Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
И по добре, дано не ти се налага. Диетата е на Ваня Чрвенкова - монодиета на принципа на разделното хранене. Жената отслабна с нея с 20 кг. за близо 2 месеца.
Аз покрай развода бях свалила доста без диети, но си ги върнах зимата, че даже качих и от горе...  Laughing.

# 31
  • Шумен
Да то от нерви или качваш или сваляш, аз също свалих дори се побрах в дънки от след раждането (през последните години тогава беше момента в който бях най-слаба  Blush. На мен и косата ми тръгна да побелява след това (явно и ЕГН-то си казва вече думата), та чак се изплаших. Е поне си имах "повод" да си направя руси кичури та де личи толкова и уж е по-щадящо за нетретирана коса  Peace
Отново започнах да качвам, но то на работа нямам огромен избор с храните и няма как да внимавам какво хапвам колкото и да се старая.

# 32
  • София
И по добре, дано не ти се налага. Диетата е на Ваня Червенкова - монодиета на принципа на разделното хранене. Жената отслабна с нея с 20 кг. за близо 2 месеца.
Аз покрай развода бях свалила доста без диети, но си ги върнах зимата, че даже качих и от горе...  Laughing.

"Πъpвитe 2 дни ce ядaт ĸapтoфи. Cлeдвaт 2 дни пилe, 2 дни caлaти, 2 дни pибa, 2 дни плoдoвe и 2 дни ĸиceлo мляĸo. Диeтaтa e 12 дни, ĸaтo e дoбpe дa ce пoвтopи! Bcяĸa cyтpин ce взeмa нa глaднo 1 acпиpин и 1 aмпyлa витaмин C. Boдa ce пиe мнoгo, ĸaфe и чaй бeз зaxap и мляĸo! Heзaвиcимo пeчeнo, пьpжeнo или вapeнo e яcтиeтo - вaжнoтo e xpaнитe дa нe ce cмecвaт"

Това ли е?
Добре де как се чувстваш и на кой ден си? Пише в нета, че разболявала тази диета  newsm78
Аз ям по една лъжица  мед вечер преди лягане без нищо друго и трябва да ви кажа, че съм супер доволна. Е, не трябва да се ядат много захарни изделия, но и така лъжицата мед вечер изгаряла мазнини по време на сън и е освен това естествен антибиотик !
Кажи мнението си за диетата на Червенкова обаче...имам един корем дето и с мед и без мед не се маха изобщо....

# 33
  • Шумен
И без да съм запозната само като прочетох аспирин и вит. С и то на гладно. Как няма да се разболееш. Аз взимам протект вечер след хранене (въпреки че за него дават че се разтваря в червата) не смея на гладно. А витамина и той е киселина. Стомашните проблеми си ги докарваш сам с тази комбинация  Peace
Приятелка миналата зима свали 20 кг с разделно хранене, но тя процедираше така - основен продукт  + зеленчуци. Като в деня приемаше всичко (захарта я беше поограничила и я набавяше главно от сушени плодове) на отделните хранения и се чувстваше добре.
Аз за себе си знам, че диети не мога да спазвам и не опитвам дори  Wink

# 34
Да, тази е. 5-ти ден ми е, но нещо взе да ми се върти главата. На пръв прочит ми се стори лесна, но май не е много. Решила съм да я спазвам 48 дни пък после ще видим резултата.
Аз принципно нямам навик да закусвам и си пия кафета на гладно. На обяд също по малко си хапвам, но  вечер си се тъпча.  От там и идват килограмите. Сладко не обичах много, но сега покрай малката си похапвам по малко. Позволявам си тестено, но не тярва. Ох, този корем ... и аз не мога да го сваля от това секцио, а преди това там поне не качвах. Вече 3 години не мога да си върна  килограмите от преди раждането, но си трябва и воля. За мед вечер знам, че e добър за успокоение, но не знаех, че изгаря мазнините. Топлата вода също действа на този принцип.

# 35
  • Шумен
Топла вода с мед и канела. Една позната преди време взимаше мисля сутрин и вечер. Ами напълня си, на нея явно не и се отрази добре тази комбинация.

# 36
  • София
Топла вода с мед и канела. Една позната преди време взимаше мисля сутрин и вечер. Ами напълня си, на нея явно не и се отрази добре тази комбинация.
Grinning е тя явно си е похапвала яко и други неща освен, че е пила вода с мед и канела... newsm78

# 37
Grinning е тя явно си е похапвала яко и други неща освен, че е пила вода с мед и канела... newsm78
Вероятно и то повечко.  Joy За съжаление без движение и упражнения не става. Килограми се свалвт, но после го има и йо-йо ефекта.
Линда, с фитнес пробвала ли си? Аз имам едни много хубави упражнение на Активия за тази цел, но си трябват поне 15-20 мин. на ден. При желание мога да ти ги препратя, ако ги намеря.

# 38
  • Шумен
Ами не я знам какви ги е вършила, тя тогава и на фитнес ходеше. Уж не беше обездвижена. Но то понякога си е и натура. Няма да обяснявам тогава за моята бременност, как съм се молила да качвам а не ставаше  Blush

# 39
  • София
Бонго, благодарско за темата. Екстра си е. Няма какво да й доизкосуряваш.  Sunglasses

Дами, сегаще ви "светна" по въпроса с диетите.  Wink Яжте каквото ви душицата сака, а после ми се обадете да ви дам да гледате моята щурчотевичка за седмица-две - още в средата на периода ще сте с 1 размер по-малки дрехи.  Laughing Обаче вечер си я искам обратно, че ще ми е тъжно без нея.  Heart Eyes

# 40
  • Шумен
Така значи, каква била тайната  Laughing

# 41
Аз отслабвам умствено.

За РД на малкия реших да го заведа в магазина за играчки да си избере.Чудя се дали не е безотговорно от моя страна ,че нали трябва да е изненада.Дрехи и обувки не са опция за подарък.Приела съм ,че те са ми задължение и не използвам празника му да го обличам.Проблема е ,че и другите ще ме питат какви играчки да му купят.Знаят ,че не искам дрехи.Баба му когато и да дойде ще му донесе пари освен ,ако не и кажа нещо.Лимита и за подаръци е 15лв за всички празници.Не мога да приема да му купуват триколки,колелета,работилници  и т.н скъпи неща.Затова това е техния лимит.От години.И така някой да има някакви идеи...

# 42
Аз искам да напълнея, ама не става. Crossing Arms Право черво.

Ох, тия подаръци са болна тема. Толкова скъпи боклуци има подарени, дето седят като реликви. И обемни.
За 6 годияен- лего, енциклопедия. Сега ми хрумва че може би вече се учите на стойността на парите- да му дадат там определената сума и като посъбере парите лично той да реяи какъв подарък да си купи. Е, с леки насоки от твоя страна. Mr. Green

# 43
  • София
Бонго, благодарско за темата. Екстра си е. Няма какво да й доизкосуряваш.  Sunglasses

Дами, сегаще ви "светна" по въпроса с диетите.  Wink Яжте каквото ви душицата сака, а после ми се обадете да ви дам да гледате моята щурчотевичка за седмица-две - още в средата на периода ще сте с 1 размер по-малки дрехи.  Laughing Обаче вечер си я искам обратно, че ще ми е тъжно без нея.  Heart Eyes

Ох ако това беше начина до сега да съм изчезнала..... Laughing Laughing

# 44
  • София
Деси, вие може и да си имате глобус, но ако нямате, ми се струва добра идея при положение, че синът ти е любознателно момче. Ще търси имената на местата, за които говорят по Дискавъри каналите  щом обича да ги гледа ( май беше споменавала, че вече се справя с четенето ). Също и енциклопедия, както казва Дари. А има и разни образователни игри по книжарниците, или различни видове конструктори с елементи на сложност. Също се сещам за макети на самолети, кораби, коли.  Моята бубка е малка още и не съм в час с интересите на по-големите деца, затова ме извини, ако предложенията ми не са много адекватни.

Бонго, благодарско за темата. Екстра си е. Няма какво да й доизкосуряваш.  Sunglasses

Дами, сегаще ви "светна" по въпроса с диетите.  Wink Яжте каквото ви душицата сака, а после ми се обадете да ви дам да гледате моята щурчотевичка за седмица-две - още в средата на периода ще сте с 1 размер по-малки дрехи.  Laughing Обаче вечер си я искам обратно, че ще ми е тъжно без нея.  Heart Eyes

Ох ако това беше начина до сега да съм изчезнала..... Laughing Laughing

Линдичка, при мен действа, но признавам, че на този етап само съм си възстановила теглото от преди да забременея.  Аз обаче това и исках, така че ме устройва. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт