Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Дейностите извън градината не винаги са на учебни години.Футбола е целогодишно.Но то си е школа.Модерните танци в Младежкия дом също.Те са си съвсем редовни занимания,участия с отсяване на деца с талант.Така ,че може и да можеш да ги запишеш.Айкидото лятото се мести в ...не помня къде,а иначе е в училище.

# 61
Туп и аь тука. То ние май се разболяеаме, та ще видя кога и как.

Пак лииииии  ooooh! леле ти просто тази зима не знам как я издържа  Hug

Това е нищо. Миналата година беше по страшно.

Гледам ви за диета говорите. Аз мислих да я правя тази на Червенкова, но си викам, че невероятно много ще отслабна. На мен ми трябва да сваля еди към 4 кг. Март месец почнах 90 дневната, ама нещо се отказах.Аз без хляб не мога. Едни дънки имам и преди Великден бях забравила колан да им сложа и цял ден падаха. Преди 5 дена пак ги обляках без колан и няма падане. Това дамо от козунаците стана. На мен корема и паласките са ми болна тема, та даже и целулит направих. Вкъщи колко програми за сваляне на кореем правих, но не става и не става. А за фитнес нямам възможност. Даже ако не съм такава хипохондричка бих пропушила отново само и само да отслабна.

# 62
  • Шумен
То ако всеки слабееше от цигари аз щях да съм финака Wink Явно на теб така ти действат или пък и количеството играе роля?

desitkata77, реално не знам къде водят това дете. Моите искат да са заедно с нея (което не знам дори дали е възможно) тя ходи от септември на балет. Като засека майка и някоя вечер в детската ще я разпитам и тогава ще решавам (моите все пак са две а и двете искат  Confused )

# 63
Аз драстична промяна след спирането на пафкането нямам. Едни може би 2,3 кг.+ Но явно метаболизма се забавя. А не е да каже човек, че като съм ги спряла съм почнала да закусвам сутрин примерно или фа се тъпча. А може и тези + кг. да са от двата вида антидепресанти, които пих. Знам само, че няма сваляне.

# 64
Деситоо аз предположих ,че и двете искат.Но сега не разбрах,какво имаш предвид,че са две и ,че и двете искат.
Кое те колебае.

# 65
  • Шумен
Колебае ме това, че имат желание в момента а не знаят какво е това уроци по балет реално. Ще разпитаме, ако има възможност ще ги заведа да видят на място един урок. Подозрението ми е, че го иска само едната (не знам коя), те много се навиват една друга ако едната иска едно и другата за подкрепа да е с нея. А аз релно само за пълнеж пари дето ще се чудя от къде да отклоня нямам, видя ли интерес и желание и у двете няма да ги спра разбира се Simple Smile

# 66
Нали са гледали балет по ТВ.Може да им е харесало.
А тренировките са си тренировки.Моя ходи на нар.танци 3г вече.Има си досадни моменти,като разучаването и повтарянето на нови мотиви.И наградата да люшнат хорото накрая и да излязат на сцена.С айкидото е същото.Тренировка и наказание до щастието да се бият и да удрят лапата.С плуването няма драма.И 20 см. вода да има той може да се пльосне вътре.И на всяко мрънкане го питам дали да го отпиша..Следва бурна реакция ,че съм луда да го отписвам.И за английска не мрънка всъщност.
От едн урок нищо няма да видят.Не тренират с палците и пачките,нито нашите с носиите.Записваш ги и след един месец ги питаш.Парите дали на балет или за друго си вървят.Все с нещо полезно трябва да се занимават децата.Дето ми вкаше една баба на село -Деца са,ама на нищо не ги учат вече.По цял ден дупки копаят в пясъка.За градината става въпрос.

# 67
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy
Бонго да не си ти това на заглавната ? След много четене на диети и отслабване  #Crazy

# 68
  • Шумен
Втора година ходят вече в ДГ на модерни танци (в началото ги наричаха спортни) та не знам в крайна сметка какво танцуват.
Скрит текст:
На концерт не съм ходила, миналата година бяха под карантина Варицела групата и не ни допуснаха (разпореди се директорката). За тази не знам, нали тогава беше болна Миша и цяла седмица не бях стъпвала в ДГ и не знам какво е ставало. Те учителките споделят за децата с бабата, но не ми е споменавала за концерт. Въпреки че миналата сряда сутрин готвеха някаква репетиция като ги заведох (тогава почивах и въпреки протеста да ги пусна в двора ги заведох до групата  Whistling) но това след Великден вече.
Но пък си им харесва и никога не са ми мънкали за това.
Мрънкат от логопеда (още работят заедно), но там съм им казала че няма мърдане ще се работи докато логопеда каже че трябва. То това е и друг въпрос, много съм загубена и аз да не ми дойде на ума за 6 месеца че може малките нарочно да ме мятат с този техен "правоговор"  ooooh!. Може ли един път да не се усетя че имаме напредък и колко пъти съм говорила с логопедката и тя ми е обяснявала за напредъка а аз слушам все същите сбъркани думи и си мисля че за други деца ми споделя  Whistling А то какво било, нашите нарочно го правили това. Чух ги да говорят съвсем правилно и чисто със съвсем непознати за тях хора и то сега преди 3 седмици. Аз бях ей така  Shocked до сега с непознати или мълчат и се свиват или смънкваха нещо. Тогава случайно засякохме мои колежки, малките не бяха нито свити нито мълчаливи а латерни говорещи правилно  Shocked Леле че като ги подбрах после (да "р" ни е понякога проблем, по него има още работа) само на бебешки ми станаха. Ама голяма работа са това близнаците ей. Вчера ги слушам с БНД пак развалено му обясняваха нещо, та продължават да се пробват пред кой ще мине  Confused
То не на балет а в тетъра право да ги пращам големи са актриси  hahaha

# 69
  • София
Втора година ходят вече в ДГ на модерни танци (в началото ги наричаха спортни) та не знам в крайна сметка какво танцуват.
Скрит текст:
На концерт не съм ходила, миналата година бяха под карантина Варицела групата и не ни допуснаха (разпореди се директорката). За тази не знам, нали тогава беше болна Миша и цяла седмица не бях стъпвала в ДГ и не знам какво е ставало. Те учителките споделят за децата с бабата, но не ми е споменавала за концерт. Въпреки че миналата сряда сутрин готвеха някаква репетиция като ги заведох (тогава почивах и въпреки протеста да ги пусна в двора ги заведох до групата  Whistling) но това след Великден вече.
Но пък си им харесва и никога не са ми мънкали за това.
Мрънкат от логопеда (още работят заедно), но там съм им казала че няма мърдане ще се работи докато логопеда каже че трябва. То това е и друг въпрос, много съм загубена и аз да не ми дойде на ума за 6 месеца че може малките нарочно да ме мятат с този техен "правоговор"  ooooh!. Може ли един път да не се усетя че имаме напредък и колко пъти съм говорила с логопедката и тя ми е обяснявала за напредъка а аз слушам все същите сбъркани думи и си мисля че за други деца ми споделя  Whistling А то какво било, нашите нарочно го правили това. Чух ги да говорят съвсем правилно и чисто със съвсем непознати за тях хора и то сега преди 3 седмици. Аз бях ей така  Shocked до сега с непознати или мълчат и се свиват или смънкваха нещо. Тогава случайно засякохме мои колежки, малките не бяха нито свити нито мълчаливи а латерни говорещи правилно  Shocked Леле че като ги подбрах после (да "р" ни е понякога проблем, по него има още работа) само на бебешки ми станаха. Ама голяма работа са това близнаците ей. Вчера ги слушам с БНД пак развалено му обясняваха нещо, та продължават да се пробват пред кой ще мине  Confused
То не на балет а в тетъра право да ги пращам големи са актриси  hahaha

Crossing Arms шмекерчета малки...и моя прави такива неща- преструва се и едни големи сълзи рони когато не му изнесе нещо цупи долната устна и почва да плаче по бебешки....иди се оправи  ooooh!

# 70
  • Шумен
Ами такива са ни децата, да са живи и здрави Simple Smile

# 71
Деситоо малко вероятно е да мятат с правоговора ,словореда и т.н. ,защото нормолно не се учи,а детето се сдобива с него.А се учи при логопеда точно да се говори правилно .Вие сте на 6 и наистина може да става по-бавно щом не сте само на звуци ,а и на словоред.Но дано до първи клас наваксат.
Ние сега слагаме носията и сме на участие в 9ч.

# 72
Аз за събота мога след 13-14ч., ако сме здрави до тогава разбира се. Иначе за неделя съм ок.

# 73
  • София
Моята мушмулка спи от 13 до 16 ч, затова излизаме само сутрин. Мога да я изведа и след 16 ч, но тогава става късно. Ако изберете вариант за обедно време, ще дойда евентуално сама, ако майка ми е свободна, за да остане при детето.

# 74
Здравейте, вие повечето се познавате, аз от скоро се включих. Затова нека се представя. Аз съм самотна майка на момиче на 4 години. Вече 3 години сме така и взех да посвиквам, но имах много драми и проблеми най-вече с работата ми и родителите ми, които властваха над детето ми и мен. От началото на годината съм във Варна.  Гледам я напълно сама, сега си търся работа и градина за нея. Ако има родители от Варна ще се радвам да се срещнем и евентуално да си помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт