Бял списък за гр. Пловдив

• 584 447
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 335
Д-р Камен Кръшков, АГ - работи в болница"Селена".

# 1 336
Момичета,някой може ли да ми каже добри отзиви за доктор от Окръжна болница-Пловдив? Мисля да се насоча натам за раждането,но нямам представа към кой лекар  да се обърна...А между другото-секцио по мед.показатели съм...

# 1 337
Много моля някой да ми препоръча добър диетолог в Пловдив! Спешно е!
Благодаря ви!

Позволявам си да цитирам Big Bad Mamma от една друга тема във форума, аз нямам лични наблюдения от работата на тази лекарка, но в момента спазвам режим, изготвен ми от друг диетолог, намиращ се в София , но аз не съм ходила в София( работи и по скайп и се казва Огнян Симеонов - аз лично съм много доволна, кърмачка съм, килограмите падат, а кърмата се увеличава  Laughing - мога да дам и негови координати  -  Skype-dietolog GSM-0899937677 ), като режимът ми се основава на принципите на Зоната -  а в Пловдив д-р Татяна Шабанова работи по подобна схема.

Името на моята лекарка е д-р Татяна Шабанова, работи в Медицинска Академия, невероятен човек!

И при нея консултациите могат да стават от разстояние - по телефона, няма проблем за това.

Телефонът й е 0885/852188.

Надявам се да помогне и на вас, както помогна и на мен!

# 1 338
Д-р Котева, АГ "Селена". Останах много доволна от отношението и от професионализма й:)

# 1 339
  • в Низината
Благодаря на всички!
Днес ходих при д-р Ангелова, която ми беше препоръчана от лекарката на сина ми. Работи в Медикус Алфа. Доволна съм. Жената беше много отзивчива. Изпрати ме на изследвания, изготви ми диета за напълняване. Ще видим дали все пак ще има ефект.

# 1 340
Момичета,някой може ли да ми каже добри отзиви за доктор от Окръжна болница-Пловдив? Мисля да се насоча натам за раждането,но нямам представа към кой лекар  да се обърна...А между другото-секцио по мед.показатели съм...
С две ръце препоръчвам д-р Пелев-завеждащ АГ отделението там.Има частен кабинет,където може да те прегледа и да се уговорите за раждане.Аз родих при него със секцио,имаше проблем с плацентата в 9-я месец и Пелев извади сина ми 3 седмици преди термина.Благодарна съм,че спаси детето ми!Страхотен специалист,да не говоря,че операцията е козметична и всичко беше наред!

# 1 341
С две ръце препоръчвам д-р Пелев-завеждащ АГ отделението там.Има частен кабинет,където може да те прегледа и да се уговорите за раждане.Аз родих при него със секцио,имаше проблем с плацентата в 9-я месец и Пелев извади сина ми 3 седмици преди термина.Благодарна съм,че спаси детето ми!Страхотен специалист,да не говоря,че операцията е козметична и всичко беше наред!

# 1 342
Благодаря ти за информацията! Чувала съм за него и все добри отзиви между другото...Можеш ли да ми напишеш на ЛС къде се намира кабинета му? И информативно да питам..трябва ли задължително да ме прегледа той ,за да може да ме оперира? И какъв е прегледа? Гинекологичен или ехограф? Аз ходя по принцип при д-р Минев от "Селена",но той сам ми каза,че ако раждането започне преди 25-26 януари направо да отивам към Окръжна болница.И понеже тези дни доста мислих,реших,че най-добре е при всички положения да си родя в Окръжна и че е добре все пак да имам някаква информация за това кой евентуално би ме оперирал...Казвали са ми,че там който и да ме оперира ,все е добре...Не че това има връзка с първоначалния ми въпрос,де,но  момента в главата ми е пълна каша  Embarassed

# 1 343
А какво ще кажете за д-р Майсторова,пихотерапевт е и според мен е много добър лекар и човек.Някой познава ли я?

# 1 344
Аз препоръчвам д-р Христо Кунчев. Работи във "Весела" и "Торакс". Според мен е много добър специалист. Родих със секцио и на 5 час вече бях добре, дори без обезболяващи и ядях. Още в третия месец знаех пола. Никога не съм се чувствала по-спокойно при лекар. Препоръчвам го на всички бъдещи майки. Ако решите да се свържете с него - 0888/442307.

# 1 345
  • София / Пловдив
С две ръце препоръчвам д-р Пелев...
Благодаря ти за информацията! Чувала съм за него и все добри отзиви между другото...Можеш ли да ми напишеш на ЛС къде се намира кабинета му? И информативно да питам..трябва ли задължително да ме прегледа той ,за да може да ме оперира? ...

Хайде още един глас за Пелев  Peace
Частен прием следобед в клиника "Св.Валентин" - намира се зад автогара "Юг". Като тръгнеш към пощата по ул."Иван Вазов" от колелото на ЖП гарата, първата пресечка в дясно и веднага в ляво, има табела, ще я видиш. Но преди да отидеш си запиши час за прием по телефона - 65 11 01. И да, трябва да те прегледа, да се видите и да уговорите раждане при него.

# 1 346
Здравейте,някоя мама може ли да ми препоръча добър педиатър в Пловдив  " Кичук Париж"!По принцип живея до ДКЦ-Събота пазара,доволни ли сте от някой лекар в този район?

# 1 347
Аз съм изключително доволна от др.Йончев- Окръжна болница. Той ми водеше бремеността и раждането. Изключителен професионалист

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 10:02 от ани илиева

# 1 348
Аз гласувам за доктор Троянчев АГ. Този човек е златен. Той следеше и двете ми бременности  и благодарение на него имам прекрасни син и дъщеря. Синът ми вече е на 8 години а малкото е на 3 месеца. Не работи с касата.

# 1 349
здравейте момичета имам проблеми с бъреците и пикочните пътища от години бихте ли ми препоръчали някой добър нефролог или уролог Simple Smile  няма значение дали работи с здравна каса
И аз имам същия проблем. Не съм от Пловдив, но ме насочиха към д-р Кумчев. В сряда съм на преглед. Ако някой има отзиви - нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт