави!!!
Пропуснах да кажа, че освен всичко останало Др. Нещерова е и специалист по трансфонтанелна ехография - нещо много важно, и в което малко хора са добри, а тя е просто #1!
Пожелавам й много здраве, късмет, професионални успехи и щастие в личния живот! Де да имаше повече хора като нея .......

# 257
Здравейте, някой знае ли нещо за д-р Мирчева (шеф на Първа градска болница - педиатрия)?

# 258
  • Пловдив
Гинеколог - д-р Минев. Хиляди благодарности   bouquet

Педиатър - д-р Атанас Петров. Завеждащ отделението за недоносени.  Радвам се, че го открихме  Hug Страхотен лекар и човек. Прави много обстойни прегледи, не изписва силни лекарства, за да се презастрахова и не се прави на велик, когато има нужда препраща на други специалисти.

И един въпрос. Кажете добър уши-нос-гърло?

Д-р Милинич и Д-р Дойков - специалисти УНГ. Клиника "Каспела" - работят и със Здравната каса.
Д-р Милинич е невероятна просто! Има и кабинет в 3-то ДКЦ. На частно прегледа е 15,00лв.
В "Каспела" оперираха третата сливица на Мери /Д-р Дойков/ - отношение, професионализам, хигиена... всичко е много на ниво!

# 259
Д-р Милинич е невероятна просто!
Подкрепям и аз, с две ръце Peace

# 260
Здравейте! Някой може ли да сподели впечатления от д-р Паскалева, акушер-гинеколог в Хирургиите. Има частен кабинет на ул. "Радко Димитриев" 27
Благодаря ви предварително!

# 261
Справи се отлично с аборта ми Sad  Нямам други впечатления. Чувала съм обаче от д-р лекар че е добър гинеколог!

# 262
И сега какво излезе-в Кичук Париж свестни педиатри няма ли? newsm78/или поне един,че стана декември и аз още си вися без...........добре,че децата са здрави Praynig/
Аз съм доволна от Д-р Николова,кабинета и е до този на Стоилов.Не ни е лична,но когато педито на малките не е на работа  ги водя при нея,че ми е на една ръка разстояние.

# 263
Благодаря,но вече намерих свястна педиатърка в Кичук Париж-млада,информирана и любезна-казва се Таня Дипчикова и приема  на ул."Кичево"№64 бл.1563 вх.А ет.6-вратата с/у асансьора/това е блока м/у Дейзи клуб и Бетина /това са заведения/или иначе казано-пада се почти с/у Марая-та.Телефона и е0887532866 и 032/952758 и032/212340.........другия и кабинет е в Кършиака/мисля с/у Практикер/.В Кичук-а приема във вторник и четвъртък следобед и в събота сутрин.Засега съм с много добри впечатления/а и доста добри отзиви от нейни пациенти насъбрах/

# 264
  • Пловдив
И сега какво излезе-в Кичук Париж свестни педиатри няма ли? newsm78/или поне един,че стана декември и аз още си вися без...........добре,че децата са здрави Praynig/
Аз съм доволна от Д-р Николова,кабинета и е до този на Стоилов.Не ни е лична,но когато педито на малките не е на работа  ги водя при нея,че ми е на една ръка разстояние.

И аз съм при д-р Николова и за сега съм доволна от нея   Grinning

# 265
Walentin, днес потърсих д-р Кръстева в Надежда, но там не работи такава. Бих ти била много благодарна, ако провериш и ми кажеш точно в коя поликлиника е.
Междудругото, някой може ли да ми даде отзиви за д-р Малинова и д-р Корудова - педиатри в Надежда?

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 09:16 от Мимоза2

# 266
Walentin, днес потърсих д-р Кръстева в Надежда, но там не работи такава. Бих ти била много благодарна, ако провериш и ми кажеш точно в коя поликлиника е.
Междудругото, някой може ли да ми даде отзиви за д-р Малинова и д-р Карудова - педиатри в Надежда?
Непременно ще се свържа с моите приятелки,които са записали децата си при нея и ще ти напиша координатите й,сигурна съм за нея!

# 267
Може ли някой да ми каже нещо за д-р Христодулова?

# 268

Междудругото, някой може ли да ми даде отзиви за д-р Малинова и д-р Корудова - педиатри в Надежда?
[/quote]

Аз мога кажа мнение за д-р Корудова, крайно некомпетентен лекар.

# 269
murvet77, би ли ми казала на какво основаваш това свое мнение - ако искаш на лични, да не разводняваме темата. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт