Бял списък за гр. Пловдив

• 584 527
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 270
Може ли някой да ми каже нещо за д-р Христодулова?

Бягай надалеч ! Само това мога да ти кажа. Преди години повече от 6 месеца ме лекува от обикновена гъбична инфекция. Само за информация, д-р Канатова я овладя за 3 дни!!!!!! Да не ти разказвам как ми постави грешна диагноза аднексит и ме натъпка с антибиотици, които подсилиха ефекта на гъбичната инфекция .... Мисля, че има още мнения за нея, но в черния списък

# 271
Мимоза2 -д-р Кръстева работи в клиника "Вива" на бул.Дунав тел.на регистратурата е  951147,а GSM й е 0889238390!Дано да съм била полезна Hug!

# 272
walentin, много ти благодаря, наистина!

# 273
  • Pb
Росен Петров (АГ), ДКЦ 4, Смирненски, до м-н "Сани"; работи със ЗК. Благодарение на него майка ми не е "половин" жена; спаси я от операция за премахване на матката след грешно поставена "окончателна" диагноза от друг лекар. Доволна е от него като отношение. Тъй като аз ходих и 2та пъти да й вземам резултатите от изследванията, останах с позитивно впечатление - не си спестява думите да обяснява.
Борис Белчев (Стоматолог), 95 18 64, Кършияка, След моста на УХТ (ВИХВП)
Горещо го препоръчвам. Безкрайно внимателен и чевръст, НЕ ЧАКАТЕ на опашки, часовете се спазват мн. стриктно.

# 274
woman_s, Миличка - познавам Христодулова , даже е приятелка на майка ми и моя съвет е да бягаш от нея .
Преди години ходих с инфекция и възпаление и гъбички и кво ли нямах ... но тя не можа нито диагноза да даде, нито правилно лечение .
Аз ходя при Д-р Бойкинова - гинеколог .
Може ли някой да ми даде информация ако знае за нея .
Интересувам се защото сега си правя бебе и искам да знам дали мога да разчитам на тази лекарка ?
Благодаря Ви момичета, моля за отговор .

# 275
Гласувам с две ръце за д-р Здравко Минев. По-добър,кадърен и вдъхващ доверие лекар не съм срещала, и не на последно място страхотен специалист!

# 276
  • Пловдив ;)
Понеже съм шашната  Rolling Eyes първо пуснах тема, а после видях тази  Hug
Някой има ли координати на педиатър Д-р Молева ? На GSM-а , на който я търсих м. Декември дава свободно и не отговаря. Водихме веднъж месечно бебо при нея, когато работеше в РД Весела.  Сега работи в АГ Селена.  Изключително внимателна и добра лекарка. И по-важното за мен е, че не крие истината от родителите за детето. Заедно раждахме с една майчица, която роди две близнета. Имаше усложнения и много тревоги , особено около 1 бебче - момиченцето. Бяхме двете родилки в стаята, когато тогава за 1-ви път видях тази лекарка и тя не спести абсолютно нищо на майката. Беше точна, конкретна - истински лекар !

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 17:00 от Безпътна

# 277
  • Пловдив ;)
Цитат на: Mariely
Знаете ли добър ортопед в Пловдив?
Mariely, виж този лекар.
Телефона му е най-долу в сайта.

Ако мога да помогна се включвам и аз. И ние сме много доволни от Д-р Янакиев. Отзивчив и казват много добър специалист.  Вече има сменен GSM 0886.786 733. Доколкото знам дава дежурства и в МД Вела / с/у х-л Лайпциг / и в Клиника Каспела / кв. Смирненски/ .

# 278
Гласувам за д-р Стратев /АГ /,много добър специалист и страхотен като човек.Раждах при него и двете си синчета,толкова съм доволна,препоръчвам го на всички бъдещи мами!

# 279

Аз ходя при Д-р Бойкинова - гинеколог .
Може ли някой да ми даде информация ако знае за нея .
Интересувам се защото сега си правя бебе и искам да знам дали мога да разчитам на тази лекарка ?

Д-р Бойкинова е моят лекар от години. Можеш да й имаш пълно доверие.

# 280
petya_shekerletova  , знаеш ли в коя частна клиника работи Д-р Бойкинова ?!
и дали поема бременни и дали изражда ?!
до колкото съм запозната тя не работи със здравната каса ?!
Имаш ли повече информация да ми обесниш ?!
Благодаря ти за отговора .

# 281
  • Plovdiv
някой може ли да ми даде координатите на новата АГ болница Селена на Пещерско-телефон и адрес-търсих във темите но нищо не открих? Благодаря предварително

# 282
# 283
видях темата за селена, но не намирах нищо за д-р Бойкинова !
Може да съм го пропусанала.
щете помоля да ми дадеш колкото имаш повече информация за нея .
благодаря ти .

# 284
petya_shekerletova  , знаеш ли в коя частна клиника работи Д-р Бойкинова ?!
и дали поема бременни и дали изражда ?!

Д-р Бойкинова не работи със здравната каса. На мен ми следеше бременността, а за израждането ме свърза с д-р Дренски. Аз съм много доволна от нея, тя е гинеколожка на много мои близки, не знам какво точно те интересува. Ако не си доволна, винаги можеш да си смениш лекаря! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт