Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 941
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Шумен
Потдържаше ми тонуса до 3 години някъде. После не, идва момента в който се закотвяш някъде и не бягаш толкова след малките  Peace

# 46
Деси, идеята за глобус и на мен много ми хареса. Енциклопедия предполагам си имате и то не една. Може да го попиташ директно детето какво иска. Така мисля, че е най-добре. Стига да е приемливо.
pandachina, така свалих аз половината от качените килограми. Другите не мърдат.  Whistling

# 47
Дари,ами трябва да се видим да...на наша земя тук Simple Smile

А аз имам 5 кила отгоре...и нямат сваляне и това е....и диети,режими,детоксикации,ФИТНЕС....и до никъде.....мине не мине и пак съм 58кила.....
А и аз бях скелет....но на младини Simple Smile

# 48
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=60.0
там няма ли да сте по-добре с диетите  newsm78

# 49
  • София

hahaha hahaha hahaha Сигурна бях, че ще се включиш по темата.

# 50
  • Шумен
то темата няма да е пълна без нашето момче. Дори и за диети е готов да споделя  smile3534

# 51
аз не споделям. препращам ви там  hahaha  мисля ,че там е подходящото място да отслабвате.
иначе моята теория е -         не ядеш - не пълнееш.  Joy

# 52
  • Шумен
.. и не отслабваш Wink Само си разбиваш здравето  Peace

# 53
глупости  Laughing
постоянно отслабваш и накрая ще говорят за теб в минало време  Joy

# 54
  • Шумен
да но не по начина по който искаш отслабваш а за последното си напълно прав  Peace

# 55
Бонго, и аз бях сигурна, че ще ни препратиш там. Joy Ти пък може да изкажеш компетентно мнение за козунаците и хляба и тук.  hahaha

# 56
  • Шумен
Той Бонго ми се струва че е специалист по всичко  Wink та не бих се очудила ако изкара някоя стара рецепта и ни я обясни в детайли  Joy

# 57
те всичките ми рецепти са стари/древни   Joy

# 58
На кого са му тумнали тези диети,че така усърдно си чешете клавиатурите...
ДА ЩЕ КУПЯ ГЛОБУС.Благодаря момичета.И се сетих,че искаше телескоп.Но нямаше хубави и купих микроскоп.Сега ще потърся из нета.Имам време.
А енциклопедиите и 3d книгите са чудесен подарък,но аз ги купувам винаги.

# 59
  • Шумен
Всеки с това което го вълнува Wink

Телескопа е страхотен подарък, щом има интерес детето  Peace
Аз последните дни слушам само за палци и балет, та май май скоро и с това ще се занимаваме  Simple Smile. Трябва да попитам тяхната приятелка къде я водят и ще действам по въпроса. Но може би ще се наложи да е наесен включването (скоро учебната година свършва) ако още има интерес  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт