Бял списък за гр. Пловдив

• 591 011
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, случайно някой да знае координати на проф. Ставрев /ортопедия и травматология/
гр. Пловдив?  newsm78
Благодаря предварително  Simple Smile

# 301
Проф. Ставрев завежда клиниката на Пещерско шосе по травматология. Ще го намерите на 5 етаж, мисля, че всеки ден е там. Най-добре сутрин.

# 302
извинявам се, че пиша черни неща в белия списък, но попаднах на доволни от Ставрев и Ставракев! ! !  Shocked Ставрев е най-големия мошенник на света, който търгува със здравето ни, а Ставракев е най-безхаберния грубиян, който съм виждала!! #2gunfire

# 303
извинявам се, че пиша черни неща в белия списък, но попаднах на доволни от Ставрев и Ставракев! ! !  Shocked Ставрев е най-големия мошенник на света, който търгува със здравето ни, а Ставракев е най-безхаберния грубиян, който съм виждала!! #2gunfire

За проф. Ставрев ли говориш - специалиста по коксартроза?  Rolling Eyes
а за д-р Ставракев - съгласна съм.. да не говорим че кабинета му е много странен - визирам че сестрата е с лице към стола за прегледи... тъпо е  Confused

# 304
  • Пловдив
Момичета преоръчайте ми специалист за фетална морфология.

# 305
Говоря да гинеколога д-р Ставрев, частния му кабинет е на Пещерско шосе

# 306

д-р Даскалов-Торакс

# 307
  • Пловдив
Най-добре си запиши час в София или при Димитрова или при Марков от МЦ "Фемина". Имаш време, МЦ е на много лесно място, а като специалисти наистина са отлични. За Пловдив съм скептично настроена, независимо от апаратурата, с която разполагат.

# 308
  • Някъде в Европа...
Най-добре си запиши час в София или при Димитрова или при Марков от МЦ "Фемина". Имаш време, МЦ е на много лесно място, а като специалисти наистина са отлични. За Пловдив съм скептично настроена, независимо от апаратурата, с която разполагат.

На същото мнение съм! Peace

# 309
Да добавя и аз нещо към белия списък:

Д-р Димитър Йончев - АГ, окръжна болница и частен прием, тел: 0888705864, кабинет: 627140
Д-р Атанас Петров - педиатър окръжна болница и частен прием, тел: 0888459907, кабинет: 642320

страшно съм доволна и от двамата!!!

# 310

д-р Даскалов-Торакс

Peace Peace Peace

# 311
Зравейте на всички, имам въпрос за добър гастроентеролог в Пловдив, ще съм ви благодарна ако ми помогнете. Всичко най-добро и късмет на всички

# 312
azzazel, препоръчвам д-р Михаил Панайотов 
Гастроентерологичен кабинет към ДКЦ VI
Пловдив, ул. "Любен Каравелов" №5   
Телефон: 032/643870
Има договор с НЗОК.
Има и частен прием, но не разполагам с координати в момента.

# 313
Много съм доволна ,аз и всичките ми познати /както и роднини/ жени , от д-р Ели Илиева от ДКЦ Надежда - изключителен професионализъм и добро отношение. Диагнозите й са точни  а отношението й към пациентите е човешко.

# 314
  : (Е,жалко,май свястните педиатри са рядкост.Аз лекувам детето ми при хомеопат,но все пак е нужно да си има и някакъв личен лекар,ако се наложи да му преслуша гърдите и когато трябва да дава бележки и направления,поне дано затова да става тази Гьошева.Кажете мамчета от Кичука нещо повече за нея Rolling Eyes
    Госпoжо жалко, че считате че работата на педиатъра се свежда само до това да "...да му преслуша гърдите и когато трябва да дава бележки и направления..." и се доверявате в същото време на хомеопат, който лекува и без да е преслушал болното дете! ВЕРОЯТНО ВИЕ ОТ ВСИЧО СТЕ НЕДОВОЛНА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ УГОДИ....

за контакти          doktoroh@mail.bg                                         Doktor Oh

Общи условия

Активация на акаунт